Žilina – Nitra 4:3 (po pr.) | Trenčín – Skalica 3:2 (1:0 po s.n.) | Martin – B. Bystrica 5:2 (kon.)
Zvolen – Poprad 3:2 (kon.) | Piešťany – Košice 3:4 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HK Poprad
Piatok 09.01.2015, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Poprad hrá bez brankára!
     
    58:54
    Oddychový čas hostí.
     
    54:40
    A ďalšia príležitosť, v ktorej sa ocitol Andrej Podkonický, netrafil však Kostúrovu bránu!
     
    54:12
    Lukáš Jurík v ďalšej čistej gólovej príležitosti, ale opäť zvolenský kapitán neúspešne! Zvolen je pri chuti.
     
    52:44
    Zvolen dal gól!
    A domáci idú po druhýkrát v dnešnom stretnutí do vedenia! Martin Ďaloga našiel v priestore medzi kruhmi TOMÁŠA ŠKVARIDLA, ktorý sa s pukom nemaznal a bez prípravy ho poslal za Kostúrov chrbát! Asistencie: Martin Ďaloga, Ján Ťavoda.
     
    52:14
    Lukáš Jurík v perfektnej streleckej pozícii triafa iba bočnú sieť!
     
    44:17
    Paločko s Krotákom úplne sami pred Šimkom a prvý menovaný netriafa úplne odkrytú zvolenskú bránu! Toto ešte môže hostí veľmi mrzieť.
     
    41:51
    Tomáš Škvaridlo perfektne tečoval puk tesne pred Kostúrom, popradský gólman skvele zasiahol!
     
    39:47
    Zvolen dal gól!
    Jakub Makovský už bol tri sekundy na ľade, ale ešte sa nestihol vrátiť do vlastného obranného pásma a to využil aj s poriadnou dávkou šťastia ANDREJ PODKONICKÝ. Puk sa do popradskej bránky dokĺzal len tak tak, ale aj také góly platia a sú cenné. Asistencie: Peter Hraško, Petr Obdržálek.
     
    37:44
    Domáci hokejisti budú mať ešte v záverečných minútach prostrednej časti hry výhodu presilovej hry, aj keď... nazvať to dnes výhodou, je dosť nemiestne. Na trestnú lavicu si sadol Jakub Makovský.
     
    37:12
    Poprad dal gól!
    A zaspatí Zvolenčania už prehrávajú! Hneď po vhadzovaní sa dostal k puku TOMÁŠ SÝKORA a nekomromisne ho strelou švihom poslal za Šimkov chrbát. Asistencia: Radoslav Suchý.
     
    34:48
    A teraz zvonila tyčka zvolenskej svätyne a v poslednej chvíli stihol odpratať puk z bránkoviska Emil Bagin!
     
    30:27
    Na trestnú lavicu odchádza Lukáš Jurík a Popradčania si zahrajú presilovú hru.
     
    23:52
    Sily na ľade sa nám však v krátkom časovom slede vyrovnajú. Na trestnú lavicu odchádza Peter Hraško – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    23:33
    Tretiu presilovú hru si zahrajú Zvolenčania, kedže na lavicu hanby mieri Ľubomír Dinda – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    21:27
    Poprad dal gól!
    Celý štadión zborovo zvolal "ofsajd!", domáci hokejisti prestali hrať, v hre však pokračoval ARNE KROTÁK a puk napálil z celej sily do pravého horného rohu Šimkovej brány. Asistencia: Matúš Paločko.
     
    16:46
    A po druhýkrát mieri na lavicu hanby Popradčan Richard Rapáč, čo znamená druhú početnú výhodu pre Zvolen.
     
    15:54
    Samuel Takáč už dvíhal ruky nad hlavu, ale puk z jeho hokejky trafil iba brvno Šimkovej brány! Obrovské šťastie na strane domácich.
     
    13:37
    Popradčania budú môcť vzápäti vyrovnať, pretože budú mať k dispozícii svoju prvú presilovú hru. Na trestnej lavici si posedí strelec prvého gólu HKM Martin Ďaloga – faul lakťom.
     
    11:08
    Zvolen dal gól!
    A domáci idú do vedenia a treba povedať, že síce im nevyšla presilová hra, zaslúžene strieľajú úvodný gól stretnutia. Tomáš Škvaridlo poslal strieľanú prihrávku na Kostúra a tesne pred ním tečoval puk MARTIN ĎALOGA. Asistencie: Tomáš Škvaridlo, Dalibor Bortňák.
     
    08:02
    Svoju prvú početnú výhodu dnešného stretnutia si zahrajú domáci hokejisti. Na trestnú lavicu smeruje Richard Rapáč – podrazenie.
     
    03:18
    Rado Puliš v čistej šanci úplne osamotený pred Kostúrom, popradský gólman predvádza skvelý zákrok!

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 12. Ďaloga (Škvaridlo, Bortňák), 40. Podkonický (Hraško, Obdržálek), 53. Škvaridlo (Ďaloga, Ťavoda) – 22. Kroták (Paločko), 38. Sýkora (Suchý)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško, Hraško, Pokovič, Pichnarčík, Ťavoda, Fekiač F., Koch – Sloboda, Brabenec, Puliš – Obdržálek., Jurík L., Podkonický – Ďaloga, Bortňák, Škvaridlo – Kentoš, Jakubík
    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, D. Brejčák, Fabian ("A"), Makovský, Kasík, Malina, Dinda, Kurali – Hvila, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Boltun, Stals, R. Rapáč – Štrauch, Mlynčár, Matis

    Rozhodca: Baluška, Bundil – Gajan, Smrek

    Diváci: 1 224