Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekaterinburg 4:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Togliatti – Novokuzneck 6:3 (kon.)
A. Mytišči – D. Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan 0:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Viťaz – Záhreb 2:3 (po pr.)
koniec
HK Soči
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Sobota 10.01.2015, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Domáci brankár Pöpperle je už na striedačke! HK Soči hrá power-play!
     
    59:15
    Oddychový čas domácich. Tréner domácich rozdáva pokyny svojim zverencom!
     
    59:08
    Domáci v plnom počte. Musia začať útočiť, už ostávajú len posledné sekundy tretej tretiny!
     
    57:08
    Domáci si to teraz celé pokazili a budú musieť hrať v oslabení, čo pre nich vôbec nie je dobré. Pervyšin sa previnil podrazením a tak hostia budú hrať presilovku v čase, keď domáci musia nutne skórovať.
    Jonathan CHEECHOO - 2:3
     
    55:30
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil CHEECHOO. Asistencie Kaljužnyj, Goroško.
    S gólmi sa nám teraz roztrhlo vrece a veľmi aktívne hrajúci hostia otáčajú vývoj zápasu a vôbec po prvý krát sa dostávajú do vedenia, o čo sa opäť postarala ich najlepšia formácia – 2:3! Na pravú stranu pred bránkou domácich dostal puk JONATHAN CHEECHOO a ten strelou k tyčke prekonáva domáceho brankára.
    Alexej KALJUŽNYJ - 2:2
     
    53:32
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil KALJUŽNYJ. Asistencie Cheechoo, Szczechura.
    Hosťom sa napokon predsa len podarilo vyrovnať, o čo sa postarala ich najúdernešia formácia a je tak vyrovnané 2:2! Spoza bránky domácich smeroval presnú puk na úplne voľného ALEXEJ KALJUŽNYJ a ten strelou pod hornú tyčku prekonáva domáceho brankára!
    Andrej KOSTICYN - 2:1
     
    50:41
    Soči dáva gól! Gól strelil KOSTICYN. Asistencie Krikunov, Whitney.
    Domáci napokon presilovku využívajú a dávajú gól na 2:1! Skvelo sa domáci tím rozostavil v útočnom pásme, na pravú stranu dostal presnú prihrávku ANDREJ KOSTICYN a tvrdou strelou poslal puk do bránky hostí!
     
    49:13
    Tak to budú veľmi ťažké chvíle pre hostí! Opäť sa vylučuje na strane hostí, Šinkevič dostáva dve minúty za podrazenie a domáci tak hrajú presilovku 5 na 3!
     
    48:09
    Tretia vylúčenie v zápase a tento krát ide na trestnú lavicu hráč hostí, konkrétne to je Linglet, ktorý dostáva dve minúty za krosček. Uvidíme, ako pôjde presilovka domácemu tímu.
     
    42:20
    Domáci Krikunov sa teraz ocitol vo výbornej šanci na skórovanie, ale bránku hostí len tesne minul!
     
    39:20
    Brankár domácich Pöpperle teraz skvelo chytil nebezpečnú strelu od Cheechooa!
     
    34:28
    Opäť sa vylučuje na strane domáceho tímu, keď dve minúty za podrazenie dostáva brankár Pöpperle! Trest si za neho odsedí Morozov, hostí čaká druhá presilovka v zápase!
     
    33:20
    Hostia si teraz nedali pozor na Lapenkova, ktorý sa ocitol sám v tesnej blízkosti pred bránkou hostí, ale napokon ju len prepálil!
     
    28:23
    Vôbec prvý krát sa nám teraz v zápas vylučuje! Na trestnú lavicu ide domáci Järvinen za pdorazenie. Hostia sú v presilovkách veľmi silný a dosahujú aj veľký počet gólov, uvidíme, či to teraz potvrdia.
     
    24:15
    Domáci brankár teraz previedol výborný zákrok, keď z tesnej blízkosti dokázal vyraziť puk do bezpečia po strele Szczechuru!
    Paul SZCZECHURA - 1:1
     
    19:53
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil SZCZECHURA. Asistencie Kaljužnyj.
    Tak to je neuveriteľné! Sedem sekúnd pred koncom prvej tretiny sa hosťom podarilo vyrovnať na 1:1 po obrovskej chybe domáceho brankára Pöpperleho! Kaljužnyj teraz vynikajúco zabojoval o puk a napádal rozohrávku domáceho brankára, získal puk na svoju hokejku, následne ho poslal pred domácu bránku kde PAUL SZCZECHURA bez problémov poslal puk do odkrytej domácej bránky! Gól do šatne domácim určite na nálade nepridá.
    Andrej KOSTICYN - 1:0
     
    15:51
    Soči dáva gól! Gól strelil KOSTICYN. Asistencie Krikunov, Ignaťuškin.
    Tak predsa len sme sa dočkali gólu ešte v prvej tretine, podarilo sa ho streliť domácemu tímu a tak je priebežný stav zápasu 1:0!
    Domácim tím hral teraz aktívnejšie, dvaja hráči sa dostali do úniku na bránku hostí, puk napokon dostal po skvelej prihrávke ANDREJ KOSTICYN a ten nemal problém poslať puk do bránky hostí!
     
    13:55
    Opäť veľká príležitosť na skórovanie pre domáci tím, Wilson však sám pred brankárom hostí poslal puk len do jeho lapačky.
     
    11:50
    Prvá veľká šanca v zápase, mali ju domáci! Krikunov zavizol puk z pravej strany za bránku, následne to skúšal otočkou okolo bránky, puk poslal do betónu Haugena, od ktorého sa puk dorazil pred úplne voľneho Ignaťuškina, ale brankár hostí predviedol famózny zákrok!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 16. Kosticyn (Krikunov, Ignaťuškin), 51. Kosticyn (Krikunov, Whitney) – 20. Szczechura (Kaljužnyj), 54. Kaljužnyj (Cheechoo, Szczechura), 56. Cheechoo (Kaljužnyj, Goroško)


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Wilson, Derljuk, Whitney, Ščitov, Koledov, Pervyšin, Järvinen – Warn, Emmerton, Radulov – Krikunov, Ignaťuškin, Kosticyn – Ljudučin, Petersson, Lapenkov – Šiškanov, Krjukov, Morozov – Šerbina
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Goroško, Krajíček, Nogačjov, Bailen, Lisovec, Šinkevič – Kaljužnyj (C), Szczechura, Cheechoo (A) – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško (A), Matěruchin – Drozd, Stěpanov, Razvadovskij – Kitarov

    Rozhodca: Soin, Cyplakov – Strelcov, Tarasov