Ne – Královské Vinohrady 16:0 (kon.) | Židenice – Vítkovice 4:6 (kon.) | Olomouc – ELITE PRAHA 5:4 (kon.)
koniec
K1 Florbal Židenice
4:6 (0:1, 2:2, 2:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 20.12.2014, 17:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    59:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pár chvil před koncem se proběhla až před prázdnou klec vítkovická útočnice ZUZANA HALFAROVÁ a ranou o brankovou konstrukci definitivně rozhodla o osudu dnešního duelu. Bez asistence.
     
    58:10
    Vítkovická florbalistka měla na holi rozhodnutí, jenže zaváhala a nasměrovala děrovaný předmět vysoko nad břevno!
     
    57:50
    Před Kubíčkovou se zjevila jedna z domácích útočnic, avšak hostující obránkyně srazila tuhle tvrdou jedovku mimo brankoviště!
     
    57:32
    Židenice právě vstřelily branku!
    Tohle bude ještě pořádné drama! Raketový průnik Brňanek na útočnou půlku zakončovala přesně KAMILA PRAVCOVÁ. Střelkyně přebrala pas od Zlámalové a s přehledem prostřelila brankářku, která míček nevyškrábla. Asistence: Jessica Zlámalová.
     
    51:16
    Mirva Laitinenová (Vítkovice) je vyloučena na 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    50:35
    Židenice právě vstřelily branku!
    Domácí získaly možnost hry z volného úderu zhruba od půlky hrací plochy. Rozehrávka proběhla bez potíží a Šárka Kusáková nechala děrovaný předmět MARTINĚ INDROVÉ, ta ze střední vzdálenosti překvapila nezkoncentrovanou Kubíčkovou. Asistence: Šárka Kusáková.
     
    46:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Do smrtícího samostatného úniku na brankářku se probojovala KLÁRA KOCIÁNOVÁ, navedla si míček na bekhendovou stranu její hole a Příleská se nemohla přemístit v tak krátkém čase na opačnou stranu. Bez asistence.
     
    46:14
    Chumel hráček před Příleskou se snažil nějakým způsobem prodrat míček za gólmanku Brna, naopak obránkyně v červeném se s tím nejvyšším vypětím obranných sil snažily odpálit kulatý předmět do zámezí. Vše nakonec rozklíčovala Příleská, která lapila předmět hry!
     
    45:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Florbalistky hostů získávají náskok o 2 branky zpět. V prostoru před brankou dostala až příliš mnoho místa k vyniknutí KAMILA PALONCYOVÁ, jejíž rána tváří v tvář Příleské rozvlnila síť. Asistence: Mirva Laitinenová.
     
    37:57
    Sládečková provedla chybu a o míček ji připravila Hyksová. Z počátku to vypadalo, že její samostatný únik bude nebezpečný, jenže hráčka se vrátila a stala se hrdinkou okamžiku.
     
    37:47
    Veronika Vývodová (Židenice) je i přes značnou nelibost domácí střídačky nucena usednout na 2 minuty na trestnou lavici za hru rukou.
     
    28:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MICHAELA ŠPONIAROVÁ zvolila rychlejší tempo, rychle se dostala až do bezprostřední blízkosti svatyně Příleské a s klidem uklidila děrovaný předmět k tyčce. Střela se o konstrukci ještě v závěru otřela. Bez asistence.
     
    28:23
    Za nedovolený zákrok Brna v obranné fázi bylo nařízeno trestné střílení ve prospěch hostujících. Postaví se k němu Michaela Šponiarová.
     
    27:02
    Židenice právě vstřelily branku!
    Máme opět nerozhodné skóre! LUCIE THEIMEROVÁ stála na konci židenického protiútoku. Byla skoro na ideálním místě ke střele a Kubíčková litovala, že si nepohlídala prostor u tyče. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    25:11
    Židenice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostaly do otevřené defenzivy hostujícího týmu a svoji jedinečnou příležitost proměnily v gólovou radost. Jitka Drápalová unikla všem protivnicím a míček naservírovala MARTINĚ BABÁČKOVÉ, která se střelou ze strany do téměř prázdné kasy uspěla. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    24:47
    Lavička domácích se zlobí. Kubíčková byla již překonána a za její záda plachtil vysoký padáček, jenž se nakonec dokonce dostal až za čáru. Rozhodčí stál však blízko a rozpažil, neboť brána byla posunuta ve chvíli, kdy padl gól!
     
    22:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná kombinace modrých končí ještě hezčím gólem. Před VERONIKOU ENENKELOVOU stála úplně prázdná klec, Příleská byla na zemi a útočnice ukázkově překonala bezmocnou gólmanku. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    16:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Početní výhoda byla využita s naprostým přehledem. Obrana Brna byla rozebrána, za brankou se uvolnila Hana Sládečková a objevila na pravé straně plně nehlídanou DENISU RATAJOVOU. Hostující střelkyně se trefovala bez váhání pod břevno. Asistence: Hana Sládečková.
     
    15:55
    Lucie Svobodová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za sekání.
     
    15:23
    Brankářka Příleská se výborně zorientovala v nepřehledné situaci, přesunula se po zemi a vykryla místo, kam letěla další ze štípavých vítkovických jedovek.
     
    12:05
    Příleská se mohla pouze ohlédnout a sledovala, jak se míček odrazil od pravé tyče zpět na hrací plochu! Nyní konstrukce kasy pomohla domácím.
     
    01:48
    Hyksová rozehrála společně s Valehrachovou útočnou akci, které k dokonalosti chybělo velice málo. Po střele jedné z florbalistek zazvonila tyčka za Kubíčkovou!

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 26. Babáčková (Drápalová), 28. Theimerová (Pravcová), 51. Indrová (Kusáková), 58. Pravcová (Zlámalová) – 17. Ratajová (Sládečková), 23. Enenkelová (Pastušková), 29. Šponiarová, 46. Paloncyová (Laitinenová), 47. Kociánová, 60. Halfarová


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – J. Svobodová, L. Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, M. Svobodová, Vývodová, Pravcová, Indrová, Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Theimerová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Ferenčíková, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová

    Rozhodca: Filip Drápal a Jakub Pospíšil

    Diváci: 88