TK po zasedání Výkonného výboru FAČR (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference po zasedání Výkonného výboru FAČR

cz Pondelok 08.12.2014, 13:30Tlačové konferencie
     
    Tisková konference je u konce. Přeji Vám hezký zbytek dne. (14:02:11)
     
    Rudolf Řepka: Pokud hráč neobdrží plat 3 měsíce, stává se volným hráčem.
     
    Ondřej Lípa: Valná hromada FAČR dále řešila Radu pro mládež, kam jako předsedu zvolila Jaroslava Hřebíka. V jednání budou zejména otázky ohledně týmových akademií.
     
    Rudolf Řepka: Zítra ve 12 hodin přiblížíme tento projekt na webových stránkách. Víme, že bude těžké onlajn zápisy zavést, jelikož ne všude mají ve klubu IT výbavu. Pro kluby připravujeme nabídku takže předpokládám, že nabídka se jim bude líbít. Jedná se pouze o nákup notebooku a internetu.
     
    Rudolf Řepka: V budoucnu budou zavedeny onlajn zápisy o utkání. Každý kdo bude chtít, se může rychle dozvědět, kdo hrál, kdo dával góly nebo kdo střádal. Bude se také hrát bez registračních průkazů. Dále pak kluby nebudou vyplácet rozhodčího ihned po utkání, vše se jim jednou za měsíc sečte na tzv. Sběrnou fakturu. Dále se pak budou snižovat částky za přestupy či hostování.
     
    Ondřej Lípa: Proběhlo schválení Ligy národů, je z ní možné postoupit na Mistrovství Evropy. Novým generálním manažerem reprezentace U21 bude Jaromír Šeterle.
     
    Účastnící zasedli za své mikrofony, můžeme začít.
     
    Dobrý den, zdravím Vás z tiskového střediska na Strahově, kde za chvíli začne Tisková konference po zasedání výkonného výboru FAČR.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Tomáš Lazar