Helas Brno – Hradec Králové 7:2 (kon.) | Balticflora Teplice – Kladno 8:1 (kon.) | Třinec – Tango Brno 2:3 (kon.)
koniec
Helas Brno
7:2 (2:2)
MADOS MT Hradec Králové
cz Piatok 23.01.2015, 19:30 • MSH Vodova, Brno • Futsal liga (ČR)
Predzápasové kurzy
     
    34:31
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Po dalším faulu hostů dostal Helas možnost zahrání desetimetrového kopu. K tomu se postavil RADEK SÝKORA a střelou po zemi k pravé tyči přidává sedmou branku domácích.
     
    31:22
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    DAVID CUPÁK trochu se štěstím obral jednoho z hostujících hráčů o balón. Rychle proti němu vyběhl brankář, ale domácí plejer jej dokázal s přehledem přelobovat a znovu zvýšit náskok Brna. Bez asistence.
     
    27:37
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí střílí další branku a v druhém poločase skutečně dominují. Sýkora přihrál STANISLAVU LERCHOVI, který nad Menšlem poslal balón ke vzdálenější tyči. Asistence: Radek Sýkora.
     
    25:24
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu odskakují do dvoubrankového vedení. Lacko se objevil za obranou, vystřelil, s jeho pokusem si ještě gólman poradil, ale na dorážku MARTINA ŠPLÍCHALA už byl krátký. Asistence: Ivan Lacko.
     
    24:11
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Parádní individuální akce v podání IVANA LACKA. Ten si vzal na vlastní polovině míč, nabral s ním pořádnou rychlost a vše zakončil přízemní ránou, která se otřela o tyč. Bez asistence.
     
    18:09
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A nevyužité šance teď domácí budou hodně mrzet. Hradec totiž vyrazil vpřed, jejich první šance gólem neskončila, ovšem pro Helas to nebylo dostatečné varování, a tak se k míči dostal znovu MAREK SRKAL, který napodruhé i pomocí teče vyrovnává. Bez asistence.
     
    09:18
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec nyní předvedl skvělou přechodovou fázi do útoku a prakticky na tři doteky střílí branku. A to protože Černý vybojoval míč na polovině hřiště, poslal jej na zcela volného JIŘÍHO VYDARENÉHO a ten z druhého doteku vymetl šibenici. Asistence: Michal Černý.
     
    07:51
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    A je to už o dvě branky. Hosté dlouho kombinovali na útočné polovině, ale poté jim rozehrávku vystihl JAN OVČAČÍK, který pelášil s míčem vpřed a poslal jej přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    03:30
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Brno otevírá skóre. Konkrétně jejich kapitán, který toho docílil velmi zvláštním způsobem. Lacko totiž nastřeloval míč na bránu a DAVID CUPÁK jej břichem dorazil do sítě. Asistence: Ivan Lacko.

    Daniel Havel

    Góly: 4. Cupák D. (Lacko), 8. Ovčačík, 25. Lacko, 26. Šplíchal (Lacko), 28. Lerch (Sýkora), 32. Cupák D., 35. Sýkora (10 m kop) – 10. Vydarený (Černý), 19. Srkal

    Karty:   17. Sýkora (HEL) – 29. Merkl (SLM)


    Helas Brno: Šimon (Dang) – Cupák D. "C", Bobylev, Havlík, Lerch, Ovčačík, Presl, Cupák V., Vlach, Klimeš, Lacko, Sýkora, Šplíchal

    Trenér: Jan Loup

    MADOS MT Hradec Králové: Mašek "C" (od 26. Menšl) – Friedl, Sákal, Černý, Beran, Holec, Chromek, Jošt, Vydarený, Merkl

    Trenér: Petr Hoffmann

    Rozhodca: Tomáš Slanina, Michal Gasnárek

    Diváci: 54