Liverpool – Swansea 4:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
4:1 (1:0)
Swansea City
Pondelok 29.12.2014, 21:00 • Anfield Road, Liverpool, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    SHELVEY - 4:1
     
    69
    Liverpool dal gól!
    A už je tam aj štvrtý. Tak takýto gól sa nevída často, no predsa padol. Exekútor rohového kopu bol Henderson, poslal loptu na prednú tyč, kde hosťujúci JONJO SHELVEY predĺžil za seba. Brankár Fabianski nestihol zareagovať a lopta skončila v sieti. The Reds už vedú pohodlne o tri góly a o víťazstvo ich pripraví už iba zázrak.
    LALLANA - 3:1
     
    62
    Liverpool dal gól!
    Tak a už sme sa dočkali aj tretieho gólu domácich. Po peknej akcii si zobral loptu ADAM LALLANA, obišiel celú obranu hostí a prekonal brankára Fabianskeho. Pekná akcia, následná výborná individuálna práca tohto hráča a strela, ktorá slávi úspech. The Reds sa znova dostávajú do dvojgólového vedenia.
    SIGURDSSON - 2:1
     
    53
    Swansea dala gól!
    Tak ďalší gól. Bola tam chyba v obrane domácich, následne sa úplne sám pred Mignoletom objavil GYLFI SIGURDSSON, ktorý dáva gól. Je znížené a hostia cítia šancu na vyrovnanie.
    LALLANA - 2:0
     
    51
    Liverpool dal gól!
    Tak po tom čo hostia nevyťažili gól po faule Škrtela, prichádza trest na druhej strane a to veľmi kurióznym spôsobom. Brankár hostí Fabianski pri odkope trafil ADAMA LALLANU, od ktorého sa lopta odrazila do brány. The Reds sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
     
    33
    Liverpool dal gól!
    Krásna akcia domácich končí gólom. Biliardová akcia začala u Lallanu, ten prihrávkou našiel v pokutovom území dobre nabiehajúceho Hendersona, ktorý poslal loptu pred bránu na ALBERTA MORENA. Síce najprv trafil brankára hostí Fabianskeho, no nakoniec lopta skončila v bráne a domáci sa môžu tešiť z presného zásahu. The Reds sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    MORENO - 1:0

    Marek Farkaš

    Góly: 33. Moreno, 51. Lallana, 62. Lallana, 69. Shelvey (vla.) – 53. Sigurdsson

    Karty:   50. Škrtel (LIV)


    Liverpool FC: Mignolet – Sahko, Škrtel, Can – Manquillo, Henderson, Lucas, Moreno – Coutinho (90.Borini), Sterling (83.Balotelli), Lallana (76.Marković)
    Náhradníci: Balotelli, Borini, Gerrard, Lambert, Marković, Toure, Ward
    Manažér: Brendan Rodgers

    Swansea City: Fabianski – Richards (47.Rangel), Fernandez, Williams, Taylor – Britton (67.Ki Sung-Yong), Shelvey – Dyer, Sigurdsson, Routledge – Bony (63.Gomis)
    Náhradníci: Bartley, Caroll, Emnes, Gomis, Ki Sung-Yong, Rangel, Tremmel
    Manažér: Garry Monk

    Rozhodca: Andre Marriner – Mullarkey, Nunn – Atkinson