Edmonton – Florida 2:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (3:2 po s.n.)
koniec
Edmonton Oilers
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Florida Panthers
cz Pondelok 12.01.2015, 01:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Sean BERGENHEIM - 2:4
     
    55:27
    Florida právě vstřelila branku!
    SEAN BERGENHEIM dostal přihrávku přesně na hůl a z blízkosti brankáře Scrivense překonal střelou do horní části branky. Asistence: Tomáš Fleischmann.
    Benoit POULIOT - 2:3
     
    45:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na tohle byl už Luongo krátký. První tři rány vychytal. Na střelecký pokus BENOITA POULIOTA už nedosáhl. Jedná se o pochybení obrany, která nechala domácím hráčům mnoho prostoru pro střely a dorážky. Asistence: Derek Roy, Nikita NIkitin.
    Tomáš KOPECKÝ - 1:3
     
    45:08
    Florida právě vstřelila branku!
    Pozdrav na Slovensko.TOMÁŠ KOPECKÝ dostal puk přesně na hůl před branku. Střelou z první překonal domácího brankáře a upravenu na 3:1 z pohledu Floridy. Asistence: Derek MacKenzie, Scottie Upshall.
    Brian CAMPBELL - 1:2
     
    26:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Nádherná rána od modré čáry BRIANA CAMPBELLA končí v horní části branky Scrivense. Florida si bere vedení v utkání na svou stranu. Asistence: Aaron Ekblad, Jussi Jokinen.
    Jordan EBERLE - 1:1
     
    24:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Roberto Luongo nedokázal nadvakrát zkrotit neposedný kotouč, který se od Nugent-Hopkinse dostal k volnému JORDANU EBERLEMU, který poslal kotouč přes ležícímu brankáře pohodlně do branky. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall.
    Jimmy HAYES - 0:1
     
    04:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Jeden z domácích hráčů, myslím že to byl Eberle znemožnil pohyb svému brankáři, čehož využil JIMMY HAYES k rychlé střele z otočky. Na tuto ránu neměl domácí brankář Scrivens nárok. Nicméně celá akce jde na vrub hráče Edmontonu, který stál na hranici brankoviště. Asistence: Nick Bjugstad, Jussi Jokinen.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 25. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 46. Pouliot (Roy, Nikitin) – 5. Hayes (Bjugstad, Jokinen), 27. Campbell (Ekblad, Jokinen), 46. Kopecký (MacKenzie, Upshall), 56. Bergenheim (Fleischamnn)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Petry, Ference, Schultz, Klefbom, Fayne, Nikitin – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Jakupov, Roy, Pouliot – Purcell, Lander, Fraser – Klinkhammer, Gordon, Hendricks
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Kulikov, Mitchell, Olsen, Gudbranson – Hayes, Bjugstad, Jokinen – Boyes, Pirri, Huberdeau – Fleischmann, Bolland, Bergenheim – Upshall, MacKenzie, Kopecký

    Rozhodca: St. Laurent, Charron – Galloway, MacPherson