Vítkovice – Bohemians 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Bulldogs 4:5 (1:2 po s.n.) | Otrokovice – Tatran 5:4 (kon.)
Chodov – Sparta 14:6 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:7 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
14:6 (3:2, 6:1, 5:3)
ACEMA Sparta Praha
cz Piatok 19.12.2014, 20:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    58:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poslední slovo si však berou domácí hráči a konkrétně ONDŘEJ MIKEŠ, který společně s Ondruškem využili chyby v hostující rozehrávce a vykombinovali parádně do prázdné branky. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    57:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté ještě upravují skóre do přijatelnější podoby. Ježek našel křížem volného MIROSLAVA ŠNAJDRA, který překonává Zicha a zaznamenává druhý bod v zápase. Asistence: David Ježek.
     
    53:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nešťastná třináctka nyní svítí proti Spartě. Ondrušek vybojoval míček za brankou a nahrál před brankoviště MARTINU PRAŽANOVI, který se trefil nepříjemně pro gólmana, těsně nad nohu a ještě k tomu k tyči. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    49:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov opět nabírá vyšší obrátky a to se odráží na skóre. Již dvanáctou branku v utkání domácích vsítil JAN FIALA. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    48:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí nejprve trestuhodně po krásné kombinaci netrefili prázdnou branku, ale z rohu získal míček Petr Pražák, který ihned adresoval ,míček na malé brankovišt TOMÁŠI VÁVORVI a ten se již nemýlil. Asistence: Petr Pražák.
     
    44:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí přidává Sparta pátou branku v zápase. Po přihrávce Vrány se přízemní střelou prosadil ONDŘEJ SVATOŠ. Asistence: Jakub Vrána.
     
    44:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prosazují se ale také hosté. Šnajdr se uvolnil za brankou ap řihrál před ní MATĚJI PRUNEROVI, který ihned poslal míček za Zicha do horní poloviny branky. Asistence: Miroslav Šnajdr.
     
    40:54
    Chodov právě vstřelil branku! Autorem branky je DAVID BOUŠA. Asistence: Martin Vávra.
     
    39:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem pro Spartu. Ondrušek se ideálně uvolnil na střed, ale místo střely poslal míček ještě do ostrého úhlu ONDŘEJI MIKEŠOVI, který přízemní střelou upravuje skóre na 9:3.
     
    38:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rovněž další útok domácích hráčů končí brankou a nutno říci, že výstavní. Krosem nabil Pražáku DAVIDU BOUŠOVI, který překonal Kotoučka střelou o tyč. Asistence: Petr Pražák.
     
    37:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku tak Chodov přidává sedmou branku v zápase. Po přihrávce Běhavého se prosadil JAN BĚHAVÝ. Asistence: Vladimír Běhavý.
     
    34:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    JAN JASTŘEMBSKÝ si udělal nejprve z hráčů Sparty na polovině hřiště slalom, aby následně poté milimětrově vymetl pavučinku v Benešově svatyni. Asistence: Michal Strachota.
     
    32:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Beneš kapituluje. Zpoza rohu nahrával před branku Fiala a našel hůl přímo TOMÁŠE SÝKORY, jenž se trefil milimetrově na vzdálenější tyč. Asistence: Jan Fiala.
     
    21:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí tým si ale velice rychle bere jednobrankové vedení zpět. Po přihrávce Jelínka se na hranici velkého brankoviště střelou k tyči prosadil TOMÁŠ VÁVRA. Asistence: Marian Jelínek.
     
    20:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že hráči v modrobílém klasické oslabení ubrání, ale střelu Časara neudržel Barák v ruce a tak míček doklepl pohotově do branky JAKUB VRÁNA. Asistence: Luka Časar.
     
    18:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nabídnutou šanci využívají ke snížení skóre. Standardní situaci reozhrál Mervánek na ONDŘEJE SVATOŠE, který na nic nečekal a tvrdou střelou překonal Baráka. Asistence: Jan Marvánek.
     
    15:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    DOmácí celek vzápětí odskakuje na vedení o dvě branky. Po přihrávce Vrány se prsoazuje z osy hřiště PETR PRAŽÁK, který zcela osamocen neměl problém překonat Beneše. Asistemce: Tomáš Vávra.
     
    14:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Strachota sice Beneše neprostřelil, ale na velké brankoviště přiběhl rychle MICHAL KLÁPA a dorazil míček za brankáře Sparty. Asistence: Michal Strachota.
     
    10:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hosté touto možností nepohrdli. Dezorientovaného Baráka překonal s notnou dávkou štěstí DAVID JEŽEK. Asistence: Ondřej Svatoš.
     
    05:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do přečíslení, na jehož konci byl neomylný ONDŘEJ MIKEŠ, kteří mířil do prázdné brány. Asistence: Jan Fiala.

    Góly a asistencie: 6. Mikeš (Fiala), 15. Klápa (Strachota), 16. Pražák (Vávra), 22. Vávra (Jelínek), 33. Sýkora (Fiala), 35. Jastřembský (Strachota), 38. Jastřembský (Běhavý), 39. Bouša (Pražák), 40. Mikeš (Ondrušek), 41. Bouša (Vávra), 49. Vávra (Pražák), 50. Fiala (Ondrušek), 54. Pražan (Ondrušek), 59. Mikeš (Ondrušek) – 11. Ježek (Svatoš), 19. Svatoš (Marvánek), 21. Vrána (Časar), 45. Pruner (Šnajdr), 45. Svatoš (Vrána), 58. Šnajdr (Ježek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (41. Zich) – Jelínek, Pražan, Flousek, Sýkora, Schubert, Jastřembský, Kotlas, Bouša – Fiala, Vávra, Běhavý, Klápa, Pražák, Ondrušek, Mikeš, Havránek, Strachota
    ACEMA Sparta Praha: Beneš (35. Kotouček) – Ježek, Kadoch, Čermák, Chaloupka, Vrána, Smetana, Marvánek, Rebro, Rodina – Burnik, Hartman, Jaroš, Svatoš, Mandelbaum, Šnajdr, Časar, Pruner

    Rozhodca: Pangerl, Šedivý