Ufa – Petrohrad 3:1 (kon.) | Nižnekamsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
SKA Petrohrad
Pondelok 26.01.2015, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Salavat Julajev Ufa, hokejový klub vznikol v roku 1961. V histórii klubu sa môže hrdiť titulom majstra v poslednej sezóne ruskej ligy pred vstupom do KHL. Trikrát v rade zaujal tretie miesto v rokoch 1995, 1996 a 1997. Klub vstúpil do KHL ako víťaz ligy v roku 2008. V jej prvom ročníku skončil na peknom 9. mieste, aby o rok neskôr skončil na „bronzovom“ stupienku. Najväčší úspech klubu prišiel v treťom ročníku KHL, keď hráči Salavatu získali Gagarinov pohár po finálovej sérii s Atlant Mytišči 4:1 na zápasy. Vo štvrtom ročníku skončili hráči Julajev opäť na 9. mieste a v piatej svojej sezóne v KHL na peknom 7. mieste. V uplynulej sezóne to Ufa dotiahla až do konferenčného finále, kde nestačila na neskoršieho víťaza Metallurg Magnitogorsk a celkovým umiestnením bolo krásne 3. miesto.

    V modro-bielo-zelených dresoch hrávajú predovšetkým hráči z Ruskej federácie, s tromi legionármi z Fínska, po jednom hráčovi majú zastúpenie Kanada a Lotyšsko. Domáce zápasy hráva Salavat Julajev v Univerzálnej športovej aréne „Ufa – Aréna“ s kapacitou 7.950 divákov. Hlavným trénerom je domáci Vladimír Vladimírovič Jurzinov Jr.

    SKA Sankt Peterburg, hokejový klub na severe Ruska datuje vznik v roku 1946. Počas svojej histórie 5 krát menil svoj názov. SKA – alebo Športový Klub Armády nesie od roku 1953. V ruských hokejových súťažiach zaznamenal dvakrát tretie miesto, v rokoch 1971 a 1987.

    Petrohrad je účastníkom KHL od jej vzniku. Vo všetkých jej šiestich ročníkoch sa prebojoval do play-off súťaže, z roka na rok sa zlepšoval, postupne zaznamenal celkovo 10. , 9. , 7. a 4. miesto, keď v konferenčnom finále podľahol neskoršiemu víťazovi Gagarinovho pohára, Dinamu Moskva. V piatej sezóne to bola už „bronzová medaila“, opäť vo finále Západnej konferencie skončili na hokejkách neskoršieho víťaza Gagarinovho pohára, Dinamo Moskva zvíťazilo v sérii 4:2 na zápasy. V uplynulej sezóne to bolo po vyradení s Lokomotiv Jaroslavľ po sérii 2:4 na zápasy celkom 5. miesto.

    Petrohrad – druhé najväčšie mesto v Ruskej federácii hneď za Moskvou. Petrohrad eviduje toľko hláv, ako samotné Slovensko, cez 5.000.000 obyvateľov. Mesto nesie názov po svätom apoštolovi Petrovi, preto Sankt Peterburg, čiže Svätý Peter, dnes len Petrohrad. Predtým, za éry Sovietskeho zväzu, nieslo mesto názov Leningrad. SKA Petrohrad hráva svoje zápasy v Športovo-koncertnom komplexe, Aréne Ľadový Palác, ktorá má kapacitu 11.439 divákov.

    Bielo-modro-červený dres SKA obliekajú hráči z Ruskej federácie, káder dopĺňajú dvaja hráči zo Švédska, po jednom z Fínska, Nórska a Českej republiky – Roman Červenka. Hlavným trénerom klubu je Viačeslav Arkadevič Bykov.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, z Ufa Arény Vám v pondelok krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche v našom on-line prenose.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Salavat Julajev Ufa:

    Sochacky (Irving) – Kulda, Heikkinen, Zubarev, Bodrov, Koľcov, Kutuzov, Višnevsky, Setdikov – Pihlström, Siomin, Skačkov – Chlystov, Tolpeko, Gluchov – Makarov, Slepyšev, Hartikainen – Golovanov, Mereškin, Ankudinov

    SKA Petrohrad:

    Koskinen (Šesťorkin) – Rukavišnikov, Kalinin, Alexandrov, Belov, Chafizullin, Čudinov, Judin, Jermakov – Tichonov, Kovaľčuk, Ericsson – Dadonov, Panarin, Ščipačov – Martensson, Červenka, Chochriakov – Kablukov, Ketov, Burdasov

    Rozhodca:

    Roman, Romasko – Metalnikov, Sirotkin.
     
    Príjemné popoludnie pri sledovaní zápasu KHL s poradovým číslom 738, Salavat Julajev Ufa bude hostiť SKA Petrohrad, ja sa Vám budem snažiť to najdôležitejšie z ľadovej plochy priblížiť v písanej forme krátkymi správami v tomto on-line prenose.
     
    Hostia nastúpia na dnešný duel v bielo-modrých farbách, domáci tím v dresoch zelených. Ufa Arénou znejú tóny hymny Ruskej federácie a o malú chvíľku bude všetko prichystané k úvodnému buly zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Ufa sa dostala s pukom do pásma hostí, no puk skončil po teči domáceho hráča mimo hracej plochy, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    00:50
    Dadonov vystrelil od pravého kruhu, Sochacky puk zrazil za svoju bránku, SKA dohráva akciu v pásme domácich.
     
    01:28
    Koľcov sa oprel do puku, Koskinen však zasahovať nemusel, puk totižto minul jeho bránku, skončil na zadnom mantineli a SKA pôjde do akcie.
     
    02:23
    Z pravej strany strieľal jeden z domácich borcov, puk opečiatkoval žrď bránky Koskinena, Ufa drží hostí v pásme.
     
    02:58
    Z ľavej strany od modrej vystrelil Zubarev, Koskinen puk ukryl do svojej lapačky.
     
    03:19
    Ankudinov z pravej strany od kruhu v páde na ľad puk poslal na bránku hostí, s "malou domov" si Koskinen hravo poradil.
     
    03:51
    SKA chvíľku operoval s pukom na svojch hokejkách v pásme domácich, nič z toho, Ufa pôjde do akcie.
     
    04:29
    Panarin dostal spoza bránky puk na vnútornú stranu pravého kruhu, pohotovo vystrelil, puk v dobrej pozícii poslal na ochranné sklo.
     
    05:18
    Rovnaké miesto ako pred chvíľkou Panarin, Čudinov tam dostal puk od bránkovej čiary, príklepom z prvej pálil, Sochacky puk v pokľaku ukryl do výstroja.
     
    06:03
    Bodrov posielal puk z pravého kruhu pred bránkovisko, dvaja jeho spoluhráči však puk minuli, zo šance domácich nič napokon nebolo.
     
    06:22
    Za podrazenie vyfasoval dve minúty Ericsson, presilovú hru budú hrať domáci chlapci.
     
    06:42
    Hostia vyhodili puk von cez všetky čiary a domáci musia pre puk korčuľovať až k Sochackemu.
     
    07:21
    Domáci s jedným streleckým pokusom ohrozili bránku hostí, Koskinen puk zrazil do rohu klziska a defenzíva SKA ho poslala k bránke domácich.
     
    08:12
    Ďalší puk až za bránkou Sochackeho, je po presilovke domácich, toto SKA už ubráni.
     
    08:22
    Hostia v plnom počte, bez väčších problémov svoje oslabenie ubránili.
     
    09:07
    Zubarev od modrej poslal puk k bránkovisku, nikto v zelenom drese sa však ku streľbe nedostal, SKA vyváža puk von z pásma.
     
    09:43
    Rukavišnikov sa skolil na ľad po strete s Mereškinom, jeho koleno si to odnieslo, arbitri vylučovať nebudú, Rukavišnikov pod palcom lekára tímu SKA. Hostia u arbitrov protestujú zrejme zbytočne.
     
    10:14
    Panarin ťahal puk vpred, za útočnou modrou oň prišiel, domáci však len nahodili puk do pásma hostí a čakajú ich v defenzívnej formácii na červenej čiare.
     
    10:48
    Skačkov už bol v pásme, kým mu tam Pihlström poslal puk, ofsajd domácich na modrej.
     
    11:28
    Domáci chybovali pri prechode do pásma, arbitri hru prerušili, zakázané uvoľnenie, vhadzujeme po pravej ruke Sochackeho.
     
    11:54
    Makarov vystrelil z vrcholov kruhov, Mikko Koskinen mal odkrytý výhľad, puk pohotovo vyrazil späť do hry.
     
    12:52
    Koľcov dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovú hru si zahrá SKA.
     
    13:04
    SKA od úvodu zamkol domácich v pásme a roztočil to pred Sochackym, ako to dopadne?
     
    14:30
    Až teraz domáci vyhodili puk von z pásma, hostia to točili pred Sochackym, strelu na bránku však vyslať nedokázali.
     
    14:52
    Domáci v plnom počte, SKA síce mal domácich zamknutých v pásme, no vyloženú streleckú pozíciu si nevypracoval.
     
    15:39
    SKA s pukom na svojich paliciach a vyráža do útočnej akcie.
     
    16:03
    Burdasov preveril pozornosť Sochackeho, gólmam domácich mužom na svojom mieste, zmenu skóre nepripustil.
     
    16:13
    Salavat Ufa dala gól!
    DENIS TOLPEKO dostal puk z pravej strany medzi kruhy, vystrelil bekhendom, bek hostí puk zblokoval, Denis ho však v dorážke po druhýkrát už poslal do bránky. Asistencia: Denis Chlystov.
    TOLPEKO - 1:0
     
    17:39
    SKA sa snaží čo to vymyslieť v pásme domácich, no nateraz je defenzíva domácich pozorná a hostí do streleckých šancí nepúšťa.
     
    18:35
    Prečíslenie domácich dva na jeden, na pravý kruh dostal prihrávku Hartikainen, no v dobrej pozícii prestrelil bránku Koskinena.
     
    19:05
    Za faul lakťom dostal dve minúty Kovaľčuk, delená presilovka pre Salavat Julajev.
     
    19:29
    Koľcov na dvakrát neuspel, najskôr Koskinen puk vyrazil, potom ho ukryl vo svojom výstroji.
     
    19:47
    Až teraz dostali hostia puk do stredného pásma, v tejto tretine sa toho už veľa neudeje.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila nám prvá tretina duelu v ktorej sme zaznamenali jeden pekný gól na strane domácich. SKA mal v prvej polovici tretiny aktivitu na svojich hokejkách, no nedokázal uspieť ani v presilovej hre a tak sa po peknej akcii radovali domáci, ktorí v závere hrali presilovku, no nevyužilu ju, možnosť budú mať v úvode druhej časti hry. Pomer striel medzi žrde 11:7.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 15:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:27
    Domácim sa nepodarilo zamknúť hostí v pásme, SKA puk poslal mimo svoje pásmo.
     
    20:50
    Až teraz Salavat kombinuje s pukom v pásme hostí, kto sa podujme k zakončeniu?
     
    21:01
    Kutuzov vystrelil spoza pravého kruhu, Koskinen puk ukryl do lapačky.
     
    21:05
    Kovaľčuk naskočil na ľadovú plochu, SKA oslabenie prežil bez ujmy.
     
    21:35
    Dlho sme s plným počtom hráčov nehrali, za hákovanie dostal dve minúty Kalinin a Gluchov dve minúty za filmovanie. Hráme štyria proti štyrom.
     
    22:10
    Spoza bránky Koskinena zakladajú hostia svoj útok, hra štyroch na štyroch, zdá sa, im vyhovuje.
     
    22:28
    Panarin poslal puk na Sochackeho, Vladimír ho vyrazil späť do hry a Salavat pôjde do akcie.
     
    22:49
    Pihlström prešiel s pukom poza bránku, prihral ho za kruh na hokejku Kutuzova, ktorý pálil z prvej príklepom, Koskinen puk ukryl do lapačky!
     
    23:35
    Oba tímy s plným počtom hráčov.
     
    24:13
    Chlystov tvrdo vystrelil od červenej čiary, Koskinen puk zrazil pred seba a rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    24:49
    Jeden z hráčov hostí vystrelil spoza kruhov, domáci puk zblokovali na ochrannú sieť, vhadzujeme pred Sochackym.
     
    26:15
    Ščipačov bol v pásme domácich na pravom kruhu poslaný na ľad, všetko v rámci pravidiel, vylučovať sa nebude.
     
    26:37
    Dadonov preveril pozornosť Sochackeho z medzikružia, ani teraz sa hostia radovať zo streleného gólu nebudú, gólman domácich puk v pokľaku ukryl do náručia.
     
    26:49
    Podobná situácia ako pred chvíľkou, pálil spoza pravého kruhu príklepom Ericsson, Sochacky mal ideálny výhľad a puk ukryl do náručia.
     
    27:26
    Diváci v Ufa Aréne vidia pekný hokej, akcia strieda akciu, vidia pekné strely i zákroky gólmanov, no zatiaľ videli len jeden gól, ešte že do siete hostí.
     
    27:43
    Hostia v pásme domácich zahrali s vysokou hokejkou, arbitri hru prerušili a vykázali ju do stredného pásma.
     
    28:08
    Koľcov dostal puk do voľného priestrou, vypálil z vnútornej strany pravého kruhu, Koskinen puk vyrazil späť do hry.
     
    28:17
    Sochacky nahadzovaný puk radšej prikryl pod rukavicu a na chvíľku ukľudnil hru.
     
    29:12
    Salavat Ufa dala gól!
    Hostia stratili puk v pásme domácich, ktorí vyrazili do akcie, puk na modrú dostal ANTTI PIHLSTRÖM, ktorý nakorčuľoval vpred, vystrelil od pravého kruhu, puk však hokejkou zblokoval jeden z hráčov hostí, Alexandrov, ponad vyrážačku Koskinena a rovno do jeho bránky. Asistencia: Dmitrij Siomin.
    PIHLSTRÖM - 2:0
     
    30:42
    Sochacky zlikvidoval pri pravej žrdi ďalší puk z hokejky hráča v bielom drese, Vladimír drží svoj tím v hre o zisk troch bodov a sebe čisté konto.
     
    31:25
    Koskinen nemal s nahadzovaným pukom väčšie problémy, pred dobiedzajúcimi domáci hráčmi ho radšej prikryl pod lapačku.
     
    31:45
    Hákovanie v podaní Skačkova znamenajú dve minúty trestu a presilovú hru pre SKA.
     
    32:03
    Hostia už posadili domácich na kolotoč, ako dopadne ich početná výhoda?
     
    32:32
    Gluchov vyviezol puk von z pásma, dokonca s ním prešiel cez útočnú modrú a vystrelil, Koskinen puk hokejkou poslal na zadný mantinel.
     
    33:11
    Domáci aj v oslabení útočia, Mereškin zaviezol puk do pásma, SKA sa však ubránil a pôjde vpred.
     
    33:21
    Sochacky vyrazil puk po strele jedného z hráčov hostí a domáci opäť, aj v oslabení, zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    33:45
    Domáci v plnom počte, SKA len dvakrát ohrozil bránku domácich, s tou strelou Kovaľčuka po ľade Sochacky problémy nemal, druhý puk vyrazil späť do hry.
     
    35:01
    Panarin dostal puk na útočnú modrú cez celé klzisko, korčuľoval sám na Sochackeho, puk však do bránky dostať nedokázal, sám sa s pukom dostal z uhla až za bránkovú čiaru.
     
    35:43
    Puk spoza bránky poslali domáci pred bránkovisko, Koskinen ho prikrykl pred Mereškinom, ktorého defenzíva hostí k zakončeniu nepustila.
     
    36:25
    Stále sme svedkami obojstranne útočného hokeja, chlapci zvolili vysoké temnpo hry, puk lieta z pásma do pásma, hostia sa z gólu ešte neradovali.
     
    37:33
    Z pravej strany takmer pri bránkovisku vystrelil Tolpeko, Koskinen puk zrazil za bránku, Salavat dohráva akciu v pásme SKA.
     
    38:13
    Zakázané uvoľnenie domácich, vhadzovať budeme pred Sochackym.
     
    38:31
    Chochriakov vystrelil po prechode modrou spoza ľavého kruhu tesne nad ľadom, Sochacky tam nastrčil lapačku a puk do nej umne schoval.
     
    38:45
    Panarin od modrej nahadzoval puk pred bránkovisko, defenzíva domácich ho zachytila a Salavat vyráža do akcie.
     
    39:38
    Sochacky opäť do lapačky schoval puk z hokejky Panarina, ktorý vystrelil spoza ľavého kruhu tesne nad ľadom. Strela ako cez kopírku, tak isto sa prezentoval pred chvíľkou Chochriakov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina pekného hokeja je za nami, Salavat pridal v nej jeden gól a odskočil hosťom do dvojgólového brejku. Sochacky likviduje puk za pukom a tak o všetkom rozhodne tretia časť hry, len aby chlapci vydržali to vysoké tempo odkorčuľovať. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 14:10.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 16:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Petrohrad dal gól!
    Nevinná akcia hostí končí gólom, Tichonov potiahol puk do pásma, poslal ho vľavo na hokejku DMITRIJA KALININA, ktorý z ľavého kruhu vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu bránky Sochackeho. Asistencie: Viktor Tichonov a Iľja Kovaľčuk.
     
    41:29
    SKA sa opäť derie, povzbudené gólom, do pásma domácich. Salavat zaskočený gólom hostí sa stiahol do defenzívy.
     
    42:49
    Ankudinov prešiel s pukom po ľavej strane do pásma hostí, prešiel s ním poza bránku Koskinena a spoza bránky sa snažil zakončiť, nepodarilo sa mu to.
     
    43:32
    Ericsson z medzikružia vystrelil, Sochacky puk cez betón vyrazil na pravú stranu a domáci ho vyviezli aspoň na čas von z pásma.
     
    44:18
    Panarin dostal puk do pásma, z medzikružia sa cez obrancu dostal na pravý kruh, pekne vystrelil švihom, Sochacky puk vyrazil späť do hry.
     
    44:39
    Rovnaké sólo zopakoval Makarov na druhej strane, akurát že strieľal z ľavého kruhu a Koskiken puk ukryl cez hruď vo svojom náručí.
     
    45:17
    Koľcov dostal dve minúty za držanie, presilová hra pre SKA.
     
    45:28
    Salavat vyhodil puk von z pásma, SKA zakladá svoju útočnú akciu od bránky Koskinena.
     
    45:54
    Tak domáci v oslabení útočia, pri hre dva na dva však na bránku nevystrelili.
     
    46:17
    Tichonov poslal puk na bránku, domáci ho dostali pod kontrolu a poslali až ku Koskinenovi.
     
    46:47
    Ďalší puk vyhodili domáci z pásma, SKA sa snaží, Salavat veľmi pekne bráni svoje oslabenie.
     
    47:17
    Domáci v plnom počte a SKA sa veru mohol čudovať, Salavat hral s ním partiu, akoby ani nehral v oslabení.
     
    48:14
    Ketov nahodil puk do pásma hostí a domáci tím prestriedal, rovnako tak hostia poslali na ľad čerstvé sily.
     
    49:05
    Siomin sa dostal s pukom do pásma hostí, z ľavého kruhu vystrelil zápästím, pukom opečiatkoval ochranné sklo za bránkou Koskinena.
     
    49:45
    Chlystov dostal puk na modrú, nakorčuľoval po pravej strane cez kruh k bránkovisku, Rukavišnikov ho však vytesnil a s ľahkým pukom si Koskiken poradil.
     
    51:11
    Dlhú minútu operoval SKA s pukom v pásme domácich, no vyloženú streleckú pozíciu so nevypracoval.
     
    51:38
    Salavat Ufa dala gól!
    Z ľavého kruhu vystrelil Ankudinov, Koskinen puk vyrazil na druhú stranu a ALEXANDER MEREŠKIN puk pohotovo poslal do odkrytej časti bránky. Asistencie: Andrej Ankudinov a Stanislav Golovanov.
     
    52:12
    Kulda dostal dve minúty za seknutie, presilová hra pre hostí je tu.
     
    52:43
    Obrovská šanca hostí a krásny zákrok Sochackeho, puk z pravého kruhu na ľavý dostal Panarin, efektne vystrelil na odkrytú časť bránky, Sochacky sa hodil na ľad a puk v páde ukryl do lapačky. Tento zákrok Vladimíra Sochackeho bude zákrokom týždňa v KHL.
     
    53:34
    Na druhej strane sa vyznamenal Koskinen, Siomin sa z ľavej strany dostal s pukom k bránkovisku, vystrelil, Koskinen puk vyrazil pred seba a defenzíva hostí vyrazila do akcie. Domáci v oslabení hrajú vyrovnanú partiu s tímom SKA.
     
    54:12
    Domáci v plnom počte, ani z tejto presilovky sa hostia radovať nemohli.
     
    54:26
    Puk opäť pod kontrolou Sochackeho, tento puk z ľavého kruhu bol len akoby nahadzovaný pred bránku domácich.
     
    54:52
    SKA pridal na dôraze, obávam sa, že dnes im to v pásme domácich stačiť nebude.
     
    55:26
    Heikkinen zachytil rozohrávku v strednom pásme, s pukom síce prešiel do pásma hostí, no do akcie sa medzi dvoch hráčov SKA nepúšťal.
     
    56:15
    Panarin preveril koncentrovanosť Sochackeho, vystrelil spoza kruhov, gólman domácich zrazil puk pred seba a Dadonov utrel nos, k dorážke sa nedostal, Vladimír puk prikryl pod rukavicu.
     
    56:43
    Z ľavého kruhu vystrelil Ericsson, jeho puk minul bránku a domáci pôjdu do akcie.
     
    57:18
    Hosťom puk z pásma domácich už ušiel do stredného pásma a čiarový tak pochopiteľne odpískal ofsajd, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    57:36
    Rukavišnikov po prechode modrou spadol na ľad, vylučovať sa nebude, do akcie pôjde Salavat.
     
    57:56
    Ankudinov sa spoza bránky s pukom predral až pred Koskinena, zakončil, Mikko mal na ľade hokejku a puk zastavil, následne prikryl pod rukavicu.
     
    58:29
    Belov vystrelil od modrej, Sochacky bol v strehu, puk zrazil na ľad a prikryl po rukavicu.
     
    58:29
    Koskinen vykorčuľoval na striedačku, SKA hrá power play.
     
    58:53
    Horúco v pásme domácich, Tichonov vystrelil, defenzíva domácich puk zblokovala a dostala do stredného pásma.
     
    59:15
    Bodrov netrafil opustenú bránku hostí a tak tu máme zakázané uvoľnenie, vrátime sa pred Sochackeho.
     
    59:27
    Dnešné stretnutie sleduje 8.070 divákov a tí sa bavia na tribúnach mexickou vlnou.
     
    59:45
    SKA síce s pukom v pásme domácich, už vie, že má po zápase.
     
    59:57
    Kovaľčuk vystrelil od modrej, pred Sochackym ešte z ľavej strany dvakrát dorážal Čudinov, bez úspechu, pravý betón Sochackeho bol proti.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Pekný hokej, pekné tempo, pekné akcie, pekná atmosféra a pekné zákroky gólmanov. Päť "P" je za nami a tri body zaslúžene zostávajú v Ufa Aréne. Domáci predvideli sympatický výkon a hrali aj niekoľkokrát v oslabení, no hrali aj v tejto činnosti do plných a robili defenzíve hostí na čele s Koskinenom problémy. SKA sa vráti pekne domov a chuť si bude chcieť spraviť s bratislavským Slovanom, v stredu Vám aj z tohto zápasu pripravíme on-line prenos. Pekný večer všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (17:22:09)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 17. Tolpeko (Chlystov), 30. Pihlström (Siomin), 52. Mereškin (Ankudinov, Golovanov) – 41. Kalinin (Tichonov, Kovaľčuk)


    HC Salavat Julajev Ufa: Sochacky (Irving) – Kulda, Heikkinen, Zubarev, Bodrov, Koľcov, Kutuzov, Višnevsky, Setdikov – Pihlström, Siomin, Skačkov – Chlystov, Tolpeko, Gluchov – Makarov, Slepyšev, Hartikainen – Golovanov, Mereškin, Ankudinov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Rukavišnikov, Kalinin, Alexandrov, Belov, Chafizullin, Čudinov, Judin, Jermakov – Tichonov, Kovaľčuk, Ericsson – Dadonov, Panarin, Ščipačov – Martensson, Červenka, Chochriakov – Kablukov, Ketov, Burdasov

    Rozhodca: Roman, Romasko – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 8.070