Cagliari – Fiorentina 0:4 (kon.) | Cesena – CFC Janov 0:3 (kon.) | Empoli – Bergamo 0:0 (kon.)
Palermo – Parma 2:1 (kon.) | AC Miláno – Udinese 2:0 (kon.) | Juventus – Turín 2:1 (kon.)
AS Rím – Inter 4:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
2:0 (0:0)
Udinese Calcio
Nedeľa 30.11.2014, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Miláno (82 955 miest) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 13. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom stretnutí na seba narazia tabuľkoví susedia AC Miláno a Udinese Calcio.

    AC Miláno

    Milánskemu tímu táto sezóna zatiaľ nevychádza podľa predstáv, predsa len 7. priečka v tabuľke nieje pre tento slávny klub nijak lichotivá. AC v doterajšom priebehu získalo dokopy 18 bodov, na 6. Lazio stráca jeden bod, na piaty Janov dva a Sampdoriu tri. Tabuľke neohrozene vládne Juventus Turín, ktorý je so ziskom 31 bodov suverénnym lídrom súťaže. Zlé postavenie v tabuľke je zapríčinené aj tým, že Miláno nevyhralo už 5 zápasov v rade. V štyroch prípadoch sa zápas skončil nerozhodne, konkrétne sa jednalo o duely s Fiorentinou, Cagliari, Sampdoriou a naposledy s mestským rivalom Interom. Zvyšný zápas proti Palermu hráči na domácom trávniku nezvládli a prehrali 0:2.

    Udinese Calcio

    Ani Udinese v posledných piatich zápasoch nijak neočarilo, z víťazstva sa hráči v tomto prípade netešili už 4 zápasy v rade. Najprv síce Udinese doma zdolalo Atalantu 0:2, no nasledovali dve prehry Fiorentinou a Janovom. V posledných dvoch zápasoch sa zrodili dve remízy s rovnakým výsledkom 1:1. Súpermi Udinese vtedy boli Palermo a Chievo Verona.Udinese tak patrí 8. miesto v tabuľke s rovnakým počtom bodov ako má jeho dnešný súper. Udinese má však o niečo horšie skóre. Na chrbát mu s jednobodovým mankom dýcha ďalší milánsky klub, tentoraz Inter, dva body naň stráca Fiorentina, Sassuolo zaostáva o tri body. Uvidíme teda, či hráči obidvoch tímov podajú lepšie výsledky ako tomu bolo v predchádzajúcich kolách, alebo bude mizéria oboch celkom pokračovať aj naďalej.
     
    História vzájomných zápasov:

    Udinese 1-0 Miláno
    Miláno 1-2 Udinese
    Miláno 1-0 Udinese
    Miláno 2-1 Udinese
    Udinese 2-1 Miláno
     
    Úvodné zostavy:

    AC Miláno: Diego López – Armero, Mexès, Rami, Bonera – Bonaventura, Essien, van Ginkel – Shaarawy, Ménez, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Saponara, Fernando Torres, Pazzini, Albertazzi, Poli, Zapata, Montolivo, Niang, Zaccardo

    Udinese Calcio: Karnezis – Domizzi, Danilo, Heurtaux, Piris – Guilherme, Agyemang-Badu – Kone – Di Natale, Théréau
    Náhradníci: Brkić, Scuffet – Wagué, Bruno Fernandes, Zapata, Belmonte, Bubnjić, Hallberg, Pasquale, Pinzi, Geijo, Lucas Evangelista

    Rozhodca: Valeri – Marrazzo, Schenone.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes nastúpi v žlto-čiernych dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v čierno-bielom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci futbalisti, no ihneď po rozohrávke prakticky len darovali loptu svojmu dnešnému súperovi.
     
    2
    Ten to na úvod zápasu skúšal dlhočiznou prihrávkou cez polovicu ihriska, tú si však postrážil domáci gólman Diego López.
     
    3
    Následne si v útoku loptu prebral Ménez, ten síce stihol z pravého krídle odcentrovať, jeho prihrávka ale bola zablokovaná. Navyše sa pri tejto situácii dostal do kontaktu s hráčom súpera a len veľmi ťažko vstáva z trávniku.
     
    4
    Ďalšia lopta do pokutového územia Udinese, tentoraz si ju postrážil brankár Karnezis a bez problémov ju schoval vo svojich rukaviciach.
     
    5
    Hostia sa usadili na polovici Milána, k strele sa však zatiaľ nedostávajú, obrana súpera ich drží ďaleko od svojej brány.
     
    6
    Obliehanie domácej šestnástky sa skončilo bez strely na bránu, naopak do rýchlej kontry vyštartoval Honda a Ménez, druhý menovaný šiel v šestnástke súpera k zemi, penalta sa ale nepíska.
     
    7
    Di Natale krásnou krížnou prihrávkou hľadal na pravom krídle Théréaua, ten si ale loptu nespracoval dobre, preletela mu ponad nohu až za postrannú čiaru.
     
    8
    Domáci tím sa teraz s rozohrávkou príliš neponáhľa, s loptou hráči vyčkávajú len na svoj vlastnej polovici. Do kombinácie zapájajú aj svojho brankára.
     
    9
    Následne už Honda výborne vysunul Méneza do pokutového územia, ktorého však výborne zablokoval Danilo. Na bránu ešte letela lopta z takmer nulového uhla, túto strelu si už brankár s prehľadom postrážil.
     
    10
    Ďalšia nebezpečná situácia pred bránou hostí, po zblokovanej krížnej prihrávke bude AC Miláno zahrávať svoj prvý rohový kop v zápase.
     
    11
    Ten už tak nebezpečný nebol, Udinese sa v pohode ubránilo a hráči dlhým odkopom poslali loptu až do okolia stredového kruhu.
     
    12
    Domáci hráči sa znova tlačili dopredu, avšak celú útočnú akciu zastavil nedovolený zákrok van Ginkela.
     
    13
    Hra sa presťahovala najmä do strednej časti ihriska, tam momentálne nemá navrch ani jeden z tímov, lopta často mení svojho majiteľa.
     
    14
    Honda na pravom krídle vysunul Boneru, ten sa snažil centrovať cez dvojicu brániacich hráčov, to sa mu ale nepodarilo, pri lopte sú už hostia.
     
    15
    Essien krásne vysunul Hondu, ten sa pokúšal o zakončenie z pravej strany, no tam stáli iba pripravení obrancovia, ktorí nedopustili ani len ďalší rohový kop pre AC.
     
    16
    Následne to individuálne po ľavom krídle skúsil El Shaarawy, jeho prihrávka pred bránu bola v poslednú chvíľu zablokovaná, tentoraz už Miláno zahrávať rohový kop bude.
     
    17
    Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Rami, brankár Karnezis loptu vyrazil až spoza bránkovej čiary, čo si však z nepochopiteľných dôvodov nevšimli rozhodcovia pri bráne a tak gól neuznali!
     
    18
    Domáci tím ešte protestuje, rozhodnutie arbitra sa samozrejme nepozdáva ani domácim tribúnam, no gól uznaný aj tak nebude.
     
    19
    El Shaarawy v ďalšom samostatnom úniku, tentoraz sa odhodlal k zakončeniu, nebolo to márna, ale aj tento jeho pokus bol zrazený na roh.
     
    20
    Ten si hráči po ďalšom odvrátení obrany Udinese v krátkom slede zopakujú.
     
    21
    Tak rohový kop aj do tretice, na istotu tentoraz hral Théréau, ktorý poslal loptu len tesne vedľa vlastnej brány.
     
    22
    Už sa zdalo, že sa hostia oslobodia, potom však z veľkej vzdialenosti šťastie vyskúšal Bonaventura a jeho strela preletela len centimetre vedľa ľavej tyče.
     
    23
    Miláno zvyšuje tlak, Bonera posielal pred bránu mäkučký center, El Shaarawymu chýbali len milimetre na to, aby loptu hlavou poslal do siete.
     
    24
    Udinese v týchto minútach ani len nemá snahu útočiť, väčšinou hráči len bezhlavo odkopnú loptu ďaleko od svojej brány.
     
    25
    Domáci tím aj naďalej operuje na polovici súpera, tentoraz ale hráči s ďalším postupom vyčkávajú cca 25 metrov od brány.
     
    26
    Domáci hráči aj naďalej kombinujú pred šestnástkou súpera, no akoby sa až príliš ponúkali strelou, ani jeden z hráčov sa neodvážil vystreliť sám.
     
    27
    O rýchly útok sa po zisku lopty snažili aj hostia, Kone vpredu vysúval Di Nataleho, toho ale pozorne strážil jeden zo stopérov domáceho tímu.
     
    28
    Ménez to v útoku trošku prehnal s bojovnosťou, dopustil sa útočného faulu, čo neušlo pozornosti hlavného arbitra.
     
    29
    Tempo hry nám kleslo, znova sa o loptu bojuje najmä v strednej časti ihriska, kde sa nám začali množiť aj nedovolené zákroky.
     
    30
    Konemu sa otvoril priestor v strede ihriska, potiahol si loptu až do útoku, tam si narazil s Di Natalem a následne z voleja vypálil na bránu, avšak loptu netrafil ideálne a tá letí vysoko nad bránu.
     
    31
    Domáci obrancovia opäť váhajú, ako rozbehnúť útočnú akciu a tak radšej len vyčkávajú pred vlastnou šestnástkou a s rozohrávkou sa neponáhľajú.
     
    32
    El Shaarawy takmer nachytal brankára hostí na hruškách. Posielal síce loptu na hlavu Méneza, ten ju ale nezachytil a odrazená lopta narobila Karnezisovi veľké problémy. Tomu sa len končekmi prstov podarilo vykriabnuť ju spod brvna.
     
    34
    Miláno posiela do šestnástky Udinese jeden center za druhým, väčšinou ale v pokutovom území chýba domáci hráč, alebo je dobre pokrytý obrancami Udinese.
     
    35
    Po dlhšej dobe si loptu na svojich kopačkách podržali hostia, nič z toho však nevyťažili, iba ak to, že si obrana Udinese mohla nachvíľu vydýchnuť.
     
    36
    Dlho to netrvalo, pri lopte sa ocitol aktívny El Shaarawy, ktorého center takmer od rohovej zástavky skončil bezpečne v rukaviciach Karnezisa.
     
    37
    Ďalšia vzdušná prihrávka do vápna Udinese, aj tentoraz si ju bezpečne pred Ménezom postrážil brankár Karnezis.
     
    38
    Tak teraz to už mohlo naozaj byť 1:0, prudká strela z veľkej diaľky síce bola zblokovaná obranou hostí, následne sa ale lopta odrazila k úplne voľnému Ménezovi, ktorý z pravej strany nebezpečne vypálil a vzdialenejšiu tyč minul len o centimetre.
     
    39
    Hostí to akoby nakoplo, okamžite vyštartovali do útoku, v strede ihriska ich ale faulom zastavil Essien.
     
    40
    Celý postup tak bol spomalený a hostia sa už nedokázali natlačiť pred šestnástku milánskeho AC. Medzičasom sa nám začala posledná päťminútovka riadnej hracej doby prvého polčasu.
     
    41
    Hostia ešte budú mať šancu na útok, Guilherme bol faulovaný na súperovej polovici, avšak bolo veľmi ďaleko od brány Diega Lópeza.
     
    42
    Nič z toho napokon nebolo, naopak do útoku zavelil Bonera, ten vysunul Hondu, ktorý poslal pred bránu takmer dokonalú loptu, ktorú vo výbornej pozícii trestuhodne netrafil Ménez.
     
    43
    Domáci hráči sa aj naďalej tlačia pred bránu, očividne chcú streliť gól ešte v prvej polovici zápasu.
     
    44
    Podariť sa to mohlo Hondovi, ten v šestnástke dostal loptu iba na päty a kým si ju prehodil tak, aby mohol zakončiť, pribehla k nemu hneď dvojica obrancov.
     
    45
    Polčas sa dohráva na polovici Milána, hostia si vymieňajú loptu len ďaleko od brány, dnes výborne hrajúca obrana AC súpera ďaleko nepúšťa.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 1 minútu navyše.
     
    45+1
    V nadstavenom čase sa ešte do príležitosti dostal Honda, ten pri strele z prvej netrafil loptu ideálne a strelu namieril len do miest kde stál pripravený Karnezis.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    To je z prvého polčasu všetko, aj po 45 minútach tak máme nerozhodný stav 0:0. Bližšie k streleniu gólu mali jednoznačne domáci hráči, ktorí ho v konečnom dôsledku aj strelili, no v 17. minúte im ho rozhodca nepochopiteľne neuznal. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 16:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhá polovica zápasu sa nám začala, počas prestávky neregistrujeme zmenu v zostave ani jedného z tímov, oba celky tak majú k dispozícii všetky tri striedania.
     
    47
    Po rozohrávke do útoku okamžite vyštartovala pätica, či šestica hráčov hostí s cieľom streliť rýchly prekvapujúci gól, no napokon sa im nepodarilo ani len vystreliť na bránu.
     
    48
    Honda posielal z pravej strany prudký center pred vzdialenejšiu tyč, kde už číhal pripravený El Shaarawy, ten zakončoval z veľmi ťažkej pozície a preto ani netrafil priestor brány.
     
    49
    Karnezis následne dlhým odkopom hľadal vysunutého Di Nataleho, ten však loptu nezachytil a tak lopta skončila len u jeho brankárskeho náprotivka.
     
    50
    Znova aktívny El Shaarawy, tentoraz svojou aktivitou na krídle nezískal ani rohový kop, ani vhadzovanie, ale od brány bude odkopávať brankár hostí.
     
    51
    Ďalší prechod do útoku domáceho tímu stroskotal na tom, že si hráči na pravom krídle nerozumeli. Skúsiť dostať sa do útoku tak budú môcť hostia.
     
    52
    Domáci obrancovia si teraz zbytočne skomplikovali život, Armero úplne zbytočne vysokou loptou prenášal loptu na Boneru, ten nemal šancu ju zachytiť a vhadzovanie na súperovej polovici získava Udinese.
     
    53
    Tím hostí je však dnes v útoku totálne bezzubý, hráčom sa ani teraz nepodarilo dostať sa na dostrel brány a tak Diego López stále zostáva bez roboty.
     
    54
    Peknou ďalekonosnou strelou z viac ako 20tich metrov sa nám prezentoval domáci hráči Essien, Karnezis všetko videl a tak jeho pokus včas vyrazil.
     
    55
    Následne sa už Essien ukázal v tom horšom svetle, Guilhermovi uštedril veľmi nepekného šľapáka, za čo vidí aj prvú žltú kartu v zápase.
     
    56
    Rozhodcovia opäť zaváhali, Bonera očividne vo vlastnej šestnástke k zemi stiahol Agyemang-Badua, no z nejakého dôvodu sa pokutový kop nenariaďuje.
     
    57
    V útoku sa už znova nachádza domáce mužstvo, Honda s Essienom kombinujú na pravej strane, tam ich rozohrávku dobre napáda Guilherme.
     
    58
    Ménez síce pekne potiahol loptu až k hranici pokutového územia, potom ale veľmi nepresne prihrával, čím vlastne zahnal svojho spoluhráča do ťažkej pozície.
     
    59
    Ménez tak v ďalšom zápase nepodáva zrovna najlepší výkon, v dnešnom zápase už pokazil viacero šancí svojho tímu.
     
    60
    Essien sa tentoraz stal obeťou nedovoleného zákroku, bol tam aj lakeť v tvári od Koneho, za takýto zákrok by sa kľudne mohla udeliť žltá karta.
     
    61
    Tentoraz sa už žltiť bude, kartu žltej farby za faul pred vlastnou šestnástkou získava hráč hostí Agyemang-Badu.
     
    62
    Strelou to z priameho kopu vyskúšal Bonaventura, jeho pokus nebol márny, no lopta preletela ponad brvno svätyne Karnezisa.
     
    62
    Rozhodca nariadil pokutový kop! Už to vyzeralo, že sa hostia ubránia, no lopta sa dostala k Hondovi, toho zo zadu poslal k zemi Domizzi a hlavný arbiter ukazuje na biely bod!
     
    62
    Domizzi navyše za svoj faul v šestnástke vidí aj červenú kartu!
     
    63
    Za následné protesty ešte vidí žltú kartu aj ďalší hráč Udinese, konkrétne je to Danilo.
     
    65
    AC Miláno dalo gól! Loptu si na značku pre pokutový kopy postavil JEREMY MÉNEZ a strelou doprava s prehľadom strieľa prvý gól dnešného zápasu.
    MÉNEZ - 1:0
     
    66
    Tak teraz to bude mať Udinese ešte ťažšie, určite sa dočkáme skorého striedania, nakoľko bude potrebné zmeniť rozmiestnenie hráčov.
     
    67
    Aj sa tak deje, z ihriska odchádza kapitán hostí Di Natale, toho na trávniku nahradí Pasquale.
     
    68
    "Rossoneri" sa okamžite snažia využiť presilovku o jedného hráča a navýšiť svoje vedenie. Ménez vybojoval aspoň rohový kop.
     
    69
    A takmer sa to podarilo El Shaarawymu! Po rohovom kope si na loptu počkal na rohu šestnástky a technickou strelou len tesne minul ľavú šibenicu brány. V hľadisku to len tak zahučalo.
     
    70
    Aj hostia sa snažia o útoku, predsa len, čo im zostáva. Danilo to skúsil individuálne po pravom krídle, tam ho však zastavila hneď dvojica hráčov.
     
    71
    Essien práve nemôže uveriť tomu čo sa stalo, v osobnom súboji trafil súpera do tváre, hlavný rozhodca neváha ani len sekundu, okamžite mu ukazuje druhú žltú kartu a teda aj on sa predčasne poberie pod sprchu!
     
    72
    Sily na ihrisku sa nám teda vyrovnali, hostia predsa len nebudú ešte tak stratení, určite sa budú pokúšať aspoň o vyrovnanie.
     
    73
    O to sa pokúšal striedajúci Pasquale, ktorý si nabiehal na krížnu prihrávku, ktorá sa však k nemu vďaka dobrej hre obrany nedostala.
     
    74
    Hostia si držia loptu na svojich kopačkách, no nachádzajú sa veľmi ďaleko od brány. Domáci tím sa zrejme bude venovať najmä defenzíve a útočiť bude cez rýchle protiútoky.
     
    75
    AC Miláno dalo gól! Netrvalo to dlho a presne to sa aj stalo. Po zisku lopty sa až priveľmi ľahko do šestnástky súpera dostal JEREMY MÉNEZ, na ktorého obrana akosi pozabudla a nechytateľnou strelou nedal Karnezisovi najmenšiu šancu.
    MÉNEZ - 2:0
     
    76
    Okamžite po inkasovanom góle prichádza druhé striedanie na strane Udinese, z ihriska odíde Kone, ktorého nahradí Bruno Fernandes.
     
    77
    Zdá sa teda, že je rozhodnuté, domáci hráči tak ako po celý zápas kontrolujú hru, teraz už pohodlne vedú 2:0 a stále sú pri útočnej chuti.
     
    78
    "Rossoneri" si držia loptu na svojich kopačkách, nikam sa neponáhľajú, no zdržujú sa na polovici svojho súpera.
     
    79
    Hostia sa už akosi ani len nesnažia o nejaké napádanie, snažia sa najmä o to, aby udržali súpera ďaleko od brány a neodišli domov s hanbou.
     
    80
    Prvý raz strieda aj domáci tím, z ihriska odchádza hrdina dnešného duelu Ménez, ktorého vymení Pazzini.
     
    81
    Začala sa nám posledná desaťminútovka riadnej hracej doby, striedajúci Pazzini to skúšal kolmicou na El Shaarawyho, tento pass bol príliš prudký.
     
    82
    Ďalšia výmena hráčov na domácej strane, z ihriska odkráčal Honda, opačným smerom vybieha čerstvý Poli.
     
    83
    Miláno ešte získava priamy kop z dobrej pozície, Pasquale musel pred vlastnou šestnástkou faulovať, inak by bolo zle.
     
    84
    Na center z z priameho kopu z pravej strany si zbehol pozorný Karnezis a loptu skryl vo svojom náručí.
     
    85
    Tak ešte jedna v zostave Udinese Calcio, na poslednú päťminútovku sa na ihrisko pozrie Geijo, ktorý vystrieda Guilhermeho.
     
    86
    Po poriadne dlhej dobe nám hostia predviedli peknejšiu útočnú akciu, na ktorej konci bol Théréau. Ten síce zakončoval z dobrej pozície, avšak bolo to z otočky a navyše v páde, takže Diego López nemal najmenší problém.
     
    87
    Zápas sa viac menej už len dohráva, loptu ovládajú hostia, AC sa už takmer výhradne venuje obrannej činnosti, hráči v podstate len čakajú na finálny hvizd rozhodcu.
     
    88
    Na ten si ešte hráči budú musieť počkať, skrátiť čas si chcel v útoku El Shaarawy, ktorý šikovne vysúval Boneru na pravom krídle, no prihrávka naňho bola prisilná.
     
    89
    Prichádza posledné striedanie na strane domáceho celku, na ihrisko po dlhom čase znova vybehne Montolivo, ktorý vystrieda van Ginkela.
     
    90
    Z návratu Motoliva po dlhotrvajúcom zranení sú nadšení aj domáci priaznivci, ktorí jeho podporu vyjadrujú aj transparentmi.
     
    90+1
    Rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú ešte hrať extra 3 minúty navyše.
     
    90+2
    V nadstavenom čase to ešte hostia skúšali dlhou nakopávanou loptou po pravej strane, Piris sa však ocitol v milimetrovom ofsajde.
     
    90+3
    Hostia sa ešte snažia aspoň o čestný gólový zásah, obrana AC ich však drží skrátka a nepúšťa ich do zakončenia z dobrej pozície.
     
    90+3
    Naopak, obrovskú príležitosť navýšiť vedenie svojho tímu mal po strele El Shaarawyho, ktorú len brankár vyrazil Pazzini. Lopta sa odrazila k jeho nohám a on aj napriek tomu zaváhal a loptu nedokázal upratať do prázdnej brány!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    To už domáci tím tak moc trápiť nemusí, pretože hneď po tejto akcii nasledoval hvizd rozhodcu, ktorý ukončuje dnešný zápas a vďaka dvom gólom Méneza v Miláne zostávajú všetky tri body. Druhý polčas bol o poznanie bláznivejší ako ten prvý, okrem gólov sme v ňom videli aj množstvo žltých kariet, dve červené, no čo je dôležitejšie, domáci tím v podstate kontroloval hru po celý zápas a tak zvíťazil zaslúžene.

    Po dnešnom zápase AC Miláno v tabuľke poskočí pred Lazio Rím, naopak, to či Udinese v tabuľke klesne, bude záležať od ostatných výsledkov 13. kola.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok víkendu. (16:55:42)

    Andrej Marienka

    Góly: 65. Ménez (pen.), 75. Ménez

    Karty:   55. Essien (ACM) – 61. Agyemang-Badu (UDI), 63. Danilo (UDI)   71. Essien (ACM)   62. Domizzi (UDI)


    AC Miláno: Diego López – Armero, Mexès, Rami, Bonera – Bonaventura, Essien, van Ginkel – Shaarawy, Ménez, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Saponara, Fernando Torres, Pazzini, Albertazzi, Poli, Zapata, Montolivo, Niang, Zaccardo

    Udinese Calcio: Karnezis – Domizzi, Danilo, Heurtaux, Piris – Guilherme, Agyemang-Badu – Kone – Di Natale, Théréau
    Náhradníci: Brkić, Scuffet – Wagué, Bruno Fernandes, Zapata, Belmonte, Bubnjić, Hallberg, Pasquale, Pinzi, Geijo, Lucas Evangelista

    Rozhodca: Valeri – Marrazzo, Schenone