Chomutov – Šumperk 5:0 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:4 (kon.) | Most – Jihlava 3:4 (0:2 po s.n.)
Benátky n/J – Litoměřice 1:0 (kon.) | Kladno – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 8:5 (kon.)
Havířov – Motor ČB 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
8:5 (1:2, 4:1, 3:2)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Streda 17.12.2014, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Třináctá branka zápasu. Opět domácí vedou o tři branky. Rod poslal puk na JAROSLAVA ROUBÍKA, který byl vedle branky. Přebruslil si před Kociána a blafákem dokázal vstřelit osmý gól Slovanu. Asistence: Tomáš Rod.
     
    58:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté využívají dvojnásobné přesilové hry a snižují vedení na dvoubrankový rozdíl. Střela Matuše se odrazila před odkrytou část brány Petráska, kde nad jeho beton nadzvedl puk MAREK INDRA. Asistence: Radim Matuš.
     
    49:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    V Ústí nad Labem je to jako na střelnici. Domácí využívají dvojnásobné přesilové hry a vstřelují již sedmou branku. Po kombinacích před Kociánem dopracoval až do brány puk TOMÁŠ ROD, který tak dnes vsítil již druhý gól. Asistence: Jaroslav Roubík, Tomáš Kolafa
     
    47:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Po signalizovaném trestu hosté využívají výhody. Opět tu máme dvoubrankový rozdíl. Do střely z hranice pravého kruhu se TOMÁŠ FRANEK opřel tak, že puk Petráskovi propadl mezi betony až za jeho záda. Signalizovaný trest se tak neukládá. Asistence: Adam Hawlík.
     
    44:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí vstřelují šestou branku v tomto utkání. Přihrávky zprava doleva přímo před bránou hostí nebyly marné. Merta předal puk Budínskému, který opět na druhou stranu přihrál na JANA KLOZE, který střelou za zmateného Kociána posílá svůj tým do tříbrankového vedení. Asistence: Vít Budínský, David Merta.
     
    38:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Naprosto ukázkový zákrok předvedl hráč juniorů Slovanu a připisuje si tak první gól za A-tým. Zvyšuje opět vedení domácích na dvoubrankový rozdíl. JAKUB SUCHAN sám projel polovinou hřiště, překonal všechny hráče Prostějova a nakonec ukázkově zašoupl puk Kociánovi mezi betony až za jeho záda. Asistence: Vladimír Brož.
     
    36:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté snižují vedení Slovanu na minimální rozdíl. Ze středu levého kruhu do pravého horního růžku brány domácích se přesnou střelou trefuje TOMÁŠ FRANEK. Asistence: René Kajaba, Robert Jedlička.
     
    31:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už o dvě branky. Zpoza brány poslal Holomek nečekaně před bránu puk na JAROSLAVA ROUBÍKA. Tento ústecký sniper poslal puk za záda přesouvajícího se Kociána. Asistence: Ondřej Holomek.
     
    23:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí okamžitě otáčejí vedení na svoji stranu. Hrají úplně jinak než v první třetině. Roubík posunul puk na DAVIDA TŮMU, který neváhal, vystřelil a střela prošla nad lapačkou Kociánovi až za jeho záda. Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    21:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan vyrovnává stav utkání využitím druhé přesilové hry. Po teči Brože vystřelil DAVID MERTA a propálil od modré naprosto vše co mu stálo v cestě. Nad ramenem Kociána puk jen prosvištěl do brány. Asistence: Vladimír Brož.
     
    16:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen domácí využívají přesilové hry a snižují vedení hostí. Po několika sražených střelách se na druhé straně odkryté brány hostí s pukem zorientoval TOMÁŠ ROD a šikovně puk poslal za záda Kociána. Asistence: David Tůma, Tomáš Kolafa.
     
    12:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté opět vracejí nepovedenou útočnou akci. Vedou již o dvě branky. Po odražené střele do odkryté klece posunul puk JAROSLAV MOUČKA. Asistence: Robert Jedlička, Václav Meidl.
     
    08:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají skóre a dostávají se tak do vedení. Pořekadlo "nedáš – dostaneš" se opět ukázalo jako pravdivé. Domácím se nepodařilo skórovat naopak inkasovali nepřehledné situace okolo Petráska dokázal využít VÁCLAV MEIDL a puk poslat do brány Slovanu. Asistence: Patrik Husák.

    Barbora Wolfová

    Góly a asistencie: 17. Rod (Tůma, Kolafa), 22. Merta (Brož), 24. Tůma (Roubík), 32. Roubík (Holomek), 39. Suchan (Brož), 45. Kloz (Budínský, Merta), 50. Rod (Roubík, Kolafa), 60. Roubík (Rod) – 9. Meidl (Husák), 13. Moučka (Jedlička, Meidl), 37. Franek (Kajaba, Jedlička), 48. Franek (Hawlík), 59. Indra (Matuš)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Volke) – Kolafa, Holomek, Brož, Vágner "C", Černý "A", Smetana, Zdvořáček – Tůma, Roubík "A", Rod – Budínský, Kloz, Merta – Suchan, Baránek, Vávra – Navarra
    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Šimboch) – Hertl, Roupec, Hawlík, Husák, Matyáš, Doudera, Řezáč, Jedlička – Kovařík, Meidl, Moučka – Franek, Kindl, Indra – Luňák "A", Cienciala, Matuš – Kajaba, Duba "C"

    Rozhodca: Jan Jílek – Petr Maštalíř, Tomáš Svoboda

    Diváci: 831