ELITE PRAHA – Bonusia Ostrava 2:3 (kon.) | Vítkovice – Ne 3:4 (kon.) | Jičín – Olomouc 4:3 (kon.)
Královské Vinohrady – Židenice 1:6 (kon.) | Liberec – Bohemians - NE 4:5 (kon.)
koniec
Finance Novák FBK Jičín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
FBS Olomouc
cz Sobota 10.01.2015, 18:00ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    51:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc zápas nezabalila a nyní je tu kontaktní branka z hole ADÉLY PANTĚLEJEVOVÉ. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    48:45
    Jičín právě vstřelil branku! GABRIELA ŽŮRKOVÁ přidává čtvrtou branku Jičína a vypadá to, že dnes si tři body překvapivě připíší domácí hráčky. Asistence: Ladislava Špíglová.
     
    44:16
    Jičín právě vstřelil branku! Poprvé jdou dnes domácí hráčky do vedení, když svou šanci využila PAVLÍNA MIKOLÁŠKOVÁ. Asistence: Andrea Satýnková.
     
    34:12
    Jičín právě vstřelil branku! První třetina jako přes kopírák. Olomouc šla do vedení, ale domácí tým rychle našel odpověď. Tentokrát se o vyrovnání postarala LADISLAVA ŠPÍGLOVÁ. Asistence: Barbora Kořínková.
     
    33:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Situace se opět opakuje. Domácí hráčky měly příležitost, ale nevyužily jí a tak se trefují florbalistky z Hané. Grufíková přihrála na SIMONU KABELÁKOVOU, která vrací hostujícímu celku vedení. Asistence: Petra Grufíková.
     
    05:03
    Jičín právě vstřelil branku! A je tady rychlá reakce. Na podruhé se to domácím již povedlo. PAVLÍNA MIKOLÁŠKOVÁ svou střelou vyrovnává skóre utkání. Bez asistence.
     
    04:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jičínské hráčky se před malým okamžikem ocitly ve velké šanci, ale bohužel vsítit branku se jim nepovedlo . Naopak udeřilo na druhé straně, když Pantělejevová našla MONIKU ZAMAZALOVOU, která otevírá skóre dnešního utkání.

    Jiří Paýr

    Góly a asistencie: 6. Mikolášková, 35. Špíglová (Kořínková), 45. Mikolášková (Satýnková), 49. Žůrková (Špíglová) – 5. Zamazalová (Pantělejevová), 34. Kabeláková (Grufíková), 52. Pantělejevová (Oháňková)


    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Kořínková, Kůželová, Vavrečková, Chlumská, Žůrková, Pitthardová, Machová, Drbohlavová, Kociánová, Floriánová, Šudová, Exnarová, Špíglová, Satýnková, Kalinová, Mikolášková.
    FBS Olomouc: Starečková (Králová) – Kabeláková, Lišková, Pantělejevová, Hedrychová, Grufíková, Zamazalová, Ohňáková, Vysloužilová, Pavlíková, Janošová, Reimerová.

    Rozhodca: D. Mezucha, M.Bezucha.