Ufa – Soči 6:2 (kon.) | Viťaz – D. Moskva 0:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
6:2 (2:0, 3:0, 1:2)
HK Soči
Pondelok 10.11.2014, 15:00 • Ufa-Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:46
    Soči dáva gól! ANDRE PETERRSON z veľmi ťažkej pozície strelil bekhendom prekvapujúci gól. Všetci hráči sa čudujú ako sa mu to podarilo, no 13 minút pred koncom stretnutia máme teda stav zápasu v pomere 6:2 pre domácich. Asistoval: Jevgenij Lapenkov.
     
    43:12
    Soči dáva gól! Už siedmy gól vidia diváci, ktorý sa prišli pozerať na tento gólový duel. Hosťom sa teda podarilo streliť kontaktný gól o ktorý sa postaral ARTJOM KRYUKOV, ktorý tvrdou strelou od modrej nedal žiadnu šancu domácemu brankárovi. Asistenciu si pripisuje Krutov.
     
    43:01
    Salavat Ufa dala gól!
    DENIS TOLPEKO si položil gólmana hostí a bekhendovým spôsobom poslal puk po šiesty raz do siete HK Soči. Asistoval: Khlystov.
    KAIGORODOV - 5:0
     
    29:45
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak toto je naozaj poriadne ale poriadne studená ba ľadová sprcha pre hostí zo Soči, ktorý inkasujú už piaty gól presne v polovici dnešného stretnutia. ALEXEJ KAIGORODOV prebral puk v útočnom pásme domácich a peknou strelou pod hornú žrď brankára hostí posiela Ufu do vedenia 5:0. Asistovali: Kulda, Skachkov.
    SLEPYSHEV - 4:0
     
    25:30
    Salavat Ufa dala gól!
    Ďalší gól domácich, ktorý strieľajú už štvrtý gól v dnešnom stretnutí. ANTON SLEPYSHEV dostal presnú prihrávku od svojho spoluhráča a nekompromisne prekonal bezmocného Pöpperleho. Obrana hostí túto tretinu robí jednu chybu za druhou. Asistovali: Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov .
    KOLTSOV - 3:0
     
    24:02
    Salavat Ufa dala gól!
    Len čo hráč hostí naskočil z trestnej lavice na ľad, tak Ufa dnes po tretí raz skóruje. O presný strelecký zásah sa postaral peknou strelou švihom KIRILL KOLTSOV. Asistovali: Skachkov, Kaigorodov.
     
    15:30
    Salavat Ufa dala gól!
    Domáca Ufa pomerne rýchlo využíva svoju prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Po perfektnej presilovkovej kombinácii dostal puk na svoju čepeľ ALEXEJ KAIGORODOV, ktorý strelou švihom nedal veľa možností na zákrok bezmocnému Pöpperleovi. Asistenciu si pripisuje Kirill Kolcov.
    - 2:0
    - 1:0
     
    05:18
    Salavat Ufa dala gól!
    Domáci otvárajú skóre v dnešnom stretnutí. JEGOR DUBROVSKY nezahodil perfektné priťuknutie puku od Gluchova, a tak sa Ufa dostáva do vedenia 1:0! Asistoval mu Alexej Gluchov.

    Michal Štetina

    Góly a asistencie: 6. Dubrovsky (Gluchov), 16. Kaigorodov (Kolcov), 25. Koltsov (Skachkov, Kaigorodov), 26. Slepyshev (Hartikainen, Makarov), 30. Kaigorodov (Kulda, Skachkov), 44. Tolpeko (Khlystov) – 44. Kryukov (Krutov), 47. Petersson (Lapenkov)


    HC Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Zubarev, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Kolcov, Kulda, Lekomcev – Chlystov, Tolpeko, Sjomin – Slepyšev, Hartikainen, Makarov – Kaigorodov, Skačkov, Pihlström Dubrovsky, Gluchov, Stepanov
    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Wilson, Derlyuk, Koledov, Ščitov, Jarvinen, Whitney – Petersson, Emmerton, Ljuduchin – Ignatuškin, Kosticyn, Krikunov – Krjukov, Warn, Krutov – Ščerbina, Anisin, Achmetov, Lapenkov

    Rozhodca: Jerábek, Odins – Aljošin, Sazonov