Kladno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 8:2 (kon.) | HC Plzeň – Liberec 4:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 7:1 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:1 (kon.) | Sparta Praha – Č. Budějovice 4:5 (po pr.)
Pardubice – Chomutov 3:4 (2:3 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 7:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
8:2 (0:0, 3:0, 5:2)
HC Litvínov
cz Sobota 15.11.2014, 12:30 • hala Rondo, Brno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je bleskurychle využita! Po vyhraném buly od modré vypálil ROSTISLAV ŠNAJNAR a trefi lse do horní části branky. Asistence: Lukáš Vágner a Silvester Kusko.
     
    57:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnské hody ještě nekončí, sedmý gól přidal LUKÁŠ DENK. Troufám si říct, že tři body mají dnes svého jasného majitele. Asistence: Adam Kozel a Michal Kupčík.
     
    53:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velmi kuriózní gól Komety! Král poslal puk přes všechny čáry až ke Srokovi, který ale touš nepřikryl a ten se zastavil o pravou tyčku. Dezorientovaný gólman již nedokázal zasáhnout proti HYNKU GRÜNWALDOVI, který pohotově puk doťukl za brankovou čáru. Asistence: Tadeáš Král.
     
    47:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pátý gól v brance Litvínova má na svědomí JAKUB BOLTVAN, který stál mezi kruhy a bekhendem dorazil kotouč do sítě hostů. Asistence: Libor Hájek a Hynek Grünwald.
     
    45:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Weitz nejprve netrefil odkrytou klec, jelikož nedokázal rychle zkrotit puk. Ten ale po chvíli doputoval na modrou, odkud napřáhl a vypálil DAVID CVRK, kteréhož puk se po odrazu od horní tyče zastavil až v síti domácích. Asistence: Josef Stříbrný a Ivan Řehoř.
     
    44:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí rychle odpovídají! Za nahozeným kotouč vyjel kousek z brány Sroka, který ale o puk přišel díky důrazu Tadeáše Krále. Herního předmětu se zmocnil Dufek a nahrál před bránu volnému ROMANU DYMÁČKOVI, který vsítil svůj dnešní druhý gól. Ani tentokrát neminul prázdnou klec. Asistence: Tadeáš Král a Jan Dufek.
     
    42:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nájezd je proměněn. IVAN ŘEHOŘ obelstil kličkou Jekela a bekhendem zavěsil pod horní tyč. Bez asistence.
     
    38:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů! FILIP DVOŘÁK vyjel zpoza branky a orazítkoval horní tyčku, od které se puk odrazil na Grünwalda a zpátky na hokejku Dvořáka, který hladce propálil stojícího gólmana! Asistence: Hynek Grünwald.
     
    27:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak alespoň jednu početní výhodu Kometa využívá. Hájkova střela od modré nedorazila do svého cíle. Kotouč ale poté poslal Dufek na ROMANA DYMÁČKA, který se střelou do odkryté části brány nemýlí! Asistence: Jan Dufek.
     
    23:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to domácím přece jen vyšlo! Nejprve se Pokorný netrefil přes hráče do odkryté branky. Ke slovu se ale po chvíli dostal ADAM KOZEL a otevírá tak účet dnešního zápasu. Asistence: Michal Kupčík, Silvester Kusko.

    Michal Kuba

    Góly a asistencie: 24. Kozel (Kupčík, Kusko), 28. Dymáček (Dufek), 39. Dvořák (Grünwald), 45. Dymáček (Dufek, Král), 48. Boltvan (Hájek, Grünwald), 54. Grünwald (Král), 58. Denk (Kozel, Kupčík), 60. Šnajnar (Vágner, Kusko) – 43. Řehoř (t.s.), 46. Cvrk (Stříbrný, Řehoř)


    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Cívka, Hájek, Kupčík, Kubeš, Vlček, Vojáček, Šnajnar – Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Kusko, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček
    HC Litvínov: Sroka (Spěšný) – Moravec, Šesták, Fučík, Cvrk, Sklenička, Šefl – Kučera, Řehoř (C), Čapek, Weitz, Stříbrný, Řezníček, Sýkora, Šimeček, Štěpka

    Rozhodca: Adam Kika – Jiří Kašík, Jiří Novák