Kladno – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 1:2 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:0 (kon.)
Chomutov – Most 1:2 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 5:2 (kon.)
Jihlava – Litoměřice 4:2 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
cz Sobota 10.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni Roman Maliník (JIH) a Ondřej Mikliš (LTM). (19:48:34)
     
    59:55
    V samotném závěru se ještě zjevil zcela sám před Králem Adam Zeman. Mladý forvard ale ideální moment ke střele prováhal, a tak hostující mág přerušil hru.
     
    52:20
    Nevídané. Na trestnou lavici putují současně Jan Semorád (JIH) a Radek Míka (LTM). Jihlavský útočník dostává dvě minuty za držení protihráče, hostující borec za nafilmovaný pád. Momentálně bude pokračovat přesilová hra domácích.
     
    51:19
    Hlavní sudí neuznal jihlavským branku, neboť se hrubostí provinil Marek Melenovský (JIH). Utkání je poznamenáno skutečně velkým počtem trestných minut.
     
    51:05
    David Švagrovský (LTM) při buly sekl Marka Melenovského, za což sudí Pražák po poradě s čárovým arbitrem uděluje dvouminutový trest.
     
    50:48
    Opět trest. Jakub Kolář (LTM) dostává dvě minuty za podražení. Trest odpyká Dominik Málek.
     
    47:59
    Na řadě je další trest na jihlavské straně. Adam Zeman (JIH) dostává dvě minuty za krosček.
    Michal DŮRAS - 4:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    46:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je vynikající pasáž domácích celku. MICHAL DŮRAS se po Jerglově pasu ocitl výborné střelecké pozici. Král proti ráně zasáhl, avšak kotouč se poté došoural za jeho záda. Asistence: Aleš Jergl, Roman Maliník.
    Ondřej MALEC - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    45:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do vedení, zvýšená aktivita se červenožlutým vyplatila. Tomáš Kaláb nahodil od modré kotouč, který ONDŘEJ MALEC tečoval za Králova záda. Hostující brankář měl zakrytý výhled, a tak nemohl reagovat. Asistence: Tomáš Kaláb, Martin Kuřítko.
     
    44:32
    Roman Maliník měl před sebou odkrytou branku, ovšem z velkého úhlu nedokázal rozsvítit červené světlo. Jihlavští hokejisté jsou velmi aktivní.
     
    42:24
    Hosté putují na trestnou lavici. Lukáš Špelda (LTM) dostává dvě minuty za podražení. Domácí tak mají dobrou příležitost ke vstřelení branky.
     
    38:45
    Další trest na jihlavské straně. Tomáš Čachotský (JIH) obdržel dvě minuty za podražení. Hosté se ještě snaží cosi vyjednat u hlavního sudího.
     
    37:38
    Takto přísný metr hlavního arbitra již dlouho k vidění nebyl. Tomáš Kaláb (JIH) je potrestán za držení protihráče. Hosté tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    35:10
    A znovu se bude vylučovat, nyní na hostující straně. Lukáš Špelda (LTM) dostává dvě minuty za hákování. Dukla si tak může vzít své vedení zpět.
    Martin ONDRÁČEK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    34:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí doplácejí na vyloučení. David Švagrovský zkusil z rohu poslat střílenou přihrávku do brankoviště, kde se puku chopil MARTIN ONDRÁČEK. Hostující borec následně pohotově zasunul touš mezi Sáblíkovy betony. Rázem se tak začíná od začátku. Asistence: David Švagrovský, Martin Novák.
     
    33:54
    V dnešník duelu se vylučuje skutečně jako na běžícím pásu. Petr Šidlík (JIH) odjíždí podruhé v dnešním utkání na trestnou lavici, tentokráte za sekání.
    Ondřej MIKLIŠ - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    32:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté svou přesilovou hru taktéž využívají. Martin Novák tvrdě vypálil, leč Sáblík ránu vyrazil pouze k ONDŘEJI MIKLIŠOVI. Litoměřický zadák posléze dopravil kotouč do volného prostoru. Asistence: Martin Novák, Radek Míka.
     
    31:17
    Až nyní se Stadion osvobodil. Navíc se zdá, že sudí Pražák bude udělovat další trest, neboť se ve středním pásmu bolestí svíjí Zdeněk Doležal. Zdeněk Čáp (JIH) obbržel menší trest za vysokou hůl.
     
    30:14
    Zdeněk Čáp vyslal od modré čáry tvrdou přízemní ránu, kterou Král vytěsnil pouze do tyče. Dukla nadále pokračuje v ofenzivních manévrech, přesilová hra se dnes červenožlutým velmi daří.
     
    29:28
    Další trest pro Litoměřice, hlavní sudí dnes nasadil skutečně velmi přísný metr. Jakub Zdeněk (LTM) je odměněn za držení protihráče.
     
    28:45
    Tomáš Čachotský se zčistajasna ocitl sám před brankou soupeře, ovšem Krále nezaskočil. Hostující brnakář se přemístil a prostor u pravé tyče pokryl.
     
    27:07
    Stadion se však své výhody velice rychle vzdal. Adam Chlapík (LTM) to přehnal s aktivitou a pomohl si hákováním. Od hlavního sudího tak dostává dvě minuty.
     
    27:02
    Severočeši tak dostávají k dispozici další přesilovou hru, na lavici hanby usedá Martin Kuřítko (JIH). Jihlavský dravý forvard dostává dvěm minuty za sekání.
     
    18:21
    Sotva byli svěřenci Petra Vlka v plném počtu, putují na trestnou lavici znovu. Jakub Schejbal (JIH) nešťastně vyhodil puk mimo hrací plochu, za což dostává menší trest.
     
    16:03
    Nyní budou mít Litoměřice k dispozici přesilovou hru. Aleš Jergl (JIH) dostává menší trest za držení protihráče. Podaří se Stadionu vsítit kontaktní branku?
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    14:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Tomáš Kaláb tvrdě vypálil z pravé strany hrací plochy. Král sice zasáhl, leč odrazil touš pouze na hůl TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO. Připravený kapitán poté s klidem doklepl kus gumové pryže za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Kaláb.
     
    12:52
    A další trest, hříšníkem se stal opět Jakub Šulc (LTM). Tentokráte si hostující ofenzivní bek odchází odsedět trest za krosček.
     
    12:28
    Důras se po Maliníkově pasu dostal do střelecké pozice, z níž ihned zakončil. Král ale zasahovat nemusel, neboť domácímu borci rána vůbec nesedla.
     
    10:29
    Síly na ledové ploše se vyrovnají, Jakub Šulc (LTM) musel svým hákováním hasit únik dvojice Důras – Prokš. Hrát se tedy bude ve čtyřech, poté začne zkrácená jihlavská přesilová hra.
     
    09:06
    Bude se poprvé vylučovat, a to na jihlavské straně. Petr Šidlík (JIH) dostává menší trest za hákování. Jak Stadion naloží s touto šancí?
     
    07:24
    Další obrovská šance Dukly. Hosté čekali, že se bude pískat icing, leč nebylo tomu tak. Jako první poté dobruslil puk Michal Důras. Zkušený forvard ale následně zamířil těsně vedle levé tyče.
    Roman MALINÍK - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    04:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté jdou nakonec přece jenom do vedení. Aleš Jergl zůstal zcela sám na pozici levého kruhu, odkud chtěl prověřit Krále. Rána mu nesedla, což jej ale nemuselo příliš mrzet. Pohotový ROMAN MALINÍK totiž se stěstím doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Aleš Jergl, Michal Důras.
     
    03:28
    Diviš adresoval vynikající přihrávku do mezikruží, kde číhal Tomáš Čachotský. Jihlavský kapitán však zamířil těsně nad. Červenožlutí pokračují v tlaku.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 5. Maliník (Jergl, Důras), 15. Čachotský (Kaláb), 46. Malec (Kaláb, Kuřítko), 47. Důras (Jergl, Maliník) – 33. Mikliš (Novák, Míka), 35. Ondráček (Švagrovský, Novák)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Škarek) – Korím, Dobrovolný, Kaláb, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Melenovský, Diviš – Jergl, Maliník, Důras – Prokš, Zeman, Semorád – Kuřítko, Matula, Malec
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Mikliš, Kolář, Špelda, Málek, Šulc, Míka, D. Bílek – V. Bílek, Kalla, Chlapík – Novák, Švagrovský, Ondráček – Zdeněk, Doležal, Racek

    Rozhodca: Pražák – Černý, Kreuzer