Chabarovsk – Jekaterinburg 0:1 (kon.) | Vladivostok – Kazaň 1:5 (kon.) | Barys – Soči 5:4 (3:0 po s.n.)
Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 3:2 (1:0 po s.n.) | Novgorod – A. Mytišči 0:2 (kon.)
Helsinki – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 1:4 (kon.) | HC Slovan – Záhreb 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
Admiral Vladivostok
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Streda 12.11.2014, 11:00 • Fetisov Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Garipov mal plné ruky práce, keď musel riešiť strelu Bergforsa a viacero pokusov o dorážky, no ani jedná sa k nemu nakoniec nedostala, keďže obrana Kazane zahrala túto situáciu skvele.
     
    55:23
    Bars Kazaň dala gól!
    Mirnov spoza brány poslal puk pred bránu, kde ho Proskurjakov nešťastne tečoval na hokejku ALEXANDRA SVITOVA, ktorý si ho spracoval a poslal za chrbát Proskurjakova.
    Asistencie: Igor Mirnov, Arťom Lukojanov.
     
    50:12
    Tak teraz asi nikto nechápe čo stváral Burmistrov. Burmistrov si krásne nakorčuľoval pred bránu, kde ho ešte krajšie od modrej našiel Brookbank, Burmistrov bol pred prázdnou bránou, Proskurjaov si ľahol na ľad a Burmistrov namiesto strely pod brvno hľadal pred bránou svojho spoluhráča.
     
    46:26
    Felix Schutz – seknutie.
     
    43:25
    Vladivostok dal gól!
    ANDREJ SIGARJOV využil menšie zaváhanie hostí, ktorý nezareagovali na odrazený puk a SIGARJOV išiel sám na Garipov, pred ktorého sa natlačil z pravej strany a backhandom puk poslal ponad neho.
    Bez asistencie.
     
    37:43
    Vladimir Denisov – vyhodenie puku z hracej plochy.
     
    34:25
    Bars Kazaň dala gól!
    JUSTIN AZEVEDO okamžite čo vyskočil z trestnej lavice si počkal na skvelú prihrávku a išiel sám na Proskurjakova, ktorého krásnou kľučkou obišiel ako malého chlapca. Azevedo pracou telom a šikovnými rukami poslal Proskurjakova do opačnej strany a Azevedo už nemal problém zasunúť medzi ľavý betón a tyčku.
    Asistencia: Stepan Zacharčuk.
     
    33:55
    Damir Musin – hákovanie.
     
    33:50
    Lisin dobre vystrelil, Garipov predviedol neistý zákrok a puk mu vypadol, ale nikto z domácich ho nedokázal zasunúť do prázdnej brány.
     
    32:18
    Justin Azevedo – podrazenie.
     
    29:24
    Ilja Nikulin – držanie hokejky.
     
    18:31
    Moller si skvele počkal na útočnej modrej na puk, ktorý okamžite využil do nájazdu na Proskurjakova, ale ten stihol stiahnuť betóny k sebe a nepustil puk za svoj chrbát.
     
    12:10
    Oddychový čas domácich. A zároveň striedanie brankárov v tíme domácich, Nalimova strieda Proskurjakov.
     
    12:10
    Bars Kazaň dala gól!
    Arkhipov dokorčuľoval puk za bránu skadiaľ ho poslal pred bránu, kde bol úplne voľný DMITRY OBUCHOV a ten nemal problém ho poslať za chrbát Nalimova.
    Asistencie: Dmitry Arkhipov, Stepan Zacharčuk.
     
    11:50
    Bars Kazaň dala gól!
    Kornejev pálil od modrej, MICHAIL VARNAKOV puk skvele sklepol pred Nalimovom, Nalimov nato nedokázal zareagovať a puk končí v bráne.
    Asistencie: Konstantin Kornejev, Sergej Kosticin.
     
    09:50
    Enver Lisin – držanie.
     
    07:10
    Domáci znova chybovali v rozohrávke a hostia to takmer dokonale využili. Svitov si počkal na Mirnova, ktorý si nakorčuľoval pred bránu, ale Mirnov nedosiahol na puk a nedokázal ho zasunúť do brány.
     
    04:30
    Nalimov iba vyrazil pred seba tvrdú ranu Nikulina, Nalimov musel čeliť dorážkam Varnakova, ale aj s nimi si poradil.
     
    04:12
    Konstantin Sokolov – vrazenie na mantinel.
     
    01:01
    Bars Kazaň dala gól!
    Varnakov skvele zapracoval za bránou Nalimova, kde zobral puk domácemu obrancovi a posunul ho pred bránu, kde už bol pripravený JUSTIN AZEVEDO, ktorý rozvlnil sieť.
    Asistencia: Michail Varnakov.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 44. Sigarjov – 2. Azevedo (Varnakov), 12. Varnakov (Kornejev, Kosticin), 13. Obuchov (Arkhipov, Zacharčuk), 35. Azevedo (Zacharčuk), 56. Svitov (Mirnov, Lukojanov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (12. Proskurjakov) – Osipov, Volodin, Heshka, Kuzmin, Zemčjonok, Beljakov – Lisin, Ugarov, Makarov – Bergfors, Sigarjov, Schutz – Nesterov, Sokolov, Gorošansky – Gorškov, Ušenin Vl., Ušenin Vy – Ivanov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson) – Nikulin, Zacharčuk, Denisov, Rylov, Musin, Brookbank, Kornejev – Varnakov, Azevedo, Kosticyn – Svitov, Mirnov, Lukojanov – Petrov, Moller, Burmistrov – Arkhipov, Obuchov, Tkačov.

    Rozhodca: Ronn, Ravodin – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 5500