Austrália – Rusko 11:9 (kon.) | Nemecko – Fínsko 2:9 (kon.) | Kanada – Dánsko 2:7 (kon.)
Švédsko – Lotyšsko 11:2 (kon.) | Slovensko – Japonsko 9:4 (kon.) | Česko – Nórsko 7:6 (kon.)
koniec
Kanada
2:7 (1:2, 0:2, 1:3)
Dánsko
cz Sobota 06.12.2014, 13:30 • Lisebergshallen • Majstrovstvá sveta mužov
    Stefan HEDORF - 2:7
     
    58:25
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Svůj hattrick v dnešním zápase uzavírá STEFAN HEDORF střelou do prázdné brány – Kanada to totiž ještě zkoušela v šesti lidech. Asistence: Claus Nisbeth.
    Stefan HEDORF - 2:6
     
    55:59
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové nakonec využívají přesilovou hru. Krásná a rychlá kombinace končí zakončením STEFANA HEDORFA do odkryté brány. Peters neměl žádnou šanci na přesunutí. Asistence: Martin Erichsen.
    Brian NIELSEN - 2:5
     
    50:37
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Nový gólman se v bráně ani neohřál a už loví míček ze sítě. Díky svému důrazu před bránou ho překonává BRIAN NIELSEN. Asistence: Jannik Wede.
     
    43:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď musím smeknout před sehranou akcí Kanady, nahrávky na jeden dotek a zakončení BILLYHO PETRIEHO do odkryté brány. Parádní akce! Asistence: Faez Kanji.
    Steffen JENSEN - 1:4
     
    34:43
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Nádherně rozebraná obrana Kanady a zakončení do odkryté brány Shipp. Střelec branky STEFFEN JENSEN to už měl hodně jednoduché. Asistence: Claus Nisbeth.
    Niklas JENSEN - 1:3
     
    24:07
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Nádherné vyšachování všech hráčů Kanady včetně brankáře. Aneb signál 'nahraj a běž' a zakončení NIKLASE JENSENA do prázdné brány. Asistence. Stefan Hedorf.
    Mark KROGSGAARD - 1:2
     
    19:13
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná dalekonosná střela obránce MARKA KROGSGAARDA skončila přesně v pravém horním růžku kanadské brány. Pochvalu si zaslouží také Andersen, přes kterého gólman absolutně nic neviděl. Asistence: Steffen Jensen.
    Stefan HEDORF - 1:1
     
    15:25
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Teď už ovšem padla regulérní branka. O krásnou přihrávku před odkrytou klec se postaral Niklas Jensen, který tak umožnil STEFANOVI HEDORFOVI skórovat. Asistence: Jensen Niklas
    Chrise HAIGH - 1:0
     
    06:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorovému listu se nakonec povedlo zužitkovat přesilovou hru. Inouye totiž našel před bránou CHRISE HAIGH, který dokázal zakončit i přes to, že byl tísněn všemi čtyřmi bránícími hráči. Asistence: Joel Inouye.

    Štěpán Hladký

    Góly a asistencie: 7. Haigh (Inouye), 44. Petrie (Kanji) – 16. Hedorf (Jensen N.), 20. Krogsgaard (Jensen S.), 25. Jensen N. (Hedorf), 35. Jensen S. (Nisbeth), 51. Nielsen (Wede J.), 56. Hedorf (Erichsen), 59. Hedorf (Nisbeth)


    Kanada: Retta-Shipp (Peters) – Hannelius, Smith, McKeen, Smith, Brandstrom, Kanji, Pedis – Petrie, Vanasse, Haigh – Ridgewell, Radjenovic, Inouye – Smith, Brush, Hewko – Cole, Saunders
    Dánsko: Wede (Kjaer) – Nisbeth, Erichsen, Krogsgaard, Wede J., Skytte, Bendtsen – Hedorf, Andersen M., Jensen N. – Nielsen, Andersen F., Jensen S. – Jensen B., Kristensen, Glad – Danielsen, Cabe, Larsen

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek