Ferencvároš TC – Nové Zámky 0:5 (kon.)
koniec
Ferencvároš TC
0:5 (0:5, 0:0, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 31.10.2014, 19:00MOL liga
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa nám dnešný zápas, v ktorom jednoznačne triumfovalo mužstvo z Nových Zámkov a to rozdielom triedy, 0:5. Všetky góly strelili bielo- zelení v prvej tretine, keď už v druhej minúte zápasu strelil gól Juraj Faith. O dve minúty na to pridal gól obranca Peter Huba a o necelú minútu využil presilovú hru kapitán Miroslav Štefanka. V 11. minúte zvyšoval Martin Frolík už na 4:0 z pohľadu Nových Zámkov a definitívny klinec do rakvy zasadil v 19. minúte v oslabení Pavel Kowalczyk. Ďalšie dve tretiny sa už niesli len v znamení množstva vylúčení na oboch stranách. Vynikajúci výkon v dnešnom zápase podal aj hosťujúci brankár, len 21- ročný Pavel Krajčovič, ktorý si udržal čisté konto.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (21:07:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Zhruba 2 minúty do konca zápasu.
     
    57:05
    Domáci v plnom počte.
     
    55:05
    Domáci útočník Illés Galló si v závere stretnutia posedí na trestnej lavici za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    54:22
    Hostia v plnom počte.
     
    52:42
    Hostia so štyrmi hráčmi.
     
    52:22
    Na trestnú putuje aj Marek Dubec za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a Ferencvároš má výhodu 20 sekúnd hry 5 proti 3.
     
    50:42
    Vylúčenie na strane Nových Zámkov. Za podrazenie odchádza obranca Pavel Kowalczyk.
     
    46:30
    Momentálne prebiehajú hluché minúty, veľa neprestností na oboch stranách.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme gól nevideli, no miesto toho sme boli svedkom mnohých vylúčení na oboch stranách. Za spomenutie stojí akurát výkon hosťujúceho brankára Pavela Krajčoviča, ktorý chytá naozaj výborne. Po druhej tretine je teda stav nezmenený, 0:5 pre Nové Zámky. Tretia tretina začne približne o 20:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:34
    Domáci v plnom počte.
     
    36:42
    Hostia v plnom počte.
     
    36:34
    Domáci obranca Jiří Moravec si posedí 2 minúty za podrazenie.
     
    34:42
    Hosťujci brankár Pavel Krajčovič si nedal pozor na svoju hokejku a nešťastne podrazil niektorého z domácich útočníkov. 2 minúty za podrazenie pre Nové Zámky.
     
    32:00
    Hostia v plnom počte.
     
    30:00
    Ďalšie vylúčenie na strane hostí. Juraj Faith putuje na lavicu "hanby" za držanie hokejky.
     
    25:00
    Hostia v plnom počte.
     
    23:00
    Na trestnú putuje Pavel Kowalczyk, ktorý sa dopustil hákovania.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Skončila sa nám prvá tretina, ktorú jednoznačne ovládli hosťujúce Nové Zámky. Už v 2. minúte prekonal Budaia Juraj Faith, v 4. minúte Peter Huba a o minútu na to v presilovej hre Miroslav Štefanka. V 11. minúte zvýšil už na 4:0 Martin Frolík a na záver tretiny pridal gól v oslabení aj Pavel Kowalczyk a hostia tak po prvej dvadsaťminútovke vedú už 0:5!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:56
    Hostia v plnom počte.
     
    18:46
    HC Nové Zámky dali gól!


    Tak toto je snáď na biely uterák! Novým Zámkom sa darí skórovať aj v oslabení, keď Martona prekonáva obranca PAVEL KOWALCZYK a hostia vedú už 0:5! Asistencia: Tomáš Chrenko, Albín Podstavek.
     
    17:56
    Za podrazenie si posedí Martin Frolík.
     
    16:23
    Hostia v plnom počte.
     
    14:23
    Prichádza prvé vylúčenie aj na strane Nových Zámkov. Za držanie hokejky si posedí Michal Šiška.
     
    11:31
    Brankár domáceho mužstva Krisztián Budai toho má naozaj dosť, keď za 10 minút inkasoval 4 góly a svoje miesto v bráne prepúšťa Robertovi Martonovi.
     
    10:53
    Oddychový čas domácich.
     
    10:53
    HC Nové Zámky dali gól!


    Druhá päťka Nových Zámkov má dnes svoj deň a potvrdzuje to aj MARTIN FROLÍK, ktorý svojim gólom zvyšuje už na 0:4! Asistencia: Ľubomír Hurtaj.
     
    04:32
    Domáci v plnom počte.
     
    04:32
    HC Nové Zámky dali gól!


    Neuveriteľný začiatok pre Nové Zámky, keď v 5. minúte vedú už 0:3! Presilovú hru využíva kapitán MIROSLAV ŠTEFANKA. Asistencia: Tomáš Chrenko, Albín Podstavek.
     
    04:08
    Prvé vylúčenie v zápase a to na strane domácich. Posedí si Zoltán Pál za narazenie.
     
    03:25
    HC Nové Zámky dali gól!


    Nové Zámky zvušujú v 3. minúte už na 0:2 a opäť zásluhou druhej päťky. Tentokrát sa presadil obranca PETER HUBA, ktorý Budaiovi nedal šancu k zákroku. Asistencia: Ľubomír Hurtaj, Martin Frolík.
     
    01:42
    HC Nové Zámky dali gól!


    Hostia sa už po necelých dvoch minútach dostávajú do vedenia zásluhou druhého útoku. Frolík nahral JURAJOVI FAITHOVI a ten prekonavá Krisztiána Budaia. Asistencia: Martin Frolík.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Nové Zámky odohrajú v piatok 31.10. ďalší MOL ligový zápas. Tentokrát cestujú do hlavného mesta Maďarska, na ľad Ferencvárošu Budapešť. Po tomto zápase majú Nové Zámky ligové voľno, keďže vo všetkých európskych ligách s výnimkou KHL je reprezentačná prestávka. Stretnutie sa začína o 19:00.

    Novým Zámkom patrí po 14 odohraných zápasoch 3. miesto so ziskom 27 bodov. Treba však jedným dychom dodať, že tabuľka je nesmierne vyrovnaná, veď od prvého Dunaujvárošu ich delia iba 2 body a od 4. Brašova iba 3. Bielo- zelení získali z posledných 5 zápasov 8 bodov, ale aj v tomto prípade treba povedať, že väčšina zápasov MOL ligy je naozaj vyrovnaná a bodovať môže každý, s každým. Svedčí o tom aj fakt, z posledného zápasu. Keď Zámky zdolali na svojom ľade Debrecén 4:3, hoci pár dní predtým podľahli na jeho ľade 6:2. Ak by sme sa pozreli na produktivitu, tak najlepšie je na tom z Uram s 19 bodmi a hneď za ním je Frolík ktorý ich má na svojom konte 18.

    Ich súper z Ferencvárošu je na tom, čo sa týka tabuľkového postavenia horšie. Aktuálne okupuje predposledné 7. miesto ziskom iba 13 bodov. Od tohto mužstva sa určite očakávalo viacej, keďže pred sezónou podpísalo viacero nových hráčov, vrátane osobnosti MOL ligy Václava Nováka, aj ten však za svojou produktivitou z minulých sezón zaostáva. Doteraz nazbieral "iba" 10 kanadských bodov.

    Tieto dve mužstvá sa už v tejto sezóne proti sebe stretli na ľade v Nových Zámkov a slovenský zástupca si počínal v stretnutí úspešnejšie, keďže zdolal svojho súpera pomerne hladko 7:3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 2. Faith (Frolík), 4. Huba (Hurtaj, Frolík), 5. M.Štefanka (Chrenko, Podstavek), 11. Frolík (Hurtaj), 19. Kowalczyk (Chrenko, Podstavek)


    Ferencvároš TC: Budai (Marton) – Černý, Moravec, Mikušovič, Novák (A), Dubek – Horváth (A), Hegyi, Kiss (C), Borbás, Galló – Kramár, Lencsés, Revák, Rafaj, Pál – Lévai, Németh, Mach, Papp
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovič (Cikánek) – Šiška, Kowalczyk, Podstavek, Chrenko, Čaládi (A) – Huba, Král, Frolík, Hurtaj, Faith – Baron, Hrudík, O. Štefanka, M. Štefanka (C), Dubec (A) – Leško, Ďuriš, Klobučník, Domián, Púchovský

    Rozhodca: Varjú, Sós – Abonyi, Somos