Dinamo Minsk – D. Moskva 3:2 (2:0 po s.n.) | Novgorod – Helsinki 3:4 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Čerepovec 2:0 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
Jokerit Helsinki
Utorok 13.01.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    MOZER - 3:4
     
    59:34
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Nádherná kombinačná akcia a JEVGENIJ MOZER dramatizuje toto stretnutie! Immonen dostal prihrávku od Salminena, naznačil strelu, ale puk poslal krížom popred bránu a Mozer už len doťukol do odkrytého priestoru!
    Asistencie: Jarkko Immonen a Sakari Salminen.
    WOLSKI - 2:4
     
    56:24
    Torpédo Novgorod dal gól!
    WOJTEK WOLSKI jednoduchou strelou po ľade nachytal Heleniusa na hruškách! Puk mu prešiel pomedzi betóny za chrbát a už je to len o dva góly!
    Asistencie: Juuso Hietanen.
    KAPANEN - 1:4
     
    53:56
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Po šanci pred Karlssonom rýchly protiútok do prečíslenia. Po pravom krídle smeroval k bráne Pöysti, NIKO KAPANEN naznačil prihrávku, ale puk z hokejky nepustil, len si ho vlastne prehodil na bekhend a potom Aľapkinovi za chrbát!
    Asistencia: Niklas Hagman.
    GALUZIN - 1:3
    ED
     
    52:27
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Risk prináša svoje ovocie! Bernacký pomodrej predĺžil na druhú a strelu Hietanena tečoval pred Karlssonom VLADIMIR GALUZIN!
    Asistencie: Juuso Hietanen a Sergej Bernacký.
    MOSES - 0:3
    D
     
    23:02
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    A opäť STEVE MOSES! Po ľavom krídle ťahal útok, na druhej mal spoluhráča, na ktorého sa pozeral, ale prekvapil Aľapkina strelou na vinkel!
    MOSES - 0:2
     
    22:23
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    STEVE MOSES sa od zadného mantinelu vysunul, z otočky poslal puk na bránu a od korčule brániaceho hráča sa ten odrazil do brány!
    OMARK - 0:1
     
    11:36
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Hostia si po vhadzovaní rozohrali puk, LINUS OMARK si priťukol s Koukalom a z pravého kruhu spoza brániaceho hráča puk šupol do šibenice.
    Asistencia: Petr Koukal.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 53. Galuzin (Hietanen, Bernacký), 57. Wolski (Hietanen), 60. Mozer (Immonen, Salminen) – 12. Omark (Koukal), 23. Moses, 24. Moses, 54. Kapanen (Hagman)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Biriukov (23. Aľapkin) – Hietanen, Bernacký, Grigoriev, Osipov, Blažijevský, Aľajev, Ternavský – Salminen, Immonen, Wolski – Stoľarov, Galuzin, Filatov – Mozer, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Savinainen, Koňkov, Kňazev, Krasnoslobodcev.
    Jokerit Helsinki: Karlsson (54. Helenius) – Väänänen, Gunderson, Jaakola, Peltola, Lajunen, Ohtamaa, Saari – Pöysti, Kapanen, Hagman – Aaltonen, Harju, J. Sallinen – Moses, Koukal, Omark – Ben-Amor, Wirtanen, Mäki.

    Rozhodca: Kulakov, Ščeňov – Sivov, Čubykin