Omsk – Nižnekamsk 5:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – Togliatti 3:2 (kon.)
Kazaň – Jugra Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.) | CSKA Moskva – A. Mytišči 3:1 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavľ 2:1 (2:0 po s.n.)
Dinamo Minsk – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Viťaz – Riga 4:2 (kon.) | D. Moskva – Helsinki 1:3 (kon.)
Soči – Petrohrad 1:2 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok 4:1 (kon.) | Záhreb – Chabarovsk 2:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
Admiral Vladivostok
Nedeľa 02.11.2014, 17:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
    Slovnaft Aréna Bratislava
     
    HC Slovan sa po päťzápasovom úspešnom tripe predstavil pred domácim publikom a oba zápasy skončili jeho prehrou. Vo štvrtok domáci nestačili na Sibir Novosibirsk a v piatok ťahali za kratší koniec v súboji s Amurom Chabarovsk. Do tretice všetko dobré a v nedeľu to vyjde v súboji s Admiralom Vladivostok.

    Hokejový tím Admiral Vladivostok vznikol minulý rok, v roku 2013. Vo svojom prvom účinkovaní v KHL, v uplynulej sezóne, sa klub prebojoval do play-off, no hneď v úvode nestačil na neskoršieho víťaza Gagarinovho pohára, Metallurg Magnitogorsk, a porúčal sa zo súťaže po sérii 1:4 na zápasy.

    Bielo-modro-tmavomodrý dres Admiralu obliekajú predovšetkým domáci hráči z Ruskej federácie, tím je doplnený dvomi hráčmi zo Švédska, po jednom hráčovi majú zastúpenie Nemecko a Česká republika – Ján Kolář. Hlavným trénerom mužstva je Slovák Dušan Gregor.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Admiral Vladivostok z 22. zápasov 26. bodov, Slovan odohral rovnaký počet zápasov a získal o tri body viac, celkom teda 29. bodov. V tabuľke formy zaznamenali hostia 10 bodov za 2 víťazstvá v riadnom hracom čase – na domácej pôde s Viťazom Moskovská Oblasť a na ľade v Záhrebe – a 1 víťazstvo po samostatných nájazdoch pred domácim publikom s Lokomotiv Jaroslavľ a 1 víťazstvo po predĺžení na ľade Atlant Mytišči. HC Slovan má v tabuľke formy 8 bodov za 2 víťazstvá v riadnom hracom čase na ľade v Nižnekamsku a v Togliatti a 1 víťazstvo po samostatných nájazdoch v Chanty-Mansijsku.

    Najproduktívnejším hráčom v domácom tíme – hráč uplynulého týždňa v KHL – Ladislav Nagy s 23 kanadskými bodmi (13+10), s odstupom pred 12 bodovým Milanom Bartovičom (6+6), za nimi dvaja 11 bodoví: Michal Vondrka (5+6) a Žiga Jeglič (4+7). V tíme hostí je doposiaľ najproduktívnejším Niclas Bergfors, ktorý nazbieral 18 kanadských bodov (7+11), na chrbát mu dýchajú dvaja 14 bodoví: Richard Gynge (9+5) a Iľja Zubov (3+11). Gólman domácich Jaroslav Janus disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,3% úspešnosťou zásahov, Johan Backlund 88,7%. Na druhej strane Ivan Nalimov s 90,1% úspešnosťou zásahov, Iľja Proskuriakov s 88,4%.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Slovnaft Aréna privíta v nedeľu podvečer Admiral Vladivostok s Dušanom Gregorom, my Vám aj z tohto veľmi dôležitého zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Janus – (Backlund) – Sigalet, Foster, Baranka, Sersen (A), Mihalik, Štajnoch, Brejčák – Bartovič (C), Surový (A), Hudáček – Vondrka, Nedorost, Netík – Rachůnek, Tičar, Jeglič – Lunter, Bližňák, Šťastný

    Admiral Vladivostok:

    Proskurjakov (21. Nalimov) – Osipov, Kuzmin, Kolář, Lisov, Volodin, Zemčonok, Beljakov – Bergfors, Zubov (C), Sigarjov – Ugarov (A), Lisin (A), Makarov – Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin, Podšendialov – Kuznecov, Schütz, Sokolov

    Rozhodca:

    Bondar, Karabanov – Kučava, Novikov.
     
    Príjemný podvečer z bratislavskej Slovnaft Arény, v zostave domácich oproti poslednému zápasu s Amurom žiadna zmena, akurát sa vymenila prvá a druhá obranná dvojica, dnes v prvej lajne Jonathan Sigalet a Kurtis Foster, v druhej Ivan Baranka a Michal Sersen. No jedna zmena tu ale je. Slovan po prehranom zápase nemenil brankára ako bolo doposiaľ zvykom, medzi žrde sa opäť postaví Jaroslav Janus.
     
    V tíme hostí oproti zápasu v Záhrebe dve zmeny, v Bratislave sa predstaví navrátilec Felix Schütz, zo zostavy vypadol Alexander Gorškov, a v bránke vystriedal Ivana Nalimova Iľja Proskurjakov.
     
    Na ľadovú plochu už korčuľujú hráči hostí, ktorí nastúpia dnes na zápas v bielo-modrej kombinácii farieb, počkáme si na domácich, ktorí obliekli tmavomodré dresy, vypočujeme si hymny Ruskej federácie a Slovenskej republiky a po podaní rúk kapitánov Bartoviča a Zubova s arbitrami zápasu pomaly, ale isto, začíname.
    Kapitáni Bartovič a Zubov s arbitrami duelu
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:35
    Slovan začal aktívejšie a svoju akciu doviedol k streľbe, puk na medzikružie dostal do vyloženej pozície Foster, ktorému puk do lapačky lapil Proskurjakov.
     
    01:55
    Podšendialov sa s pukom vybral do pásma po pravej strane, vystrelil, Janus puk pri ľavej žrdi vykryl a rozohral na hokejky belasým.
     
    03:09
    Lunter nespracoval dobre puk, Proskurjakov aj jeho puk centrovaný následne spoza bránky na Šťastného vyrazil.
     
    03:11
    Baranka dve minúty za hrubosť, Sokolov dve minúty za seknutie. Hráme štyria proti štyrom.
     
    03:57
    Mihalik vystrelil od mantinelu od modrej, Proskurjakov puk cez betóny zrazil do rohu klziska.
     
    04:19
    Z ľavej strany sa k zakončeniu odhodlal Michal Vondrka, puk však poslal len na ochranné sklo.
     
    04:57
    Sigalet vystrelil od modrej z jej stredu, puk letiaci tesne nad ľadovou plochou Proskurjakov bezpečne chytá do svojej lapačky.
     
    05:10
    Jeglič od mantinelu z ľavej strany z otočky vypálil, Proskurjakov puk v pokľaku cez betóny vyrazil.
     
    05:11
    Obe mužstvá s plným počtom hráčov.
     
    06:39
    Bližňák vystrelil od modrej, jeho puk však minul bránku Proskurjakova, Slovan však dohráva svoju akciu v pásme.
     
    07:17
    Ugarov hľadal pred bránku korčuľujúceho Makarova, defenzíva domácich však situáciu zvládla, odrazený puk sa ešte dostal na ľavý kruh na hokejku Ugarova, ktorý ho ale poslal nepresne do rohu klziska.
     
    07:36
    Puk v moci Proskurjakova, nevidel som, kto presne vystrelil v modrom drese.
     
    07:41
    Fosterova strela spoza pravého kruhu minula svoj cieľ, hostia puk vyvážajú von zo svojho pásma.
     
    08:31
    Slovan chyboval pri striedaní, do šance sa dostal na pravej strane Podšendialov, vystrelil z pravého kruhu, Janus včas vyrobil rozkľak a puk pravým betónom vyrazil, Slovan pôjde do akcie.
     
    08:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    ROK TIČAR dostal puk po prihrávke Sersena do pásma, nakorčuľoval na ľavý kruh a vymietol ľavý horný roh bránky Proskurjakova. Asistencie: Michal Sersen a Žiga Jeglič.
     
    09:47
    Surový spoza bránky chcel prihrať pred bránku puk na palicu Bartovičovi, defenzíva hostí to nateraz zvládla. Slovan svoju aktivitu pretavil v úvodný gól zápasu a naďalej tvorí hru, pomer striel do priestoru bránky do týchto chvíľ 9:3.
     
    10:28
    V ideálnej pozícii na pravom kruhu na vnútornej strane dokázal Vondrka minuť priestor bránky Proskurjakova, toto si pýtalo puk v sieti.
     
    11:06
    Za hákovanie odchádza zohriať lavicu hanby Kolář, ako dlho tam bude sedieť? Celé dve minúty? Uvidíme o chvíľu.
     
    11:19
    Slovan vyhral buly a už posadil Admiral na kolotoč, kto a kedy?
     
    12:05
    Jeglič vystrelil príklepom spoza ľavého kruhu, Proskurjakov šiel do pokľaku a puk schoval vo svojom výstroji.
     
    12:28
    Netík pekne vystrelil spoza pravého kruhu, Proskurjakov cez betón puk vyrazil do rohu klziska.
     
    12:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kolářov pobyt na trestnej ukončil delovkou MICHAL SERSEN, ktorý dostal ideálny puk na ľavý kruh od Ivana Baranku. Michal trafil puk presne do tých istých partíí ako pred chvíľou Rok Tičar. Asistencie: Ivan Baranka a Tomáš Netík.
    Tradičná oslava gólu domácich fans
     
    13:30
    Slovan chyboval pri prechode modrou a čiarový mu akciu zastavil pre ofsajd. Tak je to veselšie dnes, Slovan pevne od úvodu drží taktovku hry vo svojich rukách a bude tomu tak i naďalej.
     
    14:11
    Šťastný vystrelil spoza kruhov, defenzíva hostí jeho puk zblokovala a pri bránkovisku sa už Mário Lunter k zakončeniu nedostal.
     
    14:49
    Za držanie hokejky vyfasoval dve minúty Netík, presilovú hru bude hrať Admiral.
     
    15:07
    Admiral zamkol Slovan v pásme, od modrej vystrelil Osipov, Janus puk zrazil pred seba a Begfors sa už k dorážke nedostal.
     
    15:30
    Bergfors na pravej strane bránkoviska s pukom zoči-voči Janusovi, Niclas vystrelil, Janus v páde na ľad puk ukryl vo svojom náručí.
     
    15:35
    Zubov vystrelil z pravého kruhu, trafil však len do Štajnocha a Martina tento puk musel poriadne bolieť.
     
    15:46
    Slovan vyviezol puk do pásma hostí, od pravého mantinelu vystrelil Vondrka, jeho zblokovaný puk však musel Proskurjakov prikryť.
     
    16:09
    Opäť puk v strednom pásme, Slovan teraz umne bráni svoje oslabenie.
     
    16:26
    Admiral to pobabral na modrej, všimol si to čiarový a nekompromisne píska hosťom ofsajd.
     
    16:38
    Sersen pri mantineli vybojoval puk po súboji s Bergforsom a okamžite ho poslal do pásma hostí.
     
    16:49
    Hostia v plnom počte a sú stále pri chuti.
     
    17:09
    Kuzmin dostal od bránkovej čiary puk za kruhy, krásne vystrelil príklepom, Janus puk vychytal do lapačky, vypadol mu však po tej delovke, hostia dohrávali akciu v pásme, Bergfors sa na ľavej strane k puku nedostal, no jeho spoluhráč áno a Janus poslal puk na ochrannú sieť.
     
    18:38
    Slovan držal puk v pásme hostí, napokon mu ho vypichol jeden z útočníkov hostí a Admiral puk poslal na zakázané uvoľnenie, hra sa vráti pred Proskurjakova.
     
    18:56
    Z ľavej strany od mantinelu vystrelil Surový, puk však obrana hostí zblokovala a na čas poslala mimo svoje pásmo.
     
    19:26
    Podrazenie v podaní Makarova znamená presilovú hru pre Slovan, škoda, že je to na prelome tretín.
     
    19:36
    Slovan Bratislava dal gól!
    IVAN BARANKA napriahol k strele spoza pravého kruhu takmer od modrej, Proskurjakov puk neudržal a ten mu doskáckal za bránkovú čiaru. Asistencia: Tomáš Netík.
    Ivan Baranka štyri sekundy pred strelou na 3:0
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila nám úvodná tretina zápasu, v ktorej domáci nič neponechali na náhadu a po úvodnom oťukávaní sa so súperom mu vnútili svoj spôsob hry a je prakticky o bodoch rozhodnuté. Pozitívum je, že dva z troch gólov domácich vsietili obrancovia Sersen a Baranka. Druhým pozitívnym faktom je, že belasí využili obe svoje presilové hry a tým tretím pozitívom sú výborné zákroky Janusa, ktorý zmenu skóre nepripustil. Svoju dobrú hru však musia domáci potvrdiť aj v druhej časti hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:58.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    V bránke hostí došlo k zmene, Iľju Proskuriakova vystriedal Ivan Nalimov.
     
    21:21
    Slovan chyboval v rozohrávke a vyprodukoval zakázané uvoľnenie, hra sa vráti pred Janusa.
     
    21:37
    Nedorost dostal puk do pásma, od ľavého kruhu Václav posiela tesne ponad bránku Nalimova puk na ochranné sklo.
     
    22:03
    Sigarjov vystrelil spoza kruhov, aj on bol nepresný a puk skončil na ochrannom skle.
     
    23:05
    Kuzmin vystrelil tvrdo od modrej, minul však bránku Janusa.
     
    23:28
    Za hákovanie opúšťa hraciu plochu Vjačeslav Ušenin, tretia presilová hra pre domácich v dnešnom dueli, tie dve Slovan využil...
     
    23:47
    Vondrka vystrelil od ľavého kruhu, Nalimov puk zblokoval za svoju bránku.
     
    23:51
    Je po presilovke domácich, Vondrka opustil hraciu plochu na dve minúty za džanie súperovej hokejky.
     
    24:42
    Sigalet od modrej poslal skôr propagačnú strelu na Nalimova, ktorý puk cez betóny poslal späť do hry.
     
    25:16
    Od pravého kruhu vystrelil Ugarov, Janus puk vyrazil späť do hry a pod svoju kontrolu ho získal domáci tím.
     
    25:28
    Hostia v plnom počte a budú hrať v početnej výhode.
     
    25:51
    Aj Vondrka už naskočil na hraciu plochu, venujme sa teda hre s plným počtom hráčov na oboch stranách.
     
    26:30
    Admiral sa snaží dostať domácich pod tlak, Slovan sa ubránil a puk poslal na zakázané uvoľnenie.
     
    26:44
    Sigarjov efektne vystrelil, Janusovi puk vypadol a skáckal k žrdi, Štajnoch ho zobral pod svoju kontrolu a zakladá akciu belasých.
     
    27:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia domácich, Libor Hudáček povozil hostí na svojom kolotoči, prešiel z jednej strany na druhú popred bránkovisko a puk poslal popod ležacieho Nalimova spoza bránkovej čiary na hokejku TOMÁŠA SUROVÉHO, ktorý pred bránkoviskom nemal problém poslať puk do prázdnej bránky. Asistencia: Libor Hudáček.
     
    30:28
    Slovan motá hlavy defenzíve hostí, Surový poslal puk popred bránkovisko, no Hudáčka nenašiel.
     
    30:41
    Krosček v podaní Fostera je odmenený dvomi trestnými minútami, presilovku bude hrať Admiral.
     
    30:53
    Surový sa dostal do brejku, vystrelil z pravej strany od kruhu spoza obrancu, Nalimov puk vyrazil a Tomáš sa už k dorážke nedostal.
     
    31:46
    Bartovič vymyslel akciu a prenechal na medzikruží puk Surovému, Tomáš vystrelil, no puk poslal privysoko, ten skončil na ochrannom skle.
     
    32:25
    Slovan sa nenechal zamknúť v pásme a puk posiela von cez všetky čiary, je po presilovke hostí.
     
    32:41
    Domáci v plnom počte, Admiral túto presilovú hru nehral dobre, naviac Slovan bol dvakrát v oslabení v šanci.
     
    33:14
    Sokolov zachytil puk v pásme, mohol ísť do brejku so Sigarjovom, ktorý však na modrej padol a napokon hostia z akcie vyrobili ofsajd na modrej čiare.
     
    34:02
    Tičar po súboji pri mantineli na modrej neuspel, v pásme bol skôr ako puk, ofsajd domácich.
     
    34:24
    Nedovolené bránenie v podaní Beljakova a dve minúty pre Admiral. Slovan môže zvýšiť svoj náskok.
     
    34:32
    Volodin zachytil puk a poslal ho až k Janusovi, Slovan musí vymyslieť svoju presilovkovú akciu.
     
    35:18
    Tičar vystrelil spoza pravého kruhu, Nalimov šiel do pokľaku a puk ukryl vo svojom výstroji.
    Tičarova strela a zákrok Nalimova
     
    35:25
    Hostia opäť puk vyhodili až za bránku Janusa...
     
    35:53
    Ďalší vyhodený puk hostí do pásma domáceho tímu, táto presilovka domácim akosi nejde.
     
    36:24
    Hostia v plnom počte, Slovan svoju presilovú hru nevyužil.
     
    37:31
    Bartovič vystrelil od ľavého kruhu, Nalimov puk poslal na ochranné sklo a hostia ho vyviezli do stredného pásma.
     
    38:10
    Sersen vystrelil od mantinelu od modrej z pravej strany, Nalimov v pokľaku puk cez hokejku posiela späť do hry.
     
    38:49
    Chybná rozohrávka domácich a zakázané uvoľnenie, vrátime sa pred Janusa.
     
    39:25
    Puk opäť v strednom pásme, domáci si ho po sekundách vymieňajú so svojim súperom.
     
    39:59
    Vondrka ešte stihol vystreliť spoza pravého kruhu, Nalimov puk dobre videl a vyrazil ho na pravú stranu klziska.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine Slovan pridal do bánky hostí ešte jeden gól a aj keď si hostia vypracovali jednu vyloženú šancu, Janus opäť svoj tím podržal. A keď puk už skáckal k jeho žrdi, situáciu vyriešil Martin Štajnoch, ktorý založil akciu – staré známe nedáš? Dostaneš! – a po individuálnej zručnosti Hudáčka Tomáš Surový rozveselil tribúny. Tretie dejstvo by malo potvrdiť tri domáce body.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:48.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:05
    Admiral hral dvakrát s pukom na svojich paliciach, cieľová stanica však bola len stredné pásmo.
     
    41:42
    Štajnoch z pravej strany od mantinelu poslal puk na Nalimova, ktorý ho cez hokejku poslal na druhú stranu klziska.
     
    42:40
    Puk na hokejkách hráčov hostí, avšak za ich bránkou, Slovan výborne bráni už stredné pásmo a hostia sa do pásma domácich takmer nedostávajú.
     
    43:18
    Zakázané uvoľnenie Admiral, vhadzujeme po ľavej ruke Ivana Nalimova.
     
    44:07
    Za držanie odkorčuľoval na trestnú lavicu Felix Schütz, presilová hra pre Slovan.
     
    44:45
    Hostia puk poslali až na hokejku Jaroslava Janusa, Slovan od gólmana zakladá svoju akciu.
     
    45:30
    Nalimov v akcii, keď vychytal puk z hokejky Netíka, Slovan ubral zo svojho rýchlostného stupňa.
     
    46:07
    Hostia v plnom počte, Admiral sa bez problémov ubránil.
     
    46:30
    Štajonoch nahodil puk na Nalimova, ten ho cez hruď poslal do rohu klziska.
     
    47:49
    Kvalita hokeja smeruje nadol, toto sretnutie už len dohrávame v pokľudnom tempe.
     
    48:38
    Podšendialov vystrelil od pravého kruhu, keď efektne dostal puk na modrú do voľného priestoru, puk však poslal cez ochranné sklo na ochrannú sieť.
     
    49:35
    Seknute v podaní Lisina a Enver protestuje, nič mu to platné nie je, presilová hra pre Slovan.
     
    49:55
    Hostia v oslabení hrali s pukom v pásme domácich, strelu od modrej od mantinelu v podaní Kuzmina Janus usmernil na ochranné sklo.
     
    50:56
    Jeglič spadol s pukom v pásme, do brejku sa dostal Bergfors, rútil sa sám na Janusa, Jaroslav ho vychytal a puk poslal do ľavého rohu klziska.
     
    51:35
    Hostia v plnom počte.
     
    51:45
    Vladivostok dal gól!
    Slovan si zbytočne pokrčil fazónu, puk po pravej strane potiahol Lisin, poslal ho pred bránku a NIKITA LISOV ho usmernil za Jarov chrbát. Asistencie: Enver Lisin a Iľja Zubov.
     
    53:10
    Nie je nič horšie pre gólmana, ako keď zlyhá defenzívna činnosť a gólom sa pokazí aj shut-out.
     
    53:47
    Rachůnek vystrelil z medzikružia, jeho puk bol veľmi nepresný a skončil na ochrannom skle.
     
    54:41
    Opäť diera v obrane domácich, z pravej strany efektne zakončoval od kruhu Makarov, Janus puk schoval do svojej lapačky.
     
    55:16
    Pred zápasom som rozprával s Ľudovítom a Róbertom, ktorými? Nuž s dvoma mužmi, ktorí patria neodmysliteľne do Slovnaft Arény. Ľudovít, s bradou vo farbách Admiralu, tipoval remízu, Róbert, s bradou vo farbách Slovana, výhru domácich 5:3. Skóre nebolo podstatné, Róbert vedie v tipovačke s bratom 1:0.
     
    55:49
    Domáci fans skandujú, "my sme Slovan a my sme tu doma", domáci nechávajú až príliš priestoru pre hru s pukom svojmu súperovi.
     
    56:43
    Jeglič chcel prekvapiť Nalimova spoza bránky, Ivan puk v bránkovisku prikryl pod svoj výstroj.
     
    57:05
    Bergfors z medzikružia minul Janusovu bránku, hostia dohrávajú svoju akciu v pásme.
     
    57:24
    Štajnoch za nedovolené vyhodenie puku vyfasoval dve minúty, záver zápasu bude patriť Admiralu.
     
    57:53
    Janus vybojoval puk za bránkou a Bartovič ho vyhodil až k bránke hostí.
     
    58:12
    Dnešné stretnutie sleduje 8.902 divákov, ktorí sa momentálne zabávajú mexickou vlnou.
     
    58:39
    Makarov držal puk na hokejke a jeho spoluhráči nakorčuľovali do pásma, ofsajd.
     
    59:16
    Dvojminútový potlesk na otvorenej scéne pre oba tímy.
     
    59:24
    Domáci v plnom počte, je po zápase...
     
    59:55
    Z vlastného pásma vystrelil Kuzmin, Janus bez problémov puk zrazil na ľavú stranu klziska.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Slovan to napokon zvládol a zdolal po zodpovednom výkone dnešného súpera. Ceny najlepším hráčom odovzdáva Richard Lintner, v tíme hostí najlepším Denis Kuzmin, v domácocm tíme Ivan Baranka. Slovan si teda napravil chuť na dvojzápasový výlet, no body v Novosibirsku a Astane sa získavajú ťažko. Na ľadovej ploche si ešte pozrieme tradičnú víťaznú ďakovačku a to je na dnes odo mňa všetko. Rád Vás privítam pri našom prenose z Novosibirska, peknú víťaznú noc všetkým želá zo Slovnaft Arény Vladimír Korduliak. (19:20:36)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 9. Tičar (Sersen, Jeglič), 13. Sersen (Baranka, Netík), 20. Baranka (Netík), 28. Surový (Hudáček) – 52. Lisov (Lisin, Zubov)


    HC Slovan Bratislava: Janus – (Backlund) – Sigalet, Foster, Baranka, Sersen (A), Mihalik, Štajnoch, Brejčák – Bartovič (C), Surový (A), Hudáček – Vondrka, Nedorost, Netík – Rachůnek, Tičar, Jeglič – Lunter, Bližňák, Šťastný
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (21. Nalimov) – Osipov, Kuzmin, Kolář, Lisov, Volodin, Zemčonok, Beljakov – Bergfors, Zubov (C), Sigarjov – Ugarov (A), Lisin (A), Makarov – Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin, Podšendialov – Kuznecov, Schütz, Sokolov

    Rozhodca: Bondar, Karabanov – Kučava, Novikov

    Diváci: 8.902