SP v alpském lyžování - slalom mužů, 1. kolo Vítěz: M. Hargin (SWE) (kon.) | SP v alpském lyžování - slalom mužů, 2. kolo Vítěz: F. Neureuther (GER) (kon.)
koniec udalosti
SP v alpském lyžování - slalom mužů, 1. kolo, Wengen

Vítěz: M. Hargin (SWE)

cz Sobota 17.01.2015, 10:30Zjazdové lyžovanie
     
    Do dalšího kola nepostoupil ani Krýzl, ani Berndt, ale slověnští fanoušci alespoň mohou sledovat Adama Žampu, který dojel na 21. místě, a může se tak ve 2. kole pprat o co nejlepší výsledek.
     
    71
    Ondřej Berndt (CZE) zajel hrůzný slalom, Wengen mu ani včera během kombinace moc nesedl. Ztráta 7,03 sekundy ho řadí na třetí příčku od konce, pokud-li do výsledků nepočítáme ty závodníky, co nedojeli.
     
    59
    Kryštof Krýzl (CZE) nezajel příliš dobrý slalom, a ačkoli díky dost vypadnuvším závodníkům mohl zabojovat o postup, se ztrátou 4,38 sekundy mu to nakonec nevyjde.
     
    Po včerejší kombinaci má dnešní slalom poněkud chudší českou a slovenskou účast. Kryštof Krýzl pojede jako padesátý devátý, Ondřej Berndt jako sedmdesátý první. Na startu samozřejmě nesmí chybět také Slovák Adam Žampa, který pojede s číslem 31. Celkově se do dnešního slalomu přihlásilo 72 slalomářů.

    Patrik Sandev