Kongo – DR Kongo 2:4 (kon.) | Tunisko – Rov. Guinea 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Tunisko
1:2 (0:0)
Rovníková Guinea
cz Sobota 31.01.2015, 20:30 • Estadio de Bata • Africký pohár národov
     
    104
    Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Yacoubi, přichází Msakni.
    Javier BALBOA - 1:2
     
    102
    Rovníková Guinea právě vstřelila branku!
    K míči se postavil JAVIER BALBOA a trefil to parádně! Krásnou střelou vymetl šibenici, brankář Mathlouthi neměl šanci na míč dosáhnout a nyní je to Rovníková Guniea, která má nakročeno do semifinále!
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Ibán Salvador (Rovníková Guinea).
    Javier BALBOA - 1:1
     
    90+2
    Rovníková Guinea právě vstřelila branku!
    JAVIER BALBOA těžkou situaci zvládl, poslal brankáře na opačnou stranu, s klidem penaltu proměňuje a vyrovnává stav zápasu.
     
    90+1
    Obrovská příležitost na srovnání. Iván Boldado ucítil velmi lehounký kontakt ve vápně po "střetu" s H. Mathlouthim a rozhodčí velmi překvapivě píská penaltu!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Chermiti (Tunisko).
     
    86
    Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Sipo, přichází Rubén Belima.
     
    85
    Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Akaichi, přichází Chermiti.
     
    85
    Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Khazri, přichází Manser.
     
    83
    Velká šance, ve které byl Nsue! Dostal míč za obranu, ale napálil pouze skvěle vyběhnutého Mathiouthiho, nutno podotknout, že mohl přihrávat svému spoluhráči, který by měl před sebou už pouze prázdnou bránu.
     
    79
    Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Randy, přichází Iván Bolado.
    Ahmed AKAICHI - 1:0
     
    70
    Tunisko právě vstřelilo branku!
    Povedená akce Tuniska! AHMED AKAICHI dostal od Mathloutha ze strany přesný míč, dokázal předskočit obránce a dává tak svůj již třetí branku na turnaji.
     
    66
    H. Mathlouthi vystřelil, Ovono míč ve svých rukavicích nejdříve neudržel, poté míč skryl do rukou, ale těsně po tom do něj nesmyslně ostrým skluzem zajel Akaichi, který by si nejspíše zasloužil rovnou poslat do sprch.
     
    63
    Balboa krásně pronil podél levé postranní čáry až jej hodně tvrdým zákrokem zastavil Yacoubi, který může být rád, že vidí pouze žlutou kartu.
     
    60
    Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Raúl Fabiani, přichází Ibán Salvador.
     
    52
    První povedená střela a poměrně nebezpečná! Chikhaoui z levé strany poslal míč pod sebe na Akaichiho, který poslal nebezpečnou ránu pod břevno. Brankář Ovona dokázal rukou míč vyrazit nad břevno.
     
    39
    Raúl Fabiani posílal z volného přímého kopu míč do šestnáctky Tuniska, Mathlouthi nepříliš jiště míč vyboxoval přímo na hráče soupeře, který z hranice velkého vápna ihned zkusil míč poslat do odkryté brány, ale situaci zachránil Ben Youssef.
     
    18
    Khazri z rohu přímo ohrozil bránu a donutil Ovona k prvnímu polozákroku! Brankář těsně po chycení míče byl nakopnut do ruky Abdennourem a žádá si ošetření.
     
    9
    Žlutou kartu dostává Ragued (Tunisko).

    Radek Přibyl

    Góly: 70. Akaichi – 90+2. Javier Balboa (pen.), 102. Balboa

    Karty:   9. Ragued (TUN), 63. Yacoubi (TUN), 66. Akaichi (TUN), 86. Chermiti (TUN) – 90+5. Salvador (RGU)


    Tunisko: A. Mathlouthi – H. Mathlouthi, Abdennour, Ben Youssef, Maâloul – Yacoubi (104. Msakni), Sassi, Ragued – Akaichi (85. Chermiti), Khazri (85. Manser), Chikhaoui (C)
    Náhradníci: Ben Mustapha – Mohsni, Bedoui, Msakni, Rejaibi, Younès, Chermiti, Nater, Manser, Saihi, Ben Cherifia, Ben Djemia

    Rovníková Guinea: Ovono – Randy (80. Bolado) , Diosdado Mbele, Rui, Sipo (86. Rubén Belima) – Kike Seno, Iván Zarandona, Doualla, Javier Balboa – Nsue (C), Raúl Fabiani (61. Iván Salvador)
    Náhradníci: Carlos Mosibe – Rubén Belima, Dani Evuy, Juvenal, Embela, Charly, Miguel Angel, Igor Engonga, Pablo Ganet, Carlos Mosibe, Ibán Salvador, Rubén Dário

    Rozhodca: Seechurn – Edibe, Jerson dos Santos