Židenice – ELITE PRAHA 4:5 (po pr.) | Olomouc – Liberec 6:5 (kon.)
koniec po predl.
K1 Florbal Židenice
4:5 (2:2, 1:0, 1:2 - 0:1)
ELITE PRAHA
cz Sobota 06.12.2014, 17:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    61:11
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! TEREZA CHVÁTALOVÁ předvedla svoji vytrvalost, dostala se k odraženému míčku a Příleská nebyla schopna zabránit rozhodující ráně. Asistence: Lucie Denková.
     
    57:35
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Takhle si Sokol nejspíše přesilovou hru nepředstavoval. Přes obranný blok domácích se dostala TEREZA CHVÁTALOVÁ, vzala zodpovědnost na sebe a palbou z dálky nachytala Příleskou nepřipravenou. Bez asistence.
     
    56:16
    Židenice právě vstřelily branku!
    Vedení se přiklání opět na domácí stranu. Posledních několik minut se hrálo útočné z jedné strany na druhou, jednoho takového brejku se rozhodla využít MARTINA INDROVÁ, která se rychle přesunula do prostoru před Gécovou, kde nezaváhala. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    50:39
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Na hale SportPoint je vyrovnáno! Tereza Syslová nahrála na DANIELU FRANTÍKOVOU. Střelkyně se proběhla kolem pravého mantinelu, dostala se do střelecké pozice a vymetla prostor pod horní tyčkou. Asistence: Tereza Syslová.
     
    35:20
    Židenice právě vstřelily branku!
    Pohledná židenická akce dostává gólovou tečku. Lucie Svobodová se v obranném rohu zmocnila míčku a vysokým obloučkem našla nabíhající IVANU MIKLÍKOVOU. Ta předvedla své rychlostní možnosti, prodrala se před Gécovou a proti bekhendové kličce byla úplně bezmocná. Asistence: Lucie Svobodová.
     
    12:54
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Tahle akce se hostujícím skutečně podařila. Praha byla dobře postavena před Příleskou, DANIELA FRANTÍKOVÁ využila situace, nehlídaná se obtočila kolem kasy a stihla dostat míček za čáru. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    08:19
    Židenice právě vstřelily branku!
    Když dostalo Elite míček pryč od brány, vypadalo to, že jsou veškeré problémy uhašeny, jenže nebylo tomu tak. Bleskový postup na útočnou polovinu ukázaly domácí ženy a JITKA DRÁPALOVÁ nekompromisně poslala kulatý předmět do volného prostoru u tyčky. Bez asistence.
     
    07:17
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Jedna z nahrávek Brna nebyla příliš povedená a zaváhání v defenzivě domácích bylo nemilosrdně potrestáno. Veronika Rybičková předvedla kvalitní přihrávku na čepel TEREZY SYSLOVÉ, která z hranice brankoviště nedala Příleské šanci vyniknout. Asistence: Veronika Rybičková.
     
    01:37
    Židenice právě vstřelily branku!
    Standardní situace v podání Brna byla povedená. Po rozehrávce se k ráně dostala ANDREA DERNEROVÁ, ta se příliš nerozmýšlela a neomylně trefila horní odkryté místo brány. Asistence: Šárka Kusáková.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 2. Dernerová (Kusáková), 9. Drápalová, 36. Miklíková (L. Svobodová), 57. Pravcová (Indrová) – 8. Syslová (Rybičková), 13. Frantíková (Jelínková), 51. Frantíková (Syslová), 58. Chvátalová, 62. Chvátalová (Denková)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Frühbauerová) – Rozenbergová, L. Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, M. Svobodová, Vývodová, Pravcová, Indrová, Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová
    ELITE PRAHA: Gécová (Mičolová) – Chvátalová, Jelínková, Vranová, Denková, Kalecká, Vejdělková, Havlíková, Frantíková, Rybičková, Syslová, Burdová

    Rozhodca: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 82