NJ Devils – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Toronto – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Buffalo 2:1 (kon.)
Calgary – Florida 5:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Nashville 1:3 (kon.) | Colorado – Dallas 4:3 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Dallas Stars
cz Sobota 10.01.2015, 21:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Přesilová hra pro Dallas, Hvězdy můžou hrát přesilovku šest na čtyři, dvě minuty za hákování dostal Alex Tanguay. To je drama.
     
    53:06
    Erik Johnson dnes již podruhé vyhodil kotouč z obranného pásma do hlediště a Dallas má možnost přesilové hry.
     
    44:39
    Hosté si zahrají přesilovou hru, Gabriel Landeskog udeřil hokejkou Hemského do tváře a od rozhodčího si vysloužil trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    36:58
    Alex Goligoski se navíc dopustil hákování a Colorado si zahraje přesilovou hru.
     
    34:39
    To se nelíbilo rozhodčímu, který poslal McLeoda na trestnou lavici. Hvězdy budou mít k dispozici přesilovou hru pět na tři.
     
    33:12
    Erik Johnson poslal kotouč z obranného pásma do hlediště a smířen s osudem míří za katr. Dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    20:04
    Hned na úvod druhé třetiny si zahrají hosté přesilovou hru, Borna Rendulič dostal dvě minuty za nedovolené bránění Jamieho Benna, jehož se dopustil těsně po úvodním buly.
     
    03:29
    A další přesilová hra pro domácí, Demers obral Duchena o kotouč jen za cenu faulu a Colorado má šanci na reparát za uplynulou nepovedenou přesilovku.
     
    00:50
    Domácí mohou zareagovat na nepříznivý start. Dvě minuty za sekání dostal Antoine Roussel a Colorado čeká zkraje utkání první přesilovka.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 28. Johnson (Duchene, Landeskog), 29. Talbot (Mitchell, Guenin), 40. MacKinnon (Talbot), 41. Duchene (Rendulič) – 1. Ritchie (Seguin, Benn), 10. Sceviour (Fiddler), 43. Hemský (Spezza, Horcoff)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Hejda, Johnson, Guenin, Barrie, Holden, Stuart – Landeskog, Duchene, Rendulič – Tanguay, O´Reilly, Iginla – Talbot, Mitchell, MacKinnon – McLeod, Cliche, Briere
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Daley, Jo. Benn, Demers , Schlemko– Ja. Benn, Seguin, Ritchie – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fidler, Sceviour

    Rozhodca: Dwyer, St. Pirerre – Cvik, Sharrers

    Diváci: 18 007 (vyprodáno)