Team Foligno – Team Toews 12:17 (kon.) | Team Foligno – Team Toews 12:17 (kon.)
koniec
Team Foligno
12:17 (4:4, 4:7, 4:6)
Team Toews
cz Nedeľa 25.01.2015, 23:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Nejslavnější hokejová liga na světě má na programu další utkání hvězd, které v letošním ročníku hostí Columbus. V atraktivním souboji změří síly celky, jenž nesou jména svých kapitánů, tedy Team Foligno a Team Toews. Úvodní buly bude v Nationwide Areně vhozeno ve 23:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
    Columbus připravil na utkání hvězd vskutku vynikající kulisu

     
    Team Foligno

    Price (Fleury, Elliott) – Doughty, Keith, Byfuglien, Burns, Shattenkirk, Ekman-Larsson – Foligno "C", Kane "A", Johansen, Kopitar, Stamkos, Kessel, Giroux, Ryan, Vrbata, Girgensons, Ovečkin, Nugent-Hopkins

    Nováčci: Drouin, Sekáč
    Trenér: Darryl Sutter
     
    Team Toews

    Crawford (Luongo, Halák) – Weber, Seabrook, Ekblad, Suter, Giordano, Faulk – Toews "C", Getzlaf "A", Nash "A", Seguin, Voráček, Tavares, Tarasenko, Bergeron, Eliáš, Johnson, Forsberg

    Nováčci: Gaudreau, Hoffman
    Trenér: Peter Laviolette
    Při představování ve svém bývalém působišti se Jakubu Voráčkovi dostalo vroucího přijetí

     
    Do výběru All-Star Game se dostala spousta zvučných jmen. Některá se však nemohla zúčastnit. Sidney Crosby, Sergej Bobrovskij, Jimmy Howard. Dále pak Jevgenij Malkin, Eric Johnson, Pekka Rinne či Taner Pearson, kterého nahradil právě český nováček Jiří Sekáč.
     
    Československá stopa v utkání hvězd

    Jakub Voráček (TOE)
    Patrik Eliáš (TOE)
    Jaroslav Halák (TOE)

    Radim Vrbata (FOL)
    Jiří Sekáč (FOL)
    V těchto poněkud netradičních dresech se obě mužstva utkají

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    V Nationwide Areně již probíhá rozbruslení, utkání bude za malou chvíli zahájeno

    Claude Giroux a Jakub Voráček tentokráte jako soupeři

     
    Úvodní sestavy:

    Team Foligno: Elliot (Fleury, Price) – Burns, Ekman-Larsson, Byfuglien, Keith, Doughty "A", Shattenkirk – Foligno "C", Girgensons, Giroux – Johansen, Kane, Kessel – Kopitar, Nugent-Hopkins, Ovečkin – Ryan, Stamkos, Vrbata

    Team Toews: Crawford (Luongo, Halák) – Weber, Seabrook, Ekblad, Suter, Giordano, Faulk – Bergeron, Eliáš, Forsberg – Getzlaf "A", Johnson, Nash "A" – Seguin, Tarasenko, Tavares – Voráček, Toews "C", Gaudreau

    Rozhodčí: Lee, Rooney – Sericolo, Miller.
     
    Na ledovou plochu již nastupuje tým Jonathana Toewse. Největšího potlesku se dostalo Jakubu Voráčkovi, který v Columbusu působil.
    Téměř největší aplaus při představování hráčů Týmu Toews patřil Jakubu Voráčkovi z Philadelphie, lídrovi kanadského bodování NHL a bývalému hráči Columbusu.
     
    Nyní přichází na řada také ekipa vedená Nickem Folignem.
    Neméně velkého aplausu jako Voráčkovi se dostalo i kapitánovi "domácího" týmu, místní hvězdě, Nicku Folignovi.
     
    Na řadu přicházejí národní hymny. Nejprve kanadská, poté zazní tóny hymny USA.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Rick Nash se zkusil ihned po zahájení utkání proháčkovat do ofenzivy, což se mu ale nepodařilo. Přesto tým Jonathana Toewse malou chvíli setrval v útočném pásmu.
     
    00:59
    Na druhé straně ledové plochy pálil z meziktuží Claude Giroux. Luongo byl ale pozorný a pokus zneškodnil. Poté raději přerušil hru.
     
    01:41
    Jakub Voráček špatnou přihrávkou nabídl soupeři přečíslení dvou na jednoho. Kane hledal přesným pasem Phila Kessela, ovšem forvard z Toronta Luonga nepřekonal.
     
    02:47
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Ryan otestoval Luonga, načež na druhé straně nezamířil přesně Eliáš.
     
    03:09
    Team Foligno právě vstřelil branku! Tým Nicka Foligna jde do vedení. RADIM VRBATA se dostal do samostatného úniku, který posléze proměnil přesně mířenou střelou k levé tyči. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins
    Radim VRBATA - 1:0
     
    04:32
    Tým Nicka Foligna je stále aktivnějším celkem, Johansenův pokus ale Luongo eliminoval. Na druhé straně ledové plochy si musel Price poradit se střeleckým pokusem Ricka Nash.
     
    05:13
    A opět Rick Nash, tentokráte měl před sebou v mezikruží poměrně dost prostoru. Celou situaci vyřešil tvrdým golfovým úderem, který ale mezi tři tyče nezamířil.
     
    06:33
    Team Toews právě vstřelil branku! Je vyrovnáno. RYAN GETZLAF zatáhl puk do útočného pásma, kde si jej narazil se spoluhráčem a poté pohodlně zakončil do odkryté branky. Asistence: Vladimir Tarasenko, Justin Faulk.
    Ryan GETZLAF - 1:1
     
    07:37
    Tým Nicka Foligna opět operuje v útočném pásmu, Alexandr Ovečkin se pokusil zakončit bekhendem, ovšem Luongo byl proti a střelu eliminoval.
     
    08:05
    Další pokus o přechod do do ofenzivy v podání ekipy v černém zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    09:14
    Zemgus Girgensons uháněl zcela sám na Luonga, přičemž měl spoustu času na zakončení. Kotouč se mu ale svezl po holi, tudíž finta nevyšla dle představ.
     
    09:51
    Team Toews právě vstřelil branku! Jonathan Toews se prohnal do útočného pásma, kde excelentní zadovkou našel JAKUBA VORÁČKA. Ryšavý forvard se poté nemýlil a poslal tým Jonathana Toewse do vedení. Asistence: Jonathan Toews, Aaron Ekblad.
    Jakub VORÁČEK - 1:2
     
    10:22
    Na druhé straně pálil svým typickým způsobem Alexandr Ovečkin. Roberto Luongo ale vytasil vynikající zákrok a pomocí své rukavice střelu zneškodnil.
     
    11:05
    Team Foligno právě vstřelil branku! Je opět vyrovnáno! RYAN JOHANSEN vybruslil od pravého mantinelu, načež z mezikruží s pomocí odrazu od pravé tyče překonal Roberta Luonga. Asistene: Nick Foligno, Kevin Shattenkirk.
    Ryan JOHANSEN - 2:2
     
    11:50
    Další pokus týmu Nicka Foligna neuspěl, Luongo si tentokráte se střeleckým pokusem z mezikruží poradil na výbornou.
     
    12:17
    Team Toews právě vstřelil branku! Tyler Seguin si za brankou počkal na ideální moment a přesným pasem vybídl k zakončení PATRICE BERGERONA. Útočník Bostonu poté se štěstím dopravil kus gumové pryže za brankovou čáru. Asistence: Tyler Seguin, Patrik Eliáš.
    Patrice BERGERON - 2:3
     
    13:42
    Bobby Ryan uháněl zcela sám na Luonga, kterého se pokusil překonat střelou do pravého horního růžku. Se svým švihem ale neuspěl, Luongo předvedl vynikající semafor.
     
    14:31
    Gaudreau se snažil vymíchat Price, který se ale od pravé tyče neodlepil a nedovolil další kotouč ve své síti.
     
    14:48
    Team Foligno právě vstřelil branku! A opět je vyrovnáno, dle očekávání jsou k vidění skutečně gólové hody. Po přihrávce zpoza branky překonal Price KEVIN SHATTENKIRK. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Radim Vrbata.
    Kevin SHATTENKIRK - 3:3
     
    15:38
    Jakub Voráček dobruslil puk v útočném pásmu, aby jej následně přenechal Jonathanu Toewsovi. Kapitán výberu v bílém ale Price nepřekonal.
     
    16:24
    Team Foligno právě vstřelil branku! Tým Nicka Foligna jde znovu do vedení. Alexandr Ovečkin se na pravé straně rozhlédl a poslal kotouč RYANU JOHANSENOVI, který tak přidal svou druhou branku v utkání. Asistence: Alexadr Ovečkin, Dustin Byfuglien.
    Ryan JOHANSEN - 4:3
     
    17:13
    Tyler Seguin zkoušel Pricovu pozornost z pozice levého kruhum ovšem brankář výběru Nicka Foligna ránu pomocí své vyrážečky zastavil.
     
    18:32
    Kane nalezl najíždějícího Burnse, který předvedl exceletní stahovačku, leč na Luonga nevyzrál. Na opačném pólu ledové plochy neuspěl v samostatném nájezdu Patrik Eliáš.
     
    19:03
    Team Toews právě vstřelil branku! A je znovu vyrovnáno. JOHN TAVARES se protáhl mezi obránci soupeře, položil si Price a pohotově zakončil do volného prostoru. Asistence: Patrice Bergeron, Aaron Ekblad.
    John TAVARES - 4:4
     
    19:35
    Tým Nicka Foligna ještě v závěru operuje v útočném pásmu, leč zdá se, že se již nic zajímavého neuděje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní perioda, která dle předpokladů přinesla spoustu branek. Obě mužstva skórovala čtyřikrát. Dvakrát se prosadil Ryan Johansen, do černého mířili také Jakub Voráček či Radim Vrbata. Jak se bude utkání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 16:17
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Team Toews právě vstřelil branku! Tak to byla vynikající trefa v podání obránce týmu Jonathana Toewse. RYAN SUTER svým švihem z hranice levé kruhu trefil přesně levý horní růžek. Asistence:
    Ryan SUETR - 4:5
     
    20:32
    Team Foligno právě vstřelil branku! Úvod prostřední části přináší skutečně smršť, je opět vyrovnáno. Střelou zápěstím se prosazuje philadelphský CLAUDE GIROUX. Asistence: Patrick Kane.
    Claude GIROUX - 5:5
     
    21:26
    Team Toews právě vstřelil branku! Nádherný hokejový moment. Ryan Getzlaf velmi elegantně vrátil najíždějícímu TYLERU SEGUINOVI, který svým bekhendem překonal Fleuryho. Asistence: Ryan Getzlaf, Vladimir Tarasenko.
    Tyler SEGUIN - 5:6
     
    22:27
    Team Foligno právě vstřelil branku! A opět je vyrovnáno. STEVEN STAMKOS se vydal do samostatného úniku, který v poklidu zakončil k levé tyči. Asistence: Duncan Keith.
    Steve STAMKOS - 6:6
     
    23:13
    Radim Vrbata zkoušel zakončit z pravé strany, ovšem střelecký pokus českého forvarda byl zastaven ochrannou sítí. Vhazovat se bude před Crawfordem.
     
    24:08
    Team Toews právě vstřelil branku! Jonathan Toews se za brankou výborně uvolnil a následně přihrál do předbrankového prostoru, odkud opět rozsvítil červené světlo RICK NASH. Asistence: Jonathan Toews, Jakub Voráček.
    Rick NASH - 6:7
     
    25:26
    Momentálně se hra trochu uklidnila, k vidění bylo také několik nepřesností. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    25:56
    Team Toews právě vstřelil branku! Tým Jonathana Toewse navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. Johnny Gaudreau sice v samostatném nájezdu Fleuryho nepřekonal, ovšem dorážející FILIP FORSBERG měl skutečně nsadnou úlohu, pouze doklepl touše za brankovou čáru. Asistence: Johnny Gaudreau, Patrik Eliáš.
    Filip FORSBERG - 6:8
     
    26:50
    Ryan Getzlaf si chtěl vykoledovat přesilovou hru, ovšem dvojice hlavních arbitrů mu na lep nesedla, forvard Anaheimu si počínal příliš teatrálně.
     
    28:16
    Team Toews právě vstřelil branku! Náskok borců v bílých dresech se navyšuje, JOHN TAVARES se prosadil z dnes tolik častého samostatného úniku. Asistence: Patrice Bergeron, Justin Faulk.
    John TAVARES - 6:9
     
    29:22
    Team Toews právě vstřelil branku! Po vysoké žabičce se opět sám na brankáře vydal JAKUB VORÁČEK. Český forvard nakonec svým příklepem překonal Fleuryho. Asistence: Jonathan Toews, Aaron Ekblad.
    Jakub VORÁČEK - 6:10
     
    30:15
    Radim Vrbata bojoval u pravého mantinelu, ovšem nakonec byl odzbrojen. Po následném protiútoku se vynikajícím zásahem prezentoval Crawford. Následuje další reklamní pauza.
    Nationwide Arena je zaplněna do posledního místa

     
    30:55
    Tým Nicka Foligna zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže Crawfordově brance.
     
    31:27
    Alexandr Ovečkin přenechal puk najíždějícímu Ryanu Johansenovi, který útočil na hattrick. Crawford byl sice vyjetý téměř mimo branku, ovšem i přesto dokázal pomocí své rukavice zasáhnout a přerušit hru.
     
    31:59
    Team Foligno právě vstřelil branku! Jako správný kapitán. Přesně tak se NICK FOLIGNO protáhl mezi obránci a zasunul puk přesně k levé tyči, kam Crawford svým betonem nedosáhl. Asistence: Ryan Johansen, Alexandr Ovečkin.
    Nick FOLIGNO - 7:10
     
    32:29
    Ekman-Larsson nahodil puk z mezikruží, odkud nakonec trefil boční brankovou konstrukci.
     
    33:05
    Alexandr Ovečkin se pokoušel zakončit zápěstím, ovšem na Crawforda si nepřišel, brankář Chicaga zasáhl pomocí své hrudi.
     
    33:42
    Patrik Eliáš měl další dobrou možnost, ovšem z hranice pravého kruhu se neprosadil. Obě mužstva již nezvykle dlouho hrají bez vstřelené branky.
     
    34:30
    Crawford se opět vytáhl, a to proti individuálnímu průniku Patricka Kana. Po následném ofsajdu přichází na řadu reklamní pauza.
     
    35:27
    John Tavares chtěl vybruslit zpoza branky, což se mu ale nakonec nepodařilo. Následný protiútok měl ale jepičí život, Giroux byl záhy odzbrojen.
     
    36:35
    Team Foligno právě vstřelil branku! Vynikající individuální akce v podání STEVENA STAMKOSE. Forvard Tampy se protáhl až před Crawforda, které nachytal forhendovým blafákem. Asistence: Bobby Ryan.
    Steven STAMKOS - 8:10
     
    37:21
    Steven Stamkos se dostal do další zajímavé střelecké pozice, ovšem tu nedokázal využít. Crawford se blýskl vynikajícím zásahem lapačkou.
     
    38:38
    Patrik Eliáš si narazil s Begeronem, načež měl možnost zakončit. Volil ale přihrávku, která byla neúspěšná.
     
    39:00
    Team Toews právě vstřelil branku! První hattrick utkání! JOHN TAVARES přesně mířeným švihem kompletuje svou tříbrankovou sbírku. Asistence: Patrice Bergeron.
    John TAVARES - 8:11
     
    39:36
    Jakub Voráček se ještě prodíral kupředu, ale nakonec byl zastaven. Po závaru před Crawfordem se strhla drobná potyčka, z níž však všichni zúčastnění odjeli s úsměvem ve tváři.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhé dějství je minulostí. K vidění bylo hned jedenáct branek, z čeho sedm vsítil tým Jonathana Toewse. Mužstvoi Nicka Foligna tak bude muset ve třetí části dotahovat třígólové manko. Všichi aktéři se ale baví, o což jde především. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 32:33
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Alexandr Ovečkin hledal najíždjěícího Kopitara, před kterým ale na poslední chvíli zablokoval kotouč Patrice Bergeron. Následný protiútok se ale mužstvu pod taktovou Jonathana Toewse nevydařil.
     
    41:29
    Team Toews právě vstřelil branku! Tým Jonathana Toewse opět navyšuje vedení na rozdíl čtyř branek. Z mezikruží se přesně mířenou střelou prosadil RICK NASH. Asistence: Mark Giordano, Jakub Voráček.
    Rick NASH - 8:12
     
    42:15
    Team Foligno právě vstřelil branku! Hokejisté v černém ale vzápětí snižují. PATRICK KANE se ze středního pásma proháčkoval do útočného, načež forhendovým blafákem obalamutil Haláka. Asistence: Claude Giroux, Drew Doughty.
    Patrick KANE - 9:12
     
    43:11
    Steven Stamkos útočil na hattrick. Nejprve nezakončil optimálně z výrazného úhlu, načež se neprosadil ani z následné dorážky. Halák byl pozorný.
     
    43:52
    Tyler Seguin se pokusil zakončit, ovšem Elliott jeho pokus přizvedl do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude v útočném pásmu týmu Jonathana Toewse.
     
    44:52
    Forsberg hledal nebezpečný pasem Gaudreaua, kterému ale kotouč utekl. Protiútok "Folignovců" poté neměl dlouhého trvání.
     
    45:56
    Ani Tavares se z mezikruží nerpsoadil, na poslendí chvíli byl zablokován. Přesto borci v bílém okupují útočné pásmo.
     
    46:13
    Team Toews právě vstřelil branku! JOHN TAVARES dostal zpoza branky přihrávku, kterou poté ze značného úhlu pohodlně zužitkovat. Kapitán Ostrovanů tak přidal již svůj čtvrtý přesný zásah. Pokračovat se bude po skončení reklamní pauzy. Asistence: Patrice Bergeron, Brent Seabrook.
    John TAVARES - 9:13
     
    47:11
    Jonathan Toews se dostal do další obrovské příležitosti, ovšem zcela sám z mezikruží nezamířil přesně.
     
    47:30
    Team Toews právě vstřelil branku! JAKUB VORÁČEK po velmi laxním přístupu obrany soupeře posílá puk přesně nad Elliottovo rameno. Asistence: Jonathan Toews, Aaron Ekblad.
    Jakub VORÁČEK - 9:14
     
    48:23
    Team Foligno právě vstřelil branku! BOBBY RYAN si narazil se spoluhráčem a poté z první překonal Jaroslava Haláka. Slovenský mág se snažil zasáhnout, ovšem na tak rychlou akci neměl nárok. Asistence: Steven Stamkos, Oliver Ekman-Larsson.
    Bobby RYAN - 10:14
     
    49:26
    Team Toews právě vstřelil branku! Tým Jonathana Toewse směřuje za vítězstvím. TYLER SEGUIN obdržel přihrávku, načež se zcela sám před Elliottem prosadil střelou do pravého horního růžku. Asistence: Vladimir Tarasenko, Shea Weber.
    Tyler SEGUIN - 10:15
     
    50:48
    Tým Nicka Foligna stále aktivně napadá, avšak po celou dobu trvání utkání tahá za kratší konec.
     
    51:43
    Patrice Bergeron se natlačil před Elliotta, který ale výborně zapracoval a holí proti forvardovi Bostonu Bruins zasáhl.
     
    52:51
    A opět Bergeron, tentokráte se rychlý forvard protáhl podél levého mantinelu, avšak zakončit optimálně se mu nepodařilo.
     
    53:09
    Team Foligno právě vstřelil branku! PATRICK KANE dostal velké množství prostoru, což se týmu Jonathana Toewse vymstilo. Známý hračička si přehodil puk na bekhend a chytře zakončil do horní části branky. Bez asistence.
    Patrick KANE - 11:15
     
    53:41
    Phil Kessel zamýšlel zakončení z hranice pravého kruhu, ovšem Halák byl pozorný a tuto střelu zneškodnil. Celek Nicka Foligna nyní přidal na tempu.
     
    54:21
    Team Toews právě vstřelil branku! JONATHAN TOEWS se prodral až před Elliotta, kterého překonal střelou zápěstím do pravého horního růžku branky. Asistence: Ryan Suter.
    Jonathan TOEWS - 11:16
     
    55:34
    Giordano pálil od modré čáry, přičemž se těsně před Elliottem snažil tečovat Tyler Seguin. Brankář týmu Nicka Foligna puk na poslední chvíli vytáhl, ovšem opakovaný záznam prokázal, že zpoza brankové čáry. Branka ale pochopitelně neplatí.
     
    56:40
    Team Toews právě vstřelil branku! Johnny Gaudreau výborně podržel kotouč, který posléze přihrál najíždějícímu FILIPU FORSBERGOVI. Souhra talentovaných borců nemohla skončit jinak než brankou. Asistence. Johnny Gaudreau.
    Filip FORSBERG - 11:17
     
    57:29
    Tým Nicka Foligna ještě v závěru napadá, avšak hokejisté v bílém se zatím brání bez větších problémů.
     
    58:20
    Team Foligno právě vstřelil branku! Alexandr Ovečkin naznačil střelu a poté našel výborně postaveného BRENTA BURNSE, který neměl problém se zakončením do odkryté branky. Asistence. Alexandr Ovečkin.
    Brent BURNS - 12:17
     
    58:52
    Černí stále aktivně napadají, ale o vítězi je již bezpochyby rozhodnuto.
     
    59:27
    Tarasenko hleda střílenou přihrávkou Tavarese, ke kterému se ale puk nedostal.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. K vidění bylo celkem 29 branek, příchozí fanoušci si zcela jistě přišli na své. Za zmínku stojí bezpochyby fakt, že byl překonán rekord v počtu přesných zásahů. Nejvíce gólů v utkání jvězd padlo doposud v roce 2001 v Colorado, a to 26. Klání bylo po první třetině vyrovnané, ovšem poté převzalo inicitaivu mužstvo Jonathana Toewse. Borci v bílém ovládli dvě následující třetiny a zvítězili 17:12. Já vám děkuju za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 46:43
     
    Československá stopa v utkání hvězd

    Jakub Voráček (TOE) 3+2, 4 střely, čas na ledě: 14:39
    Patrik Eliáš (TOE) 0+2, 1 střela, čas na ledě: 14:29
    Jaroslav Halák (TOE) 20 odchytaných minut, 5 zásahů, 3 obdržené branky, 62,5% úspěšnost

    Radim Vrbata (FOL) 1+1, 4 střely, čas na ledě: 13:27
    Jiří Sekáč (FOL) – nenastoupil
     
    Hvězda utkání

    Ryan Johansen (FOL) 2+2 (02:14:38)

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 4. Vrbata (Nugent-Hopkins), 12. Johansen (Foligno, Shattenkirk), 15. Shattenkirk (Nugent-Hopkins, Vrbata), 17. Johansen (Ovečkin, Byfuglien), 21. Giroux (Kane), 23. Stamkos (Keith), 32. Foligno (Johansen, Ovečkin), 37. Stamkos (Ryan), 43. Kane (Giroux, Doughty), 49. Ryan (Stamkos, Ekman-Larsson), 54. Kane, 59. Burns (Ovečkin) – 7. Getzlaf (Tarasenko, Faulk), 10. Voráček (Toews, Ekblad), 13. Bergeron (Seguin, Eliáš), 20. Tavares (Bergeron, Ekblad), 21. Suter, 22. Seguin (Getzlaf, Tarasenko), 25. Nash (Toews, Voráček), 26. Forsberg (Gaudreau, Eliáš), 29. Tavares (Bergeron, Faulk), 30. Voráček (Toews, Ekblad), 39. Tavares (Bergeron), 42. Nash (Giordano, Voráček), 47. Tavares (Bergeron, Seabrook), 48. Voráček (Toews, Ekblad), 50. Seguin (Tarasenko, Weber), 55. Toews (Suter), 57. Forsberg (Gaudreau)


    Team Foligno: Price (21. Fleury, 41. Elliott) – Burns, Ekman-Larsson, Byfuglien, Keith, Doughty "A", Shattenkirk – Foligno "C", Girgensons, Giroux – Johansen, Kane, Kessel – Kopitar, Nugent-Hopkins, Ovečkin – Ryan, Stamkos, Vrbata
    Team Toews: Luongo (21. Crawford, 41. Halák) – Weber, Seabrook, Ekblad, Suter, Giordano, Faulk – Bergeron, Eliáš, Forsberg – Getzlaf "A", Johnson, Nash "A" – Seguin, Tarasenko, Tavares – Voráček, Toews "C", Gaudreau

    Rozhodca: Lee, Rooney – Sericolo, Miller