Philadelphia – Tampa Bay 1:3 (kon.) | Toronto – Anaheim 6:2 (kon.) | Florida – Washington 2:1 (6:5 po s.n.)
Detroit – Columbus 0:1 (1:2 po s.n.) | Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 5:2 (kon.)
Nashville – Boston 3:2 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 5:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Calgary – NY Rangers 2:5 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:1 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
6:2 (1:0, 1:1, 4:1)
Anaheim Ducks
cz Streda 17.12.2014, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Phil KESSEL - 6:2
     
    58:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    6:2 pro Maple Leafs! James van Riemsdyk vyslal do samostatného úniku PHILA KESSELA, který ho zakončil nekompromisní ranou kolem vyrážečky stojícího Bryzgalova. Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.
    Phil KESSEL - 5:2
     
    55:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Řekl bych, že je hotovo! Domácí rychle zavezli puk do útočného pásma a PHIL KESSEL se zápěstím trefil mimo dosah Bryzgalovovy lapačky.
    Ryan KESLER - 4:2
     
    48:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je tu gól naděje pro hosty! Kyle Palmieri od levého mantinelu poslal puk před branku, kde se RYAN KESLER utrhl svému strážci a usměrnil kotouč za záda Berniera – 4:2. Asistence: Kyle Palmieri a Matt Beleskey.
    Nazem KADRI - 4:1
     
    45:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro hosty hodně kruté! NAZEM KADRI vnikl z levé strany do útočného pásma, obehrál obránce Lindholma a přesnou střelou do šibenice překonal Andersena. Asistence: Daniel Winnik.
    David BOOTH - 3:1
     
    44:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Slabší chvilku si vybral brankář hostí Frederik Andersen! DAVID BOOTH objel branku a zasunul puk za brankovou čáru. Andersen nestihl včas přitlačit beton ke své tyčce.
    Sami VATANEN - 2:1
     
    33:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po zmíněném zákroku Andersena se puku ujal Getzlaf, který ho následně posunul na Keslera. Ten pronikl až k útočné modré, kde přihrál SAMIMU VATANENOVI a finský bek z pravého kruhu prostřelil Berniera. Ducks se vracejí do hry ve vlastním oslabení! Asistence: Ryan Kesler a Ryan Getzlaf.
    Joffrey LUPUL - 2:0
     
    21:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A z ničeho nic je to 2:0 pro domácí! Korbinian Holzer dostal kotouč na modrou a místo sttřely ho posunul na JOFFREYE LUPULA, který volejem od levého mantinelu propálil Andersena – 2:0. Asistence: Korbinian Holzer a Peter Holland.
    Tyler BOZAK - 1:0
     
    15:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! James van Riemsdyk se ze strany natlačil až před branku. Puk za Andersena sice neprotlačil, ale dorážka TYLERA BOZAKA už mezi betony hostujícího brankáře propadla. Asistence: James van Riemsdyk a Phil Kessel.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 16. Bozak (van Riemsdyk, Kessel), 22. Lupul (Holzer, Holland), 45. Booth, 46. Kadri (Winnik), 56. Kessel, 59. Kessel (van Riemsdyk, Bozak) – 34. Vatanen (Kesler, Getzlaf), 49. Kesler (Palmieri, Beleskey)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Remimer) – Franson, Phaneuf (C), Robidas (A), Rielly, Gardiner, Holzer – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Clarkson, Holland, Lupul (A) – Santorelli, Kadri, Winnik – Pánik, Smith, Booth. Trenér: Randy Carlyle
    Anaheim Ducks: Andersen (od 46. min. Bryzgalov) – Fowler, Lovejoy, Stoner, Vatanen, Lindholm, Fistric – Smith-Pelly, Getzlaf (C), Bourque – Palmieri, Kesler (A), Beleskey – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Jackman, Thompson (A), Maroon. Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodca: Kimmerly, Kozari – Driscoll, Miller

    Diváci: 18953