NJ Devils – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Calgary 4:1 (kon.)
Montreal – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – Washington 3:5 (kon.) | Buffalo – LA Kings 1:0 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 5:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 2:5 (kon.) | Colorado – Nashville 0:3 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:2 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
Winnipeg Jets
cz Streda 10.12.2014, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Michael FROLÍK - 2:5
     
    39:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělé představení MICHAELA FROLÍKA, který unikl při vlastním oslabení a ač těsně bráněn stíhajícím obráncem Stars, dokázal se před Rynnäsem prosadit střelou z levé strany, kdy přehodil ležící pravý beton gólmana. Asistence. Blake Wheeler a Mark Stuart.
    Adam LOWRY - 2:4
     
    29:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ani změna gólmana zatím Dallasu příliš nepomáhá, ADAM LOWRY se podruhé prosazuje, když Rynnäse překonává bekhendovou střelou. Asistence: Adam Pardy a Matt Halischuk.
    Adam LOWRY - 2:3
     
    27:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou znovu do vedení, po přihrávce Michaela Frolíka se prosazuje ADAM LOWRY. Asistence: Michael Frolík a Ben Chiarot.
    Antoine ROUSSEL - 2:2
     
    23:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Závar před brankou Winnipegu, v němž se nejlépe zorientoval ANTOINE ROUSSEL, který zakončuje v pádu, ale přesto dokázal bekhendovou střelou skórovat. Asistence: Jordie Benn a Jason Demers.
    Blake WHEELER - 1:2
     
    14:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dallas propadl v útočném pásmu, hosté se dostali do protiútoku a střelou z pravé strany se dokázal prosadit BLAKE WHEELER. Asistence: Andrew Ladd a Dustin Byfuglien.
    Tyler SEGUIN - 1:1
     
    09:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nyní již ale TYLER SEGUIN z levé strany skóruje, po vyhraném vhazování Stars se dostává znovu ze své pozice do zakončení a tentokrát se již Hutchinson nestihl přemístit. Také domácí využívají přesilovou hru. Asistence: Jason Spezza a Jamie Benn.
    Mathieu PERREAULT - 0:1
     
    05:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra hostů, na pravé straně zůstala před MATHIEU PERREAULTEM odkrytá branka a útočník Jets nabídkou nepohrdl, trefuje přesně a hosté vedou 1:0. Asistence: Bryan Little a Dustin Byfuglien.
    Góly a asistencie: 10. Seguin (Spezza, Jamie Benn), 24. Roussel (Jordie Benn, Demers) – 6. Perreault (Little, Byfuglien), 15. Wheeler (Ladd, Byfuglien), 28. Lowry (Frolík, Chiarot), 30. Lowry (Pardy, Halischuk), 40. Frolík (Wheeler, Stuart)


    Dallas Stars: Lehtonen (28. Rynnäs) – Goligoski, Daley, Jordie Benn, Demers, Oleksiak, Klingberg – Jamie Benn, Seguin, Sceviour – McKenzie, Spezza, Cole – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Stuart, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Pardy, Postma – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Thorburn, Lowry, Halischuk – Galiardi, Slater, Peluso

    Rozhodca: Peel, Morton – Cameron, Gibbs

    Diváci: 15 987