Západ – Východ 16:18 (kon.)
koniec
Tím Západ
16:18 (6:5, 3:7, 7:6)
Tím Východ
Nedeľa 25.01.2015, 17:00 • Ľadový dvorec Boľšoj, Soči • KHL
Partner:
     
    59:10
    Salák vystrelil od bránky na opustenú bránku svojho súpera, škoda, že si Alexander nezapísal kanadský bod v zápase hviezd za unikátny gól.
     
    58:30
    Galimov na striedačke, domáci hrajú power play.
    Wojtek WOLSKI - 16:18
     
    58:04
    Tím Západ dáva gól!
    WOJTEK WOLSKI premiešal s pukom pred Salákom a po ľade zakončil.
     
    58:04
    Wolski faulovaný Hersleym a nariadené trestné strieľanie.
    Sergej MOZIAKIN - 15:18
     
    57:25
    Tím Východ dáva gól!
    Zaripov našiel medzi kruhmi korčuľujúceho SERGEJA MOZIAKINA, ktorý to opäť podvihol pod brvno. Asistenciea: Danis Zaripov a Kirill Koľcov.
     
    56:55
    Tím Západ dáva gól!
    Kovaľčuk našiel vo voľnom priestore STEVE MOSESA, ktorý si puk nachystal pred bránkovisko a pod brvno Saláka zakončil. Asistencia: Iľja Kovaľčuk. Na oficiálnej stránke KHL asistencia pripísaná Igorovi Grigorenkovi.
    Sergej MOZIAKIN - 14:17
     
    56:45
    Tím Východ dáva gól!
    SERGEJ MOZIAKIN si vymenil puk zo Zaripovom v brejku dva na jeden a Sergej vymietol hornú partiu bránky Galimova. Asistencia: Danis Zaripov.
    AZEVEDO - 14:16
     
    56:06
    Tím Východ dáva gól!
    Gusev z ľavého kruhu poslal puk pred bránkovisko a JUSTIN AZEVEDO zakončil do už odkrytej bránky domácich. Asistencia: Nikita Gusev.
    Denis PARŠIN - 14:15
     
    53:34
    Tím Východ dáva gól!
    Nigel Dawes vybojoval na ľavom kruhu puk, poslal ho medzi kruhy na hokejku DENISA PARŠINA a Denis rovnako ako pred chvíľkou na druhej strane Iľja, vymietol pavučinu v bránke Galimova. Asistencia: Nigel Dawes.
     
    53:16
    Puk pred bránkoviskom Paršin zo svojej palice poslal nie pod brvno, lež na ochranné sklo, nateraz to Denisovi nevyšlo.
    Ilja KOVAĽČUK - 14:14
     
    51:46
    Tím Západ dáva gól!
    Z ľavej strany od mantinelu Grigorenko poslal puk medzi kruhy na hokejku IĽJU KOVAĽČUKA, ktorý vymietol pavučinu v Salákovej bránke. Asistencia: Igor Grigorenko.
    Sergei MOZIAKIN - 13:14
     
    50:16
    Tím Východ dáva gól!
    SERGEJ MOZIAKIN zakončil z ľavej strany a povedľa brankára okolo betónu poslal puk do bránky. Asistencie: Danis Zaripov a Kirill Koľcov.
    GRIGORENKO - 13:13
     
    49:58
    Tím Západ dáva gól!
    Grigorenko poslal puk k bránkovisku na hokejku Kovaľčuka, Iľja nezakončil, puk poslal späť na hokejku IGORA GRIGORENKA a ten po ľade do prázdnej bránky zasunul. Asistencia: Iľja Kovaľčuk.
    Sergej PLOTNIKOV - 12:13
     
    49:21
    Tím Západ dáva gól!
    SERGEJ PLOTNIKOV posielal z ľavej strany puk pred brákovisko na Kagarlickeho, no Gustafsson si ho pomedzi betóny poslal do vlastnej bránky. Asistencia: Dmitrij Kagarlicky.
     
    48:49
    Petrov dostal z ľavej strany puk pred bránkovisko, bol tam sám a mohol sa opýtať Galimova, kam to chce, no puk dokázal poslať len na ochranné sklo.
     
    48:03
    Wolski vystrelil v brejku na Saláka, Alexander v páde na ľad puk zachytil vo vzduchu na betónoch, ktoré podvihol pri svojom gymnastickom zákroku.
     
    47:15
    Zaripov to chcel na blafák okolo lapačky Galimova, Stanislav jeho úmysel vystihol a Zaripov puk ani do priestrou bránky napokon neposlal.
     
    47:15
    Kovaľčuk sa previnil proti pravidlám, hodil hokejku po Moziakinovi a nariadené trestné strieľanie!
    Ilja KOVAĽČUK - 11:13
     
    46:20
    Tím Západ dáva gól!
    Grigorenko trafil žrď Salákovej bránky, domáci dohrávali akciu v pásme, IĽJA KOVAĽČUK vystrelil a Alexander Salák pätičkou poslal puk do svojej bránky. Kovaľčuk sa s ním priateľsky objal a poďakoval mu. Asistencia: Nick Bailen.
    GUSEV - 10:13
     
    45:38
    Tím Východ dáva gól!
    Akcia hostí a prečíslenie tri na dva, NIKITA GUSEV nakorčuľoval s pukom cez útočnú modrú na pravú stranu, nikomu neprihral a okolo lapačky Galimova zakončil.
     
    44:47
    Krásna ekvilibristika v podaní Guseva gólom nekončí, puk poslal len do hrude Galimova, ale toto trestné strieľanie obletí svet!
     
    44:47
    Gusev v brejku faulovaný hákovaním a arbitri nariadili trestné strieľanie!
     
    44:10
    Prečíslenie domácich tri na dva, zoči-voči Salákovi sa ocitol Wolski, Salák ho však umne vychytal.
    Pascal PELLETIER - 10:12
     
    42:39
    Tím Západ dáva gól!
    Ščipačov poslal puk z ľavej strany na hokejku PASCALA PELLETIERA, ktorý okolo vyrážačky Saláka rozvlnil sieť za jeho chrbtom. Asistencia: Vadim Ščipačov.
     
    41:46
    Sám pred Galimovom nedokázal uspieť Zaripov, ktorý to chcel ponad lapačku, prestrelil však bránku.
     
    41:32
    Akcia po osi Kovaľčuk – Grigorenko – Moses konči v prečíslení domácich strelou Mosesa spred bránkoviska a pukom na ochrannom skle.
    DAWES - 9:12
     
    38:00
    Tím Východ dáva gól!
    Kugryšev sa prekľučkoval s pukom až pred Galimova, puk poslal vpravo na voľného NIGELA DAWESA, ktorý sám pred bránkou nemohol nedať. Asistencie: Dmitrij Kugryšev a Denis Paršin.
    Steve MOSES - 9:11
     
    37:17
    Tím Západ dáva gól!
    Kovaľčuk poslal z medzikružia puk na ľavú stranu a z prvej vystrelil STEVE MOSES, ktgorý trafil odkrytú časť bránky Saláka. Asistencie: Iľja Kovaľčuk a Igor Grigorenko.
    Sergei MOZIAKIN - 8:11
     
    36:10
    Tím Východ dáva gól!
    SERGEJ MOZIAKIN v brejku od modrej puk podvihol pod brvno a "angličákom" zakončil, puk sa od brvna odrazil do siete. Asistencia: Danis Zaripov.
    Sergej PLOTNIKOV - 8:10
     
    35:15
    Tím Západ dáva gól!
    Petersson spoza bránky poslal puk na pravý kruh na vnútornú stranu, SERGEJ PLOTNIKOV z prvej puk podvihol pod brvno Salákovej bránky. Asistencie: Andre Petersson a Dmitrij Kagarlicky.
     
    33:35
    Od modrej korčuľoval sám na bránku Kagarlicky, chcel puk zasunúť po ľade za chrbát Saláka, Alexander roztiahol betóny a puk vyrazil za svoju bránku.
    Danis ZARIPOV - 7:10
     
    29:57
    Tím Východ dáva gól!
    Pekná akcia domácich, z medzikružia poslal puk pred bránkovisko Sergej Kosticyn, dostal ho na palicu DANIS ZARIPOV a pred samotným gólmanom ho podvihol pod brvno. Asistencie: Sergej Kosticyn a Kirill Koľcov.
    Sergej MOZIAKIN - 7:9
     
    29:40
    Tím Východ dáva gól!
    Lee z ľavého kruhu poslal puk k bránkovisku a z ľavej strany SERGEJ MOZIAKIN po ľade puk poslal do bránky. Asistencie: Chris Lee a Sergej Kosticyn.
     
    29:05
    Petersson pekne vystrelil no a Jakub Kovář vytiahol efektný semafór a puk tam bezpečne ukryl.
     
    28:32
    Prečíslenie domácich dva na nula, Kagarlicky poslal puk dozadu na Plotnikova, domáci akciu pred Kovářom totálne zbabrali.
     
    27:27
    Tím Východ dáva gól!
    Paršin z ľavej strany poslal puk pred bránkovisko a DMITRIJ KUGRYŠEV po prvýkrát dnes posiela východ do vedenia. Asistencie: Denis Paršin a Nigel Dawes.
     
    27:06
    Hersley poslal pekný puk vpravo na Paršina, ktorý spred bránkoviska poslal puk na ochranné sklo.
    Sergej KOSTICYN - 7:7
     
    24:20
    Tím Východ dáva gól!
    Spred bránkoviska vľavo poslal Gusev puk na hokejku SERGEJA KOSTICYNA, ktorý puk usmernil do odkrytej časti bránky domácich. Asistencia: Nikita Gusev.
    Jurij PETROV - 7:6
     
    23:06
    Tím Východ dáva gól!
    Erik Gustafsson z ľavej strany poslal puk pred brákovisko a JURIJ PETROV uspel. Asistencia: Erik Gustafsson a Justin Azevedo.
    Andrej MIRONOV - 7:5
     
    22:40
    Tím Západ dáva gól!
    Z pravej strany takmer od bránkovej čiary pricestoval puk pred bránkovisko, Wolski ho priťukol Mironovovi a ANDREJ MIRONOV poslal puk do siete. Asistencie: Wojtek Wolski a Nikita Zajcev.
     
    21:21
    Prečíslenie hostí tri na jeden, z pravej strany popri bránkovisku zakončoval Moziakin, no puk poslal vysoko na ochrannú sieť.
    Mike LUNDIN - 6:5
     
    17:39
    Tím Východ dáva gól!
    Kugryšev z ľavého kruhu poslal puk medzi kruhy a MIKE LUNDIN vymietol pravý horný roh bránky Jeriomenka. Asistencie: Dmitrij Kugryšev a Nigel Dawes.
     
    15:22
    Tím Západ dáva gól!
    IĽJA KOVAĽČUK dostal puk pred bránkovisko z ľavého kruhu od Mosesa a opäť to podvihol pod brvno. Asistencie: Steve Moses a Nick Bailen.
     
    14:48
    Zaripov vystrelil efektne a opečiatkoval brvno Jeriomenkovej bránky, do akcie pôjde domáci tím.
    Sergej KOSTICYN - 5:4
     
    14:13
    Tím Východ dáva gól!
    SERGEJ KOSTICYN si v dorážke puk posunul na pravú stranu a umiestnil ho do odkrytej bránky Jeriomenka. Asistencie: Sergej Moziakin a Chris Lee.
    Nikita ŠČITOV - 5:3
     
    13:53
    Tím Západ dáva gól!
    NIKITA ŠČITOV zožal potlesk tribún, Petersson poslal puk spoza bránky pred bránkovisko a Nikita na dvakrát prekonal Kovářa v bránke hostí. Asistencia: Andre Petersson.
    Nikita GUSEV - 4:3
     
    13:25
    Tím Východ dáva gól!
    NIKITA GUSEV vystrelil z pravého kruhu po ľade a Jeriomenkovi puk pomedzi betóny skĺzol za bránkovú čiaru. Asistencie: Justin Azevedo a Erik Gustafsson.
    Ilja KOVAĽČUK - 4:2
     
    11:07
    Tím Západ dáva gól!
    Steve Moses spoza bránky puk poslal pred bránkovisko a IĽJA KOVAĽČUK vymietol pavučinu v bránke Kovářa. Asistencia: Steve Moses.
    Sergej MOZIAKIN - 3:2
     
    10:33
    Tím Východ dáva gól!
    SERGEJ MOZIAKIN dostal puk na ľavý kruh a okolo vyrážačky Jeriomenka puk poslal do siete. Asistencie: Danis Zaripov a Chris Lee.
    Vadim ŠČIPAČOV - 3:1
     
    08:50
    Tím Západ dáva gól!
    Wolski spoza bránky poslal puk pred bránkovisko a VADIM ŠČIPAČOV bekhendom pomedzi betóny poslal puk do bránky hostí. Asistencia: Wojtek Wolski.
    BAILEN - 2:1
     
    06:41
    Tím Západ dáva gól!
    NICK BAILEN dostal na ľavú stranu puk a poslal ho do odkrytej časti bránky Kovářa.
    WOLSKI - 1:1
     
    04:56
    Tím Západ dáva gól!
    A je vyrovnané, WOJTEK WOLSKI zachytil rozohrávku Kovářa na ľavom kruhu a puk poslal do prázdnej bránku hostí.
    PARŠIN - 0:1
     
    04:06
    Tím Východ dáva gól!
    Kugryšev vystrelil od ľavého kruhu, medzi kruhmi puk tečoval DENIS PARŠIN a puk preskočil Jeriomenkov betón. Asistencia: Dmitrij Kugryšev.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Wolski, 7. Bailen, 9. Ščipačov (Wolski), 12. Kovaľčuk (Moses), 14. Ščitov (Petersson), 16. Kovaľčuk (Moses, Bailen), 23. Mironov (Wolski, Zajcev), 36. Plotnikov (Petersson, Kagarlicky), 38. Moses (Kovaľčuk, Grigorenko), 43. Pelletier (Ščipačov), 47. Kovaľčuk (Bailen), 50. Plotnikov (Kagarlicky), 50. Grigorenko (Kovaľčuk), 52. Kovaľčuk (Grigorenko), 57. Moses (Kovaľčuk), 59. Wolski (t.s.) – 5. Paršin (Kugryšev), 11. Moziakin (Zaripov, Lee), 14. Gusev (Azevedo, Gustafsson), 15. S. Kosticyn (Moziakin, Lee), 18. Lundin (Kugryšev, Dawes), 24. Petrov (Gustafsson, Azevedo), 25. S. Kosticyn (Gusev), 28. Kugryšev (Paršin, Dawes), 30. Moziakin (Lee, S. Kosticyn), 30. Zaripov (S. Kosticyn, Koľcov), 37. Moziakin (Zaripov), 38. Dawes (Kugryšev, Paršin), 46. Gusev, 51. Moziakin (Zaripov, Koľcov), 54. Paršin (Dawes), 57. Azevedo (Gusev), 57. Moziakin (Zaripov), 58. Moziakin (Zaripov, Koľcov)


    Tím Západ: Jeriomenko (30. Galimov) – Bailen, Gunderson, Mironov, Zajcev, Gilroy, Ščitov – Grigorenko, Kovaľčuk, Moses – Šipačov, Wolski, Pelletier – Kagarlicky, Plotnikov, Petersson
    Tím Východ: Kovář (30. Salák) – Koľcov, Lee, Hersley, Nikulin, Gustafsson, Lundin – Moziakin, Zaripov, Kosticyn – Paršin, Dawes, Kugryšev – Azevedo, Gusev, Petrov

    Rozhodca: Karabanov, Čerenkov – Aľjošin, Tomilov