Kladno – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Sparta Praha – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:5 (po pr.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HC Kometa Brno
cz Štvrtok 18.12.2014, 17:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    24:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí vjeli do pásma a zjevili se před Jeklem, ten očekával střelu Sysaly ale jeho beton přehodil JAKUB GELNAR – 5:1. Asistence: David Sysala, Petr Česlík.
     
    24:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využívají přesilovou hru, po nahrávce Ollendera se ukázkově trefil MARTIN BLAHUTA – 4:1. Asistence: Samuel Ollender, Dominik Rudl.
     
    21:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo v přesilovce, povedlo se o chvíli později. Po nahrávce Hájka se mezi tělo a tyč trefuje LUKÁŠ DENK – 3:1. Asistence: Libor Hájek.
     
    11:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí byli usazeni v pásmu, od modré vypálil IVAN PUZIČ a kotouč zapadl přesně do horní části Jekelovy klece, který měl zřejmě zakrytý výhled a hodně se zlobí – 3:0. Asistence: Martin Blahuta, David Ballner.
     
    09:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí v náporu u Jekelovy klece, první spolupráce Sysaly s Česlíkem ještě nevyšla, PETR ČESLÍK si objel branku a přiťukl puk, ten se doklouzal za brankovou čáru dříve, než po něm Jekel stačil skočit – 2:0. Asistence: Jakub Gelnar, David Sysala.
     
    07:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí znovu rozjely útok na branku, Kafka si najížděl s TOMÁŠEM JÁCHYMEM, který trefil protější růžek brněnské klece – 1:0. Asistence: Dominik Kafka.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 8. Jáchym (Kafka), 10. Česlík (Gelnar, Sysala), 12. Puzič (Blahuta, Ballner), 25. Blahuta (Ollender, Rudl), 25. Gelnar (Sysala, Česlík) – 22. Denk (Hájek)


    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Wanecki) – Adamík, Demel, Šendera, Puzič, Charvát, Rudl – Ballner, Gřeš, Illéš, Česlík, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollender, Beneš, Sysala, Jáchym, Gelnar
    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner, Cívka, Hájek, Švejda, Kupčík, Vlček, Šnajnar – Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Violek, Nohel, Garčic, Kusko, Boltvan, Dymáček

    Rozhodca: P. Mikula – R. Tošenovjan, M. Hlavatý