Jugra Chanty-Mansijsk – Togliatti 2:3 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Lada Togliatti
Utorok 11.11.2014, 15:30 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Denis SOKOLOV - 2:3
     
    57:58
    Jugra dal gól!

    A Jugra predsa len striěľa kontaktný gól. Čibisov sa pohral s pukom, vytvoril priestor pre DENISA SOKOLOVA, ten dlho neváhal a švihom vystrelil na Ježova a tomu puk presvišťal nad ramenom rovno pod hornú tyčku.
    Asistencie: Čibisov a Zjazov.
    Arťom BULJANSKIJ - 1:3
     
    34:56
    Jugra dal gól!

    Faulovaný ARŤOM BULJANSKIJ svoje trestné strieľanie premenil a znižuje stav.
    Anton SHENFELD - 0:3
     
    27:46
    Togliatti dáva gól!
    A Lada využíva presilovú hru už po pár sekundách. Zaťovič si puk pekne potiahol do voľného priestoru, počkal si na dobre nabiehajúceho ANTONA SHENFELDA, ktorý nemal problém puk zasunúť za chrbát bezmocného Gorjačevskicha.
    Asistencie: Zaťovič a Belousov.
    Georgij BELOUSOV - 0:2
     
    24:50
    Togliatti dáva gól!
    A z ničoho nič hostia udreli. GEORGIJ BELOUSOV sa dostal pri mantineli k puku, potiahol si ho k bráne, položil aj Gorjačevskicha a potom zasunul puk do prázdnej brány.
    Asistencie: Petrov a Shenfeld
     
    04:55
    Togliatti dáva gól!
    Hostia otvárajú skóre zápasu. Druhú časť presilovky zahrala Lada oveľa lepšie a po sérií striel sa k puku už po presilovke dostal Vorobjov, ktorý nabil SEMJONOVI VALUISKEMU a ten strelou z prvej prestrelil všetko čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Vorobjov

    Michal Geľhoš

    Góly a asistencie: 35. Buljanskij (t.s.), 58. Sokolov (Čibisov, Zjazov) – 5. Valuiskij (Vorobjov), 25. Belousov (Petrov, Shenfeld), 28. Shenfeld (Zaťovič, Belousov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gorjačevskich (Birjukov)- Larsen, Melart, Sergejev, Pepeljajev, Rjabikin, Želdakov, Sokolov- Magogin, Buljanskij, Gusev, Sitnikov, Romancev, Medvedev, Čibisov, Gorbunov, Zjazov, Lesňuchin, Jacenko, Bortnikov, Varfolomejev
    Lada Togliatti: Ježov (Glass)- Barancev, Hunkes, Šulakov, Stulov, Vorobjov, Ogurcov, Romanov- Černikov, Petrov, Golubev, Belousov, Shenfeld, Zaťovič, Nikitenko, Bočarov, Valujskij, A. Strelcov, Fedorov, V. Strelcov, Šarov

    Rozhodca: Dejev, Komarov- Ivanov, Nesterov