Olomouc – Sparta Praha 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Olomouc
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
cz Nedeľa 23.11.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je ALEŠ JERGL.
     
    48:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané vyrovnávají stav utkání, když se DANIEL SCHWAMBERGER zpoza olomoucké brány protlačil až před Urbiche, kterého se mu následně podařilo i překonat. Asistence: Patrik Kadeřávek, Jiří Černoch.
     
    34:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! MARTIN KONEČNÝ vstřeluje svou druhou branku v utkání, protože jeho přihrávku před sparťanskou bránu si zřejmě hosté srazili do vlastní sítě, a tak se Mora poprvé v utkání dostává do vedení. Asistence: Aleš Jergl, Šimon Beták.
     
    29:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se ještě po konci přesilové hry udržela ve svém útočném pásmu, kde nakonec z pravého kruhu vystřelil MATIC JEKLIČ a jeho pokus proklouzl Langerovi pod jeho betony. Asistence: Matěj Pavlovský, Šimon Beták.
     
    22:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    MAREK PULKRAB nyní dostal až příliš prostoru před olomouckou bránou, kde sice jeho první střelu Urbisch vyrazil, jenže sparťanský útočník se k puku znovu dostal a následně už jen přehodil ležícího brankáře Olomouce. Asistence: Vojtěch Augustin, Václav Krudenc.
     
    19:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce MARTINA KONEČNÉHO, jenž konečně využil svého parádního bruslení a dostal se před posledního sparťanského obránce a následně pověsil puk pod břevno hostující klece. Asistence: Aleš Krátoška, Luka Kraigher.
     
    11:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže Sparta se prosazuje po přesilové hře, protože nahození Schwambergera ještě před Urbischem tečoval PETR LITERA, který svou brankou posílá hosty do vedení. Asistence: Daniel Schwamberger, Jaroslav Vacek.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 20. Konečný (Krátoška, Kraigher), 30. Jeklič M. (Pavlovský, Beták), 35. Konečný (Jergl, Beták), rozh. náj. Jergl – 12. Litera (Schwamberger, Vacek), 23. Pulkrab (Augustin, Krudenc), 49. Schwamberger (Kadeřávek, Černoch)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Pavlovský (OLO)
    0:0   Svoboda (SPA)
    2. séria:
    1:0   Konečný (OLO)
    1:1   Černoch (SPA)
    3. séria:
    2:1   Jergl (OLO)
    2:1   Schwamberger (SPA)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Škoda, Nesvadba, Kraigher, Tomek, Brandýs, Hes – Štefka, Jergl (C), Markl, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Jeklič M., Janás.
    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Březina, Mikliš – Augustin, Litera, Černoch, Svoboda, Havel, Linda, Györi, Pulkrab, Schwamberger, Lojka, Krudenc (C), Brejcha.

    Rozhodca: Škach – Novotný, Šimčík

    Diváci: 78