Philadelphia – Tampa Bay 1:3 (kon.) | Toronto – Anaheim 6:2 (kon.) | Florida – Washington 2:1 (6:5 po s.n.)
Detroit – Columbus 0:1 (1:2 po s.n.) | Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 5:2 (kon.)
Nashville – Boston 3:2 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 5:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Calgary – NY Rangers 2:5 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:1 (po pr.)
koniec
Montreal Canadiens
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
cz Streda 17.12.2014, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alex GALCHENYUK - 4:1
     
    57:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick a na ledové ploše se shromažďují čepice a plyšáci. Max Pacioretty se dostal ve středu pravého kruhu k puku a následnou přihrávkou našel na druhé straně volné ALEXE GALCHENYUKA, který trefuje zcela odkrytou branku. Asistence: Max Pacioretty.
    Alex GALCHENYUK - 3:1
     
    56:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velice důležitá branka utkání. Max Pacioretty vybojoval kotouč na červené čáře a poslal ho na ALEXE GALCHENYUKA, který si poradil se samostatným únikem na jedničku. Asistence: Max Pacioretty.
    Victor RASK - 2:1
     
    46:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkávají snížení na rozdíl jediné branky. Skinner objel branku a zkusil nahodit kotouč na Price, který byl sice pozorný a puk stačil chytit svým levým betonem, ale následnou dorážku v před brankovém prostoru už nestačil. Za brankovou čáru dostal puk VICTOR RASK, který tak dává hodně důležitý gól. Asistence: Jeff Skinner a Elias Lindholm.
    Alex GALCHENYUK - 2:0
     
    28:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná akce tři na dva. Na začátku celé akce stál Markov, který přihrál na hranici pravého kruhu, kde byl Pacioretty a ten ihned poslal puk ještě na druhou stranu, kde byl osamocen ALEX GALCHENYUK, a ten střelou z první uklidil kotouč do odkryté klece. Asistence: Max Pacioretty a Andrej Markov.
    Brandon PRUST - 1:0
     
    09:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku. Krásná akce v podání domácího týmu. Parenteau zvolil od modré čáry kolmici na Desharnaise, který v klidu zpracoval kotouč a zpoza branky nahrál na zcela volného BRANDONA PRUSTA, který bez sebemenších problémů poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: David Desharnais a Pierre-Alexandre Parenteau.

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 10. Prust (Desharnais, Parenteau), 29. Galchenyuk (Pacioretty, Markov), 57. Galchenyuk (Pacioretty), 58. Galchenyuk (Pacioretty) – 47. Rask (Skinner, Lindholm)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Gončar, Jemelin, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty, Galchenyuk, Gallagher – Andrighetto, Plekanec, Sekáč – Prust, Desharnais, Parenteau – Bournival, Malhotra, Weise
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Sekera, Faulk, Liles, Gleason, Hainsey, Jordán – Gerbe, Staal, Dwyer – Boychuk, Nash, Terry – Skinner, Rask, Lindholm – Malone, McClement, Shugg