Bonusia Ostrava – Chodov 2:10 (kon.) | Bohemians - NE – Královské Vinohrady 5:1 (kon.) | Tatran – Vítkovice 1:10 (kon.)
Ne – Jičín 13:0 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Nedeľa 07.12.2014, 15:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    49:52
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    IVETA HYRŠLOVÁ předvedla pěknou individuální akci. Proběhla se nechala za sebou všechny soupeřky a sama před strážkyní vinohradské svatyně uspěla. Bez asistence.
     
    44:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Rychlý vinohradský průnik sice dokázala Kreisingerová zastavit pohotovým vyražením, ovšem míček se odrazil jen do LUCIE ŠINDELÁŘOVÉ, od níž se odkutálel za čáru. Bez asistence.
     
    21:23
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Strážkyně hostujícího celku musí vytáhnout další míček ze své sítě. Spolupráce mezi Lucií Veselou a JITKOU LUDVÍKOVOU zafungovala skvěle a druhá jmenovaná se těší z úspěšné střely mezi tyče. Asistence: Lucie Veselá.
     
    14:49
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Obrana si nepokryla nabíhající ANETU ŠMÍDOVÁ, která dostala pěkný pas od Lucie Šindelářové a získala pro zelenobílý celek už vedení o 3 branky. Asistence: Lucie Šindelářová.
     
    14:15
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Za špatně sehraný signál musely hostující draze zaplatit. Florbalistky Bohemians přečetly rozehrávku, Lucie Veselá naservírovala kulatý předmět do brankoviště a IVETA HYRŠLOVÁ si s touhle příležitostí poradila. Asistence: Lucie Veselá.
     
    06:56
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    IVA BENEŠOVÁ se rozhodla, že zkusí projít kolem dvou bránících hráček, což se povedlo. Před hráčkou se otevřel prostor k zakončení, na umístěný pokus neměla Máčilová žádný nárok. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 7. Benešová, 15. Hyršlová (Veselá), 15. Šmídová (Šindelářová), 22. Ludvíková (Veselá), 50. Hyršlová – 45. Šindelářová (vla.)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Nguyenová, Šindelářová, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Petřeková, Hyršlová, Schwarzová, Tvrzníková, Kotíková, Honzová, Čermáková, Strejcovská, Trunečková, Bartošová, Jiříčková, Valášková, Šádková, Javorská

    Rozhodca: David Kytler a Tomáš Sommer

    Diváci: 72