Bonusia Ostrava – Vítkovice 1:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Olomouc 4:3 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
1:9 (1:3, 0:2, 0:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Piatok 28.11.2014, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    53:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pomalu, ale jistě se blíží desítka... Devátou branku Vítkovic vstřelila LUCIE ŠROTOVÁ. Asistence: Alena Karkošková.
     
    51:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle je už trochu demolice. MONIKA LÉBLOVÁ dostal míček před prázdnou branku a tohle pro ni byl jeden z těch jednoduchých gólů. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    50:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Spolupráce dnes dvou bodově aktivních hráček pokračuje, nyní si ale prohodily role a sedmou branku zaznamenala DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    45:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DENISA RATAJOVÁ je dnes neudržitelná, vždyť tohle je její dnes už čtvrtý gól! Využila přesné přihrávky a střela do odkryté branky už byla lahůdkou. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    36:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A tlak nese své ovoce. Být to v Americe na hokeji, už by létaly čepice, neboť DENISA RATAJOVÁ právě dokonala hattrick. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    34:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak jsme se branky dočkali i ve druhé třetině, úspěšnou střelkyní se stala KLÁRA KOCIÁNOVÁ, když stála na konci důkladné rozborky domácí obrany. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    16:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec je ale přesilovka těsně před svým koncem využitá! Nápor ukončila svou dnešní druhou brankou DENISA RATAJOVÁ. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    12:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je sníženo, když se před brankou nejlépe zorientovala BARBORA LICHNOVÁ a zblízka překonala Kubíčkovou. Bez asistence.
     
    10:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je to už o dvě branky. Do střelecké listiny se zapsala IVANA ŠUPÁKOVÁ, když zužitkovala přihrávku Mirvy Laitinenové. Asistence: Mirva Laitinenová.
     
    02:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první gól utkání, a do vedení jdou Vítkovice. DENISA RATAJOVÁ si k tyčce naběhla na přihrávku Sládečkové a otevřela skóre zápasu. Asistence: Hana Sládečková.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 13. Lichnová – 3. Ratajová (Sládečková), 11. Šupáková (Laitinenová), 17. Ratajová (Ferenčíková), 35. Kociánová (Šupáková), 37. Ratajová (Ferenčíková), 46. Ratajová (Ferenčíková), 51. Ferenčíková (Ratajová), 52. Léblová (Šupáková), 54. Šrotová (Karkošková)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Rousová, Holubová – Kahánková, Matějová, Viciánová, Lichnová, Režnarová, Vinklerová, Voláková, Kadlecová, Kalnayová, Nguyenová, Stankušová, Szczurová, Némethová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková, Ranochová – Šupáková, Šrotová, Halfarová, Karkošková, Ferenčíková, Klapitová, Pastušková, Miksová, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová, Hložánková.

    Rozhodca: Martin Both, Vladimír Černín

    Diváci: 72