Trenčín – Martin 3:4 (kon.) | Nitra – Skalica 2:1 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 3:1 (kon.)
Košice – Žilina 4:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 5:0 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HK VITAR Martin
Nedeľa 25.01.2015, 16:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    MELICHÁREK - 3:4
     
    42:03
    Trenčín dal gól!
    Marcel Hossa sa obtočil s pukom okolo brány, poslal do ohňa. Puk sa vymrštil do vzduchu, na zadnej žrdi ho ale dokázal bejzbolovo trafiť TIBOR MELICHÁREK a Čech nedokázal úspešne zakročiť.
    Asistencie Hossa, Nemec
    FUJERÍK - 2:4
     
    41:03
    Martin dal gól!
    Aktivita hostí v úvode tretej časti odmenené. Markovič získal puk pri pravom mantineli, dobre sa zorientoval, počkal na DOMINIKA FUJERÍKA, ktorý nakorčuľoval z druhej vlny, mal dostatok času oklamať Konráda a zasunúť puk do brány. Asistencie Markovič.
    MARKOVIČ - 2:3
     
    38:07
    Martin dal gól!
    Presilovku hrali hostia výborne a aj ju využili. Dopomohlo im aj šťastie, keďže Bokroš stratili hokejku a JAROSLAVA MARKOVIČA mohol len tieňovať, strelec hostí si tak vylepšil pozíciu a spomedzi kruhov prestrelil Konráda.
    Asistencia: Dlouhý
    STANTIEN - 2:2
     
    33:31
    Trenčín dal gól!
    Filo zabojoval za bránou, z rohu dobre nabil na ľavý kruh Šišovskému. Vyrazený puk pohotovo zamietol do brány PATRIK STANTIEN.
    Asistencie: Šišovský, Filo
    HOSSA - 1:2
     
    25:33
    Trenčín dal gól!
    Protiútok Dukly bol smrtiaci. Trenčania sa dostali do prečíslenia, MARCEL HOSSA ťahal akciu po pravom krídle, naľavo mu ešte korčuľoval Nemec, no Hossa švihom obstrelil brankára hostí.
    Asistencie: Bokroš, Andersons
    VARGA - 0:2
     
    24:20
    Martin dal gól!
    Chyba Dukly pri rozohrávke bola potrestaná. Martinčania získali puk v strednom pásme, Galamboš potiahol cez modrú, posunul na ľavý kruh TIBOROVI VARGOVI, ktorý zápästím trafil horný roh bránky.
    Asistencia: Galamboš
    MARKOVIČ - 0:1
     
    12:10
    Martin dal gól!
    V trenčianskej defenzíve chvíľu panoval chaos, čo hostia využili. Markovič sa najprv ocitol sám pred Konrádom, ale blafák mu nevyšiel. Následne sa JAROSLAV MARKOVIČ dostal na pravý kruh, odkiaľ z otočky obstrelil trenčianskeho brankára.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 26. Hossa (Bokroš, Andersons), 34. Stantien (Šišovský, Filo), 43. Melichárek (Hossa, Nemec) – 13. Markovič, 25. Varga (Galamboš), 39. Markovič (Dlouhý), 42. Fujerík (Markovič)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Kutej) – Andersons, Bokroš, Novajovský, Hochel, Dudáš, Holenda, Hatala – Marc.Hossa, V. Nemec, Melichárek – Koyš, Mich. Hlinka, Razingar – P. Šišovský, P. Stantien, M. Filo – Daniška, Švec, D. Hudec – Briestenský
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Matejka, Ďatelinka, Dvořák, Smrek, Brcko, Dlouhý, Rusina, Kolba – T. Varga, Galamboš, Zucker – Važan, Fujerík, J. Markovič – Podzinš, Dírer, Török – Themár, Jokeľ, Illo

    Rozhodca: D. Konc, Mullner – Orolín, J.Tvrdoň