TK české fotbalové reprezentace před Islandem (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference české reprezentace před zápasem s Islandem

cz Sobota 15.11.2014, 18:15Tlačové konferencie
     
    Pro dnešek je to z Plzně všechno. Děkujeme Vám za pozornost a přejeme hezký zbytek večera. (19:19:57)

    Vysoká návštěvnost na tréninku

     
    Od 19:00 proběhne na stadionu v Plzni otevřený trénink a podle počtu fanoušků před stadionem zhruba před hodinou by mohlo být na tréninku kolem 3000 příznivců.
    Přímý přenos z tréninku reprezentace

     
    Tisková konference byla ukončena.
     
    Pavel Vrba: "Přiznávám, že mužstvo, které zítra vyhraje udělá velký krok do Francie. Pro nás je to utkání o to důležitější, že hrajeme doma. Doufám, že vyhrajeme a věřím, že nás poženou za výhrou i fanoušci."
     
    Pavel Vrba: "Je to velká výhoda, že jsme tady v Plzni. Jsem hrozně rád, že jsem se vrátil na stadion, který zůstane v mém srdci."
     
    Pavel Vrba: "Dát z osmi gólů pět ze standardních situací je skvělé číslo. Hodně jsme se tomu věnovali, i vzhledem k tomu, že jsme v Kazachstánu dostali dva góly po standardních situacích. Ta jejich úspěšnost je varující."
     
    Pavel Vrba: "Je škoda, že Vácha s Limberským nebudou, ale věřím, že máme dostatečně široký kádr. Od začátku mám v hlavě variantu, kterou nejspíše využiji."
     
    Pavel Vrba: "Zodpovědnost v obranné činnosti, dobře organizovaná hra. Holandsko proti nim mělo jednu šanci, Turci měli dvě. Jejich výsledky nejsou náhoda a na MS se nedostali jen díky prohře v baráži, to o něčem svědčí."
     
    Pavel Vrba: "Příprava nebyla asi nijak specifická. Trochu jiné to je možná díky rozestavení Islandu 4-4.2. Nečeká nás jednoduché utkání, taková severská zarputilost a disciplinovanost."
     
    Pavel Vrba: "Očekávám takovou atmosféru, jaká tu byla při zápasech Plzně v evropských pohárech. Osobně bych chtěl, aby tu zítra po utkání byla taková atmosféra jako po mém posledním utkání v Plzni proti CSKA Moskva."
     
    Pavel Vrba: "Věřím, že fanoušci dorazí už na trénink a vytvoří dobrou atmosféru. V Plzni jsou výborní fanoušci. Jestli někdo přečte z tréninku naší sestavu? Tak to je borec."
     
    Pavel Vrba: "Island je hodně silný po stranách, nemyslím, že je to jen naše zbraň."
     
    Pavel Vrba: " Mít takové skóre, 8:0 ze tří zápasů, tak to je sen. Oni jsou hodně dobrý tým."
     
    Nyní bude odpovídat trenér Pavel Vrba.
     
    Tomáš Rosický: " Je jasné, že tým, který bude mít dvanáct bodů, bude ve výhodě."
     
    Tomáš Rosický: "Sigurdsson je klíčový hráč, v Premier League hraje velice dobře a viděl jsem ho v posledním utkání v lize."
     
    Tomáš Rosický: "Ještě jsem v Plzni nehrál, ale stadion bude plný a uvidíme jaké to bude."

    Jakub Vais