Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | D. Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Záhreb – Dinamo Minsk 2:5 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
HC Dinamo Minsk
Streda 19.11.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    METERUCHIN - 2:5
     
    58:49
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil METERUCHIN.
    Domáci pokračovali v power-play, čo využil METERUCHIN, ktorý pridáva aj druhý gól do opustenej bránky Medveščaku a o víťazovi je rozhodnuté.
    VESCE - 2:4
     
    58:27
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil VESCE.
    A je rozhodnuté, hostia pridávajú gól do prázdnej bránky, ktorým pečatia svoje víťazstvo. Strelcom štvrtého gólu Dinama je RYAN VESCE
    SEGAL - 2:3
     
    46:49
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil SEGAL. Asistencie Bjorkstrand.
    SEGAL svojou nekompromisnou delovkou z pravého kruhu vykresal iskierku nádeje pre Medveščak, domáci znižujú a záver stretnutia tak sľubuje zaujímavú zápletku.
    GAVRUS - 1:3
     
    42:16
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil GAVRUS.
    Bleskový úder hostí hneď v úvode tretej tretiny! Presadil sa ARTUR GAVRUS, ktorý sa dostal s pukom do útočného pásma a strelou spomedzi kruhov prekonal Heetera.
     
    34:29
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil MELEŠKO. Asistencie Gavrus.
    Po chybe domácich hráčov na obrannej modrej čiare sa teraz hostia dostali do prečíslenia, pričom s pukom Gavrus prihrávkou z pravej strany nabil MELEŠKOVI a ten z prvej prekonal Heetera, ktorý sa už nedokázal premiestniť na opačnú stranu a reagovať tak na strelu od hráča hostí.
    MELEŠKO - 1:2
    LINGLET - 1:1
     
    19:36
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil LINGLET. Asistencie Vesce.
    Nepríjemná rana pre domácich, ktorý inkasujú 24 sekúnd pred koncom prvej tretiny. Dinamo využíva jednu zo série presilových hier, keď sa po časovanej prihrávke od Vesceho presadil CHARLES LINGLET, ktorý vyslal na Heetera prudkú strelu, na ktorú už americký brankár v službách domáceho tímu nestihol reagovať.
    PELLETIER - 1:0
     
    14:24
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil PELLETIER. Asistencie St.Pierre.
    Domáci Medveščak využíva presilovú hru a po spolupráci dvoch kanadských hráčov z tretieho útoku ide do vedenia! Po peknej kombinácii v útočnom pásme sa k puku pred bránkoviskom dostal PELLETIER, ktorý neváhal a využil to že mal pred sebou odkrytú bránu.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 15. Pelletier (St.Pierre, Segal), 47. Segal (Bjorkstrand) – 20. Linglet (Vesce, Ellison), 35. Meleško (Gavrus), 43. Gavrus (Krajíček), 59. Vesce, 59. Meteruchin


    KHL Medveščak Záhreb: Heeter (Owuya) – Carle, Morrisonn, Martinovič, Flood, Kinrade, Popovic – Thomas, Leino, Anderson, Segal, Wright, Bjorkstrand, Katic, Pelletier, St.Pierre, Glumac, Murray, Perkovich
    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnauchov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Švárny, Lisovec – Ellison, Kalužnij, Materuchin, Linglet, Vesce, Cheechoo, Kulakov, Meleško, Gavrus, Drozd, Zacharov, Razvadovskij

    Rozhodca: Komarov, Cyplakov – Ivanov, Nesterov