Boston – Ottawa 2:3 (po pr.) | LA Kings – Nashville 6:7 (po pr.) | NJ Devils – Philadelphia 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Toronto 5:1 (kon.)
Arizona – Columbus 6:3 (kon.) | Dallas – Minnesota 7:1 (kon.) | Vancouver – Detroit 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:7 (kon.) | Carolina – Boston 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Florida Panthers
cz Nedeľa 04.01.2015, 21:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nick BJUGSTAD - 4:3
     
    58:01
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to gól. NICK BJUGSTAD vystřelil naprosto přesně, trefil mezírku v postoji brankáře Washingtonu a drama je na světě. Asistence: Aaron Ekblad.
    Andre BURAKOVSKI - 4:2
     
    45:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Jack Hillen vystřelil od modré. Puk získal Alexandr Ovečkin, který vyzval ke skórování přihrávkou před odkrytou branku ANDRE BURAKOVSKÉHO. Ten akci zakončil přesnou střelou. Asistence: Alexandr Ovečkin, Jack Hillen
    Karl ALZNER - 3:2
     
    39:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Parádní střelou od modré čáry zakončuje dlouhodobý tlak domácího týmu KARL ALZNER.Wahington vede v zápase 3:2 a domácí fanoušci jsou velmi veselí. Asistence: Jey Beagle.
    Brooks LAICH - 2:2
     
    32:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Akce pokračovala dál. BROOKS LAICH střelou nad lapačku brankáře Floridy vyrovnává stav zápasu na 2:2. Asistence: JOHN Carlson, Brooks Orpik.
    Dylan OLSEN - 1:2
     
    25:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí průběh zápasu a dostávají se do vedení. Střela Nicka Bjugstada přesná ještě nebyla. Ale Shane O'Brien posunul na DYLANA OLSENA, který rychlou střelou nad lapačku posílá Floridu do vedení 2:1. Asistence: O'Brien, Nick Bjugstad
    Vincent TROCHECK - 1:1
     
    23:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Tři na brankáře jeli hráči Floridy. Dlouho si dva z nich přihrávali, vypadalo to, že akce gólově neskončí. Nakonec Jussi Jokinen našel Willieho Mitchela, který ještě vylepšil pozici pro VINCENTA TROCHECKA. Ten měl snadnou práci. Asistence: : Willie Mitchell, Jussi Jokinen.
    Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    21:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak nakonec domácí početní výhodu využívají. Bäckström parádně přihrál před branku, kde stál volná ALEXANDR OVEČKIN, který se s přehledem trefit. Jakmile dostane tento ruský hráč přihrávku do podobné pozice, obvykle se nemýlí. Asistence: Nicklas Bäckström, Marcus Johansson.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 22. Ovečkin (Bäckström, Johansson), 33. Laich (Carlson, Orpik), 40. Alzner (Beagle), 46. Burakovski (Ovečkin, Hillen) – 24. Trocheck (Mitchell, Jokinen), 26. Olsen (O'Brien, Bjugstad), 59. Bjugstad (Ekblad.)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Hillen – Ovečkin, Bäckström, Burakovski – Brouwer, Kuznětsov, Johansson – Ward, Fehr, Laich – Wilson, Beagle, Chimera
    Florida Panthers: Luongo, 40. Montoya – Ekblad, Campbell, Kulikov, Mitchel, Olsen, O'Brien – Pirri, Bjugstad, Hayes – Boyes, Barkov, Bergenheim – Jokinen, Trocheck, Huberdeau – MacKenzie, Bolland, Upshall

    Rozhodca: Morton, Martell – Cherrey, Morin