SP v běhu na lyžích - skiatlon muži 2x15 km M. Vylegžanin (RUS) (kon.) | SP v běhu na lyžích - skiatlon ženy 2x7,5 km J. Čekalevová (RUS) (kon.)
koniec udalosti
SP v běhu na lyžích - skiatlon ženy 2x7,5 km, Rybinsk

J. Čekalevová (RUS)

cz Nedeľa 25.01.2015, 12:30Klasické lyžovanie
     
    CÍL
    Ruska Julia Tčekalevaová dokázala ovládnout domácí skiatlon v Rybinsku a vítězí o 15 sekund před Norkou Hagenovou!
     
    14,5
    Do cíle chybí zhruba půl kilometru a Ruska si jede pro hodně cenné vítězství. Norka to ještě zkouší, už to ale asi nestihne!
     
    12,5
    Do cíle chybí jen 2,5 kilometru a na čele se nic nezměnilo. Ruska vede o šest vteřin před Hagenovou, devítičlenná skupinka je zpátky o dalších osmnáct sekund.
     
    10,0
    Jsme ve dvou třetinách trati a Tčekalevaová jede úžasně! Vede o 9 sekund před Hagenovou, Jacobsenová také nezachytila tempo a nyní spolupracuje s Boehlerovou.
     
    8,4
    Tak pozor! Ruska Tčekalevaová zařadila na vyšší rychlostní stupeň a v tuto chvíli vede o 8 vteřin před Jacobsenovou s Hagenovou. Němka Boehlerová ztrácí dvanáct sekund a Niskanenová ještě o tři sekundy více.
     
    6,3
    Do vedení se dostává Ruska Tčekalevaová a začínají se dělat mírné rozdíly! Na čele se vytvořila pětičlenná skupinka, ve které je Jacobsenová, Hagenová, Niskanenová a Boehlerová. Poté jede se zhruba šestivteřinovým odstupem Američanka Stephenová a Ruska Tanyginaová.
     
    6,0
    Norka Hagenová za to vzala a opět se jí zřejmě podaří pořádně roztrhat skupinu.

    Viktor Sandev