Ostrava – Chodov 7:6 (kon.) | Bulldogs – Liberec 3:2 (kon.) | Tatran – Vítkovice 8:2 (kon.)
Bohemians – Otrokovice 12:5 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
7:6 (3:3, 0:1, 4:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 25.01.2015, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    59:31
    Chodov v závěrečné minutě zkouší znovu power-play.
     
    58:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Drama vrcholí! Minutu a deset vteřin před koncem základní hrací doby se střelou od mantinelu prosazuje PATRIK DÓŽA, jenž vymetl horní růžek Lájovy svatyně. Asistence: Michal Kotlas.
     
    57:30
    Florbalisté Chodova hrají bez brankáře v šesti hráčích v poli.
     
    57:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Florbalisté ostravského celku si však záhy berou svůj dvoubrankový náskok zpět. Podruhé v dnešním utkání se do listiny střelců zapsal PATRIK ŠIMÍČEK, který svou střelu umístil přesně k tyči. Asistence: Marek Švajný.
     
    55:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté vstřelili kontaktní gól a v závěru základní hrací doby je tak postaráno o drama! MICHAL STRACHOTA ukličkoval defenzivu Ostravy a bekhendovým zakončení přehodil Láju. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    52:05
    Střelec předchozího gólu Tomáš Svačinka byl vyloučen za sekání.
     
    51:07
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravané hru v početní výhodě dokázali využít a díky TOMÁŠI SVAČINKOVI, který se prosadil střelou k bližší tyči, si vypracovali dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    50:23
    Přesilovéh hry se konečně dočkal také ostravský celek, za bránění ve hře byl vyloučen David Bouša.
     
    48:01
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tohle je opravdu překvapivý vývoj utkání, outsider z Ostravy jde totiž opět do vedení! Autorem rozdílové branky je PATRIKŠIMÍČEK. Asistence: Marek Švajný.
     
    40:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Slezané do třetí třetiny vlétli jako uragán a vyrovnávají. Branku ostravského klubu vstřelil JAN ŠIMÍK, který skóroval z dorážky. Asistence: Jak Křiva.
     
    35:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražané se však opět dostávají do vedení! Mikeš a PATRIK DÓŽA se dostali do brejkové situace, kterou druhý jmenovaný přízemní střelou proměnil. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    30:28
    Dalším vyloučeným hráčem ostravského celku je Dominik Eichner.
     
    22:55
    Ostrava bude hrát opět v oslabení, vyloučen je totiž Dan Kašovský.
     
    19:59
    V závěru úvodního dějství přicjází další vyloučení na ostravské straně, tentokrát dostává dvě minuty Ondřej Vítovec.
     
    18:27
    Dvouminutový trest si za sekání odpyká ostravský Marek Lipový.
     
    17:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    V ostravské hale je opět vyrovnáno! O vyrovnání se svým přesným zásahem postaral PATRIK DÓŽA, jenž si dovolil zakličkovat a poté bekhendovou ránou překonal gólmana Láju. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    12:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Zhruba půl minuty po vyrovnávací brance se Slezané opět prosazují. Míček si našel cestu k MARKU ŠVAJNÉMU, který neváhal napřáhnout a jeho střelu zastavila až síť za Barákovými zády. Asistence: Tomáš Svačinka.
     
    12:07
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Slezané ale svým pražským soupeřům vrací úder a vyrovnávají na 2:2, když se po rychlém brejku prosadil RADIM IVAN. Asistence: Dan Kašovský.
     
    09:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté v desáté minutě otáčejí nepříznivý vývoj utkání a poprvé v zápase se dostávají do vedení, když se dokázal prosadit JAN FIALA. Asistence: Michal Strachota.
     
    04:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Favorit zápasu se ale s nepříznivým skóre nehodlal smířit a vyrovnal, když se po přihrávce Mikeše přesnou střelou prezentoval TOM ONDRUŠEK. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    02:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí celek přesilovou hru velmi rychle využil a dostal se do vedení. Autorem úvodního gólu je VÁCLAV KOMAČKA, který dokázal zužitkovat přesnou přihrávku Kašovského, a jeho přízemní střela zaplula až do Barákovy svatyně. Asistence: Dan Kašovský.
     
    02:07
    Dvouminutovým trestem za sekání byl potrestán Michal Klápa.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 3. Komačka (Kašovský), 13. Ivan (Kašovský), 13. Švajný (Svačinka), 41. Šimík (Křiva), 49. Šimíček (Švajný), 52. Svačinka (Krzyžanek), 58. Šimíček (Švajný) – 5. Ondrušek (Mikeš), 10. Fiala (Strachota), 18. Dóža (Mikeš), 36. Dóža (Mikeš), 56. Strachota (Vávra), 59. Dóža (Kotlas)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lája (Plíhal) – Krzyžanek, Lipový, Komačka, Svačinka, Šimík, Trulík, Kašovský, Šimíček, Eichner, Hrabal, Kolajta, Švajný, Kováč, Vítovec, Křiva, Peřka, Ivan
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Holmquist) – Jelínek, Pražan, Flouse, Sýkora, Schubert, Jastřembský, Kotlas, Bouša – Fiala, Vávra, Klápa, Pražák, Ondrušek, Vojtíšek, Mikeš, Chmelíček, Dóža, Strachota

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula

    Diváci: 84