SP v alpském lyžování - slalom mužů, 1. kolo Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | SP v alpském lyžování - Super-G žen, St. Moritz Vítěz: L. Vonnová (USA) (kon.)
SP v alpském lyžování - slalom mužů, 2. kolo Vítěz: M. Hargin (SWE) (kon.)
koniec udalosti
SP v alpském lyžování - Super-G žen, St. Moritz

Vítěz: L. Vonnová (USA)

cz Nedeľa 25.01.2015, 11:45Zjazdové lyžovanie
     
    Průběžné pořadí:

    1. Lindsey Vonnová (USA) 1:23,55
    2. Anna Fenningerová (AUT) +0,24
    3. Nicole Hospová (AUT) +1,10
     
    22
    Ani Tina Weiratherová (LIE) tohle Super-G nedokončila! Hned čtyři závodnice ze sedmi nasazených dnes neprojelo cílovou čárou. Ani ona tak nedosáhne na body do světového poháru.
     
    21
    Zase druhá! Anna Fenningerová (AUT) tu smůlu snad nikdy neprotrhne. Opět zřejmě bude stát na stupních vítězů, ale ne na stupínku nejvyšším. Na Vonnovou ztratila jen 24 setin. Celkově jela skvěle, jízdě se vlastně nedalo co vytknout.
     
    20
    Mazeová, Görglová a teď také Lara Gutová (AUT) závod nedokončily! Vítězka včerejšího sjezdu udělala chybu, podjela jí lyže a ocitla se v ochranné síti. Nakonec by Švýcarka měla být v pořádku. Na startu už vlastně zbývá jen Fenningerová a Weiratherová, které mohou reálně ohrozit první příčku Vonnové.
     
    17
    To je naprosto neskutečný čas, jaký nyní zajela největší favoritka Lindsey Vonnová (USA)! Tohle už bude dost těžké překonat. Celkově se dostala tahle vládkyně ženského alpského lyžování o 1,48 sekundy na první místo před Klingovou.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Kajsa Klingová (SWE) 1:25,03
    2. Cornelia Huetterová (AUT) +0,07
    3. Nicole Schmidhoferová (AUT) +0,32
     
    8
    Kajsa Klingová (SWE) nakonec byla rychlejší o 52 setin sekundy a dostala se na první místo před Italku.
     
    7
    Francesca Marsagliová (ITA) je novou vedoucí závodnicí, dosavadní líderku Marchandovou-Arvierovou porazila o pouhých 7 setin sekundy! Italka zajela určitě dobrý super obří slalom.

    Patrik Sandev