Granada – Real Madrid 0:4 (kon.) | Atlético Madrid – Córdoba 4:2 (kon.) | Barcelona – Vigo 0:1 (kon.)
Sociedad – Malaga 0:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
0:1 (0:0)
Celta Vigo
Sobota 01.11.2014, 20:00 • Camp Nou, Barcelona, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Pedro (Barcelona) zastavil črtajúci sa protiútok Celty Vigo a videl žltú kartu.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    88
    Striedanie v tíme Celty Vigo: ihrisko opúšťa Nolito, jeho miesto zaujme Madinda.
     
    83
    Veľká šanca Barcelony! Na hranici pokutového územia dostal loptu Suárez, ktorý vystrelil na zadnú tyčku, kde letel brankár Alvarez, ktorý loptu bravúrnym zákrokom vytlačil mimo priestor brány. Nádherný zákrok.
     
    80
    Veľká šanca hostí! Čerstvý Charles sa dostal k lopte v pokutovom území, prehodil s loptu ponad seba a aj svojho strážcu, následne v páde aj zakončil, lenže Bravo loptu vytesnil na rohový kop.
     
    79
    Spojnica! Tak ďalšia tyčka od domácich hráčov. Exekútor priameho kopu bol Messi, lenže jeho strela skončila na spojnici Alvarezovej brány!
     
    77
    Obrovská šanca Celty Vigo! Tak teraz brankár Barcelony Bravo zachránil domácich od najhoršieho. K strele v pokutovom území sa dostal Orellana, Bravo jeho pokus vyrazil pred seba, kde stál Nolito. Lopta bola vo vzduchu a v záklone to hosťujúci hráč namieril nad domácu svätyňu.
     
    76
    Striedanie v tíme Celty Vigo: ihrisko opúšťa Larrivey, jeho miesto zaujme Charles.
     
    74
    Zodpovednosť na seba zobral Messi, lenže jeho strela skončila vysoko nad Alvarezovou bránou. Tak toto sa dalo lepšie zakončiť.
     
    73
    Tak teraz bol Suárez čisto zastavený pred pokutovým územím, lenže hlavný rozhodca bol iného názoru. Navyše ukázal žltú kartu Gomezovi (Celta Vigo) a Barcelona bude mať výhodu priameho kopu z najlepšej pozície aká len môže byť.
     
    70
    Obrovská šanca Barcelony! Čo teraz zahodil Suárez, to sa snáď ani len nedalo. Pedro si pohral s obrancami Celty Vigo, následne z kroku poslal jemný oblúčik pred bránu hostí, kde boli osamotení Suárez a Neymar. Prvý menovaný sa odhodlal k hlavičke, lenže namieril iba do stredu brány, kde bol pozorný brankár Alvarez. Tak toto bola megašanca Suáreza na vyrovnanie.
     
    69
    Striedanie v tíme Celty Vigo: ihrisko opúšťa Hernandez, jeho miesto zaujme Fernandez.
     
    66
    Dvojité striedanie v tíme Barcelony: ihrisko opúšťajú Rafinha a Busquets, ich miesta zaujmú Xavi a Pedro.
     
    64
    Messi sa v pokutovom území predral cez dvoch brániacich hráčov, následne si situácia žiadala prihrávku, lenže Argentínčan zobral zodpovednosť na seba. Vystrelil a brankár Alvarez ľavou nohou loptu vykopol do bezpečia.
    Larrivey (NOLITO) - 0:1
     
    55
    Celta Vigo dalo gól!
    Tak toto je ťažká rana pre domáci tím. Hostia nádherne využili chybu Barcelony a bol z toho pekný gól. Alves neodkopol loptu veľmi dobre, k nej sa dostal Nolito, posunul pätičkou loptu na JOAQUÍNA LARRIVEYA, ktorý strelou z prvej k ľavej tyčke Brava otvára skóre zápasu. Celta Vigo sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    49
    Ďalšie brvno! Tak Celta Vigo teraz mala po druhý-krát v zápase dobre postavenú bránu. Alba dostal loptu do pokutového územia, tesne pred päťkou našiel Neymara, ktorý triafa brvno Alvarezovej brány!
     
    45
    Neymar sa dostal k strele a opäť bravúrny zákrok Alvareza. Tentoraz to bola prízemná strela a brankár hostí ju zneškodnil jednou rukou. Následne lopta smerovala na roh, lenže Alvarez ju dobehol a chytil. Výborný výkon brankára Celty Vigo.
     
    44
    Luis Suárez sa dostal k nebezpečnej strele, lopta mierila k ľavej žrdi hosťujúcej brány, lenže tam bol opäť pozorný brankár Alvarez, ktorý ju dokonca chytil.
     
    33
    Tak toto bola najväčšia šanca zápasu! Messi sa dostal k lopte pred pokutovým územím obišiel 2 obrancov následne loptu už zasúval do brány popod padajúceho brankára Alvareza. Lopta už bol takmer v bráne, lenže výborným sklzom hostí zachránil Castro, ktorý loptu vykopol na brvno a od neho sa lopta odrazila do bezpečia.
     
    32
    Pekná akcia Barcelony! Neymar dostal loptu v pokutovom území, posunul loptu Messimu, ktorý z prvej namieril do pravého horného rohu hosťujúcej brány, lenže tam vyletela Alvarezova ruka, ktorá loptu vyrazila na rohový kop. Výborná práca od oboch hráčov.
     
    29
    Veľká šanca Celty Vigo! K hlavičke sa po rohu dostal Hernandez, ktorý hlavičkou zakončil, lenže na bránkovej čiare loptu chytil brankár Bravo. Pekný zákrok.
     
    13
    Busquets bol poslaný k zemi a je z toho dokonca aj kartový trest. Súboj dvoch pätiek nedopadol dobre pre domáceho hráča, ktorý je mierne zakrvavený po tom, čo bol trafený lakťom. Hernandez (Celta Vigo) videl 1.žltú kartu zápasu.
     
    11
    Brvno! Tak teraz mala Celta Vigo obrovské šťastie. Brazílčan Neymar sa dostal k strele zo strednej vzdialenosti a jeho technický pokus skončil na brvne Alvarezovej brány. Tak už sme mohli vidieť prvý gól v stretnutí, lenže hostia si dobre postavili svoju svätyňu.
     
    8
    Obrovská šanca Barcelony! Neymar sa dostal k hlavičke po centri od spoluhráča zľava. Bol úplne sám, lenže loptu poslal iba do stredu brány, kde bol pripravený brankár Alvarez. Tak toto sa určite dalo zakončiť lepšie.

    Marek Farkaš

    Góly: 55. Larrivey (Nolito)

    Karty:   90+3. Pedro (FCB) – 13. Hernandez (VIG), 73. Gomez (VIG)


    FC Barcelona: Bravo – Alves, Mascherano, Mathieu, Alba – Rakitič, Busquets (66.Pedro), Rafinha (66.Xavi)– Suárez, Messi, Neymar
    Náhradníci: Adriano, Bartra, El Haddadi, Pedro, Xavi, Roberto, ter Stegen
    Manažér: Luis Enrique

    Celta Vigo: Alvarez – Mallo, Cabral, Gomez, Jonny – Krohn-Dehli, Radoja, Hernandez – Orellana, Larrivey (76.Charles), Nolito
    Náhradníci: Blanco, Costas, Fernandez, Fontas, Charles, Lopez, Madinda, Mina
    Manažér: Eduardo Berizzo

    Rozhodca: Iñaki Vicandi Garrido, Andoni Huerga Cermeño, Aitor Villate Martínez