Znojmo – Villach 6:1 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
6:1 (2:1, 1:0, 3:0)
EC Villach SV
cz Piatok 31.10.2014, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    59:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Orli jedou opravdu ve velkém stylu! BRANISLAV REHUŠ posílá kotouč za brankovou čáru střelou z těsné blízkosti.
    Asistence: Roman Tomas a Jiří Klimíček.
     
    58:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli si poslední gól opravdu vychutnali! Peter Pucher mohl střílet do zcela prázdné brány, ale místo toho přenechal kotouč MARTINU PODEŠVOVI, který skóruje.
    Asistence: Peter Pucher, Jan Lattner.
     
    57:50
    Orli právě vstřelili branku!
    PAVEL ROSA dobře vystihl přihrávku soupeře a posílá kotouč do zcela prázdné brány. O vítězství už je určitě rozhodnuto.
    Bez asistence.
     
    26:04
    Orli právě vstřelili branku!
    ROMAN TOMAS stál připravený u pravé strany hostující brány, kam dostal krásnou přihrávku. Hostující gólman si hlídal druhou polovinu brány a před autorem třetí branky byl prázdný prostor. Kotouč tak bez jakýchkoliv problému zaplul do sítě.
    Asistence: Pavel Rosa, Branislav Rehuš.
     
    13:08
    Orli právě vstřelili branku!
    PETER PUCHER se blýskl výbornou prací v brankovišti. Nenechal se odtlačit hostujícím obráncem a pohotově tečoval Grofovo nahození přesně k levé tyčce Lamoureuxovy branky. Orli tak znovu dokázali, že patří mezi elitu co se přesilovek týče.
    Asistence: Jakub Grof, Martin Podešva.
     
    10:13
    Villach právě vstřelil branku!
    Kotouč se nejprve odrazil od levé tyčky domácí branky a skončil pod Tomkem. DARREN HAYDAR si ho všiml jako první a poslal puk za brankovou čáru. A je vyrovnáno.
    Asistence: Gerhard Unterluggauer, Jason Krog.
     
    05:09
    Orli právě vstřelili branku!
    BRANISLAV REHUŠ dostal přesnou přihrávku těsně před hostující bránu a střelou pod horní tyčku využívá přesilovou hru, a otevírá tak skóre dnešního utkání.
    Asistence: Pavel Rosa, Jan Lattner.

    Marcela Procházková

    Góly a asistencie: 6. Rehuš (Rosa, Lattner), 14. Pucher (Grof, Podešva), 27. Tomas (Rosa, Rehuš), 58. Rosa, 59. Podešva (Pucher, Lattner), 60. Rehuš (Tomas, Klimíček) – 11. Haydar (Unterluggauer, Krog)


    HC LERAM Orli Znojmo: Tomek (Nechvátal) – Štach, Grof, Bořuta, Lattner, Nemčík, Klimíček – Podešva, Pucher, Havlík – Tomas, Rehuš, Rosa – Špaček, Fiala, Abdul – Beroun, Šeda, Číp – Bartoš.
    EC Villach SV: Lamoureux (Höneckl) – Altmann, Brunner, Jarrett, Unterluggauer, Bacher, Waugh, Siutz – Hunter, McBride, Santorelli – Fortier, Krog, Haydar – Nageler, Alagic, Petrik – Lammers, Göhringer, Platzer – Pewal.

    Rozhodca: Gebei, Kincses – Nagy, Smeibidlo

    Diváci: 2507