Tisková konference FK Baumit Jablonec (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference FK Baumit Jablonec

cz Piatok 12.12.2014, 14:05Tlačové konferencie
     
    Ode mne je to již pro dnešek vše, děkuji za pozornost a na shledanou. (14:31:26)
     
    Tisková konference poodhalila roušku plánů jabloneckého vedení o posílení kádru. Prvním potvrzeným příchozím je mladičký záložník Lukáš Masopust, který před zraky novinářů podepsal smlouvu do roku 2018. Místopředseda představenstva Miroslav Pelta naznačil, že v jednání jsou další hráči především na pozici hrotového útočníka a středového záložníka.
     
    14:25
    Lukáš Masopust: Do zimní přípravy bych již měl zasáhnout, uvidíme, jak to vše dopadne, nyní pojedu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku.
     
    14:20
    Miroslav Pelta (místopředseda představenstva): Noví potencionální akcionáři se již aktivně zapojili do přestupu Lukáše Masopusta, jelikož za normálního provozního rozpočtu bychom si ho jinak nemohli dovolit.
     
    14:12
    Na dotaz jestli je možný odchod Jana Kopice odpověděl Miroslav Pelta: Chtěl bych Honzu vidět hrát v Jablonci i na jaře, už jenom protože s ním máme skvělé vztahy jako s hráčem, samozřejmě poté proto že podává skvělé výkony.
     
    14:08
    Lukáš Masopust: Jablonec je pro mě ohromná výzva, tým se uchází o poháry, k čemuž mu chci pomoci.
     
    14:06
    Miroslav Pelta (místopředseda představenstva): Je to první transfer tohoto typu, proto jsme se zvolili ho prezentovat touto formou. Lukáš je velice nadějný záložník, který má namířeno do národního mužstva, nyní se uchází o pozici na Mistrovství Evropy do 21 let.
     
    14:05
    Osazenstvo již spatřilo tvář nejnovější posily, je jí mladičký Lukáš Masopust, který v Jablonci podepsal smlouvu do roku 2018.
     
    Zdá se, že tisková konference započne o trochu později než bylo plánováno.
     
    Dobrý den, vítám vás u přenosu z tiskové konference FK Baumitu Jablonec, jehož vedení dnes vyvrátí spekulace o transferech a představí opravdové posily.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    RR