Sassuolo – Hellas Verona 2:1 (kon.) | Chievo – Lazio 0:0 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:0 (0:0)
Lazio Rím
Sobota 29.11.2014, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Nie príliš zaujímavý súboj na Stadio Marc'Antonio Bentegodi skončil spravodlivou remízou a ešte spravodlivejšou bezgólovou remízou. Stretnutie ponúklo len málo gólových príležitostí. Azda najväčšmi zaujal Mauriho pokus zo šestnástkového oblúku, proti ktorému sa blysol gólman Bizzarri.

    Z dnešného zápasu je to všetko, ďakujem za pozornosť. (22:50:02)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zrejme posledná príležitosť Lazia skončila nepresnou prihrávkou Parola na Keitu. Viacej sa už dnes vo Verone zrejme nestane.
     
    90+2
    Nachádzame sa už v polovici štvorminútového nadstaveného času. Zdá sa, že sa vo Verone dnes gólov nedočkáme.
     
    90
    Lazio Rím sa predsa len mohlo dočkať gólu, ktorý by znamenal zisk všetkých troch bodov! Nič iné ako remíza by ale tomuto zápasu nesvedčala. Na pravej strane sa k centru nadýchol Álvaro González, ktorý v nahustenom klbku hráčov dokázal nájsť jedného zo svojich spoluhráčov. Bol ním holandský stopér de Vrij, ktorý si odskočil od tlupy hráčov a prudkou hlavičkou k ľavej žrdi takmer otvoril skóre. Domáci gólman Bizzarri ale zákrokom zápasu drží pre Veronu zisk jedného bodu. Palec hore pre obe strany.
     
    89
    Lazio v dnešnom zápase držalo loptu o niečo vyše piatich minút dlhšie, než domáca Verona. Aby ste nadobudli predstavu o danom rozdiele: 20:25.
     
    88
    Izco sa snažil z diaľky prestreliť hradbu tiel, no loptu napálil len do Braafheida, pričom následne tu bol ofsajd domácich.
     
    87
    Biglia sa zbytočne naťahuje o loptu a ukracuje tak svoj tím o drahocenné sekundičky. Netaktická hra Rimanov.
     
    86
    Ďalšia hrozná strela hostí tentokrát z kopačky Braafheida. Lopta letí strašne vysoko nad. Bizzarri sa za ňou ani neobzeral.
     
    85
    Najbližšie k zmene chodu zápasových dejín má zatiaľ dvojica Anderson a Keita. Pred druhým menovaným teraz hasil Bizzarri.
     
    84
    V jednom okamžiku tak obaja manažéri použili i svoje posledné striedanie. Zafunguje niektorá zmena a rozhodne dnešné stretnutie?
     
    83
    Predsa len dôjde aj na nemeckého lišiaka v rímskom drese a síce Miroslava Kloseho, ktorý nahrádza Dordeviča. Paloschiho na druhej strane vymení Maxi López.
     
    81
    Domáci po druhýkrát striedajú, keď ihrisko opustí po Paloschim druhá najväčšia zbraň Verony Birsa. V druhom polčase už nebol tak vidieť, aj preto ho nahrádza Belomo.
     
    81
    Keita jednoznačne púta pozornosť a už teraz ukázal viacej, než väčšina jeho kolegov za celý zápas. Tentokrát sa len tesne nevyhol ofsajdu.
     
    80
    Keita už motá hlavy domácich hráčov. Tentokrát však odcentroval iba ku Gamberinimu. Prečo ale neprišiel na trávnik skorej?
     
    78
    Biglia na druhej strane vo vlastnej šestnástke dobre čítal Freyov center z pravej strany. Hrať môžu opäť hostia z hlavného mesta.
     
    77
    Ten nebezpečie nepriniesol ani následná akcia Lazia, keď práve Keita nespracoval prudkú prihrávku od Andersona.
     
    76
    Keita už začína robiť domácim starosti. Teraz z jeho akcie ťažil Dordevič, ktorý vybojoval pre Rimanov rohový kop.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   56. Cesar (CHV)


    Chievo Verona: Bizzarri – N. Frey (C), Cesar, Gamberini, Zukanovič – Radovanovič – Hetemaj, Izco – Birsa – Meggiorini, Paloschi
    Náhradníci: Bardi, Seculin – Dainelli, Lazarevič, M. López, Cofie, R. Botta, Sardo, Pellissier, Biraghi, Belomo, Mangani
    Manažér: Rolando Maran (ITA)

    Lazio Rím: Marchetti – Basta, de Vrij, Radu, Braafheid – M. Parolo, Biglia, Á. González – Candreva, Dordevič, Mauri (C)
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – F. Anderson, Ederson, Klose, Konko, B. Keita, Onazi, C. Ledesma, Cana, Novaretti
    Manažér: Stefano Pioli (ITA)

    Rozhodca: Luca Banti – F. de Luca, E. Liberatore – A. Stefani