Boston – Ottawa 2:3 (po pr.) | LA Kings – Nashville 6:7 (po pr.) | NJ Devils – Philadelphia 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Toronto 5:1 (kon.)
Arizona – Columbus 6:3 (kon.) | Dallas – Minnesota 7:1 (kon.) | Vancouver – Detroit 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:7 (kon.) | Carolina – Boston 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
koniec
Dallas Stars
7:1 (1:0, 5:1, 1:0)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 04.01.2015, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Brett RITCHIE - 7:1
     
    58:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars nahodili puk do svého útočného pásma, kde jej za bránou Wild získal Moen, který ihned přihrál BRETTU RITCHIEMU, jenž neváhal a poslal touš za záda Backstroma. Tato mladá naděje Dallasu se tak gólově prosazuje i ve svém druhém utkání v NHL! Asistence: Travis Moen, Jamie Oleksiak.
    Antoine ROUSSEL - 6:1
     
    37:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Garbutt si sebral touš ve vlastním obranném pásmu a následně jej vyvezl až do útočné třetiny, kde jej z pravé strany bekhendem poslal na Backstroma, jenž však puk vyrazil přesně na hůl ANTOINA ROUSSELA, který už pouze trefil zcela prázdnou bránu Wild. Asistence: Ryan Garbutt, Jamie Oleksiak.
    Thomas VANEK - 5:1
     
    35:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! Koivu nahrál zpoza domácí klece na hranici pravého kruhu THOMASI VANEKOVI, jenž vstřeluje kontaktní branku svého týmu. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
    Erik COLE - 5:0
     
    31:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve vlastním oslabení! Backstrom špatně rozehrál puk, který ukořistil Ja. Benn, který jej ihned přihrál ERIKU COLEOVI, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence: Jamie Benn.
    Tyler SEGUIN - 4:0
     
    28:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce domácích! Klingberg dostal puk mezi kruhy, jenže místo střely zvolil ještě přihrávku na nejlepšího střelce NHL TYLERA SEGUINA, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence: John Klingberg, Jordie Benn.
    Vernon FIDDLER - 3:0
     
    27:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    A ten byl nakonec i úspěšný! Oleksiak poslal touš za bránu Wild, kam si pro něj dojel Ritchie, který následně přihrál naslepo puk mezi kruhy, kde stál VERNON FIDDLER, jenž vstřeluje už svůj druhý gól v utkání. Asistence: Brett Ritchie, Jamie Oleksiak.
    Colton SCEVIOUR - 2:0
     
    25:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je tu druhá branka Stars. Seguin získal puk od Pariseho a následně jej jen postrčil do jízdy COLTONU SCEVIOUROVI, jenž napřáhl v pravém kruhu a jeho střela prošla Kuemperovi pod jeho lapačkou. Asistence: Tyler Seguin.
    Vernon FIDDLER - 1:0
     
    05:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Daley založil útočnou akci Dallasu až z vlastního obranného pásma, odkud přihrál na útočnou modrou Coleovi, jenž přistrčil touš do jízdy VERNONU FIDDLEROVI, který už se následně z levé strany nemýlil a poslal puk do vzdálenější šibenice Kuemperovy brány. Asistence: Erik Cole, Trevor Daley.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 6. Fiddler (Cole, Daley), 26. Sceviour (Seguin), 28. Fiddler (Ritchie, Oleksiak), 29. Seguin (Klingberg, Jo. Benn), 32. Cole (Ja. Benn), 38. Roussel (Garbutt, Oleksiak), 59. Ritchie (Moen, Oleksiak) – 36. Vanek (Koivu, Parise)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Klingberg, Oleksiak, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Moen, Fiddler, Ritchie.
    Minnesota Wild: Kuemper (29. Backstrom) – Suter, Brodin, Scandella, Spurgeon, Prosser, Folin – Parise, Koivu, Pominville – Vanek, Brodziak, Zucker – Niederreiter, Haula, Coyle – Bickel, Carter, Cooke.

    Rozhodca: Sutherland, St. Pierre – Nowak, Shewchyk

    Diváci: 18 532