Omsk – Togliatti 1:0 (kon.) | Barys – Nižnekamsk 6:5 (1:0 po s.n.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
Ufa – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Soči – Helsinki 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavľ – Riga 4:1 (kon.)
A. Mytišči – Novokuzneck 4:2 (kon.) | D. Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.) | Záhreb – Vladivostok 3:4 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:3 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
3:4 (1:3, 1:1, 1:0)
Admiral Vladivostok
Piatok 31.10.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Hostia si v závere zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza za držanie Pelletier.
     
    50:55
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil THOMAS.
    Tak predsa len sa domáci dočkali! Gól Billa Thomasa pridáva tomuto zápasu v jeho závere na atraktivite a uvidíme ešte tuhý boj o tri body. Thomas sa teraz dokázal presadiť v priestore pred bránkou a po skvelej práci Andersona tečovať puk po jeho nahodení. Nalimov bol v tejto situácii len v roli štatistu.
     
    43:21
    Katič teraz v nevhodnej chvíli oslabuje svoj tím a Admiral si zahrá presilovú hru. Rozhodnú zverenci Dušana Gregora o svojej výhre v tejto presilovej hre?
     
    31:54
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil PALUSHAJ. Asistencie Pelletier.
    Domáci hráči teraz vykresali iskierku nádeje na dobrý výsledok v dnešnom stretnutí. Pelletier volil pred strelou prihrávku a urobil dobre, Aaron Palushaj dokázal poslať puk za Nalimova a náskok hostí je už len dvojgólový.
     
    30:35
    Vladivostok dal gól! Gól strelil ZUBOV, Asistencia: Beljakov.
    Hostia v oslabení skórujú a idú už do trojgólového vedenia! Zubov teraz vynikajúco čítal hru a dokázal získať puk na obrannej modrej čiare, dostal sa do samostatného úniku a napriek tomu že bol atakovaný vracajúcim sa hráčom hostí, tak dokázal dať gól.
     
    28:53
    Medveščak si zahraje presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Lisov.
     
    25:25
    Presilová hra pre Medveščak. Na trestnú lavicu odchádza za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Sokolov.
     
    22:33
    Hostia si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Hedberg. Domáci tím sa previnil príliš veľkým počtom hráčov na ľadovej ploche.
     
    16:05
    Vladivostok dal gól! Gól strelil Kuzmin, Asistencia: Lisin.
    Zverenci Dušana Gregora vedú už o dva góly. Tentoraz sa presadil pohotovou strelou Kuzmin, potom čo sa hostia na dlhú chvíľu usadili v útočnom pásme. Dekanich kapituluje aj po tretíkrát a hostia tak dokonali obrat z 1:0 na 1:3.
     
    15:01
    Vladivostok dal gól! Gól strelil Kovář, Asistencie: Zubov, Befors.
    Admiral využíva presilovú hru o dvoch hráčov, presadil sa Jan Kovář, ktorý situáciu v tretine domácich využil jednoducho a pohotovo, poslal na Dekanicha tvrdú strelu a domáci brankár, ktorý mal mierne zakrytý výhľad uvidel puk až v sieti.
     
    14:07
    Vzápätí vidíme ďalšie vylúčenie a domáci idú do trojice! Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Anderson.
     
    12:23
    Domáci si výhodu presilovej hry dlho neužili, na trestnej lavici už sedí Thomas, ktorý sa proti pravidlám previnil podrazením.
     
    11:59
    Trotter teraz ostal ležať na ľade po nepríjemnom strete s Osipovom, ktorý odchádza na trestnú lavicu a Medveščak si tak zahraje presilovú hru.
     
    10:31
    Vladivostok dal gól! Gól strelil Makarov, Asistencie: Zubov
    A je vyrovnané! Aj druhá presilová hra v dnešnom stretnutí ostáva využitá, Zubov teraz prihrávkou od modrej čiary našiel v ľavom kruhu nikým nekrytého Makarova, ktorý neváhal a z prvej posiela puk za chrbát Nalimova, ktorý sa nestihol presunúť k vzdialanejšej tyči.
     
    08:54
    Na trestnú lavicu odchádza Perkovič, ktorý sa teraz previnil faulom v obrannom pásme, keď v súboji rameno na rameno poslal k ľadu Podšenjalova. Presilová hra pre Admiral.
     
    06:36
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil WRIGHT. Asistencie Thomas, Carle.
    Medveščak otvára skóre v presilovej hre a vyháňa tak Kuznecova z trestnej lavice! Kanadsko-americká spolupráca domácich hokejistov sa končí úvodným gólom dnešného stretnutia.
     
    06:04
    Sme svedkami prvého vylúčenia v dnešnom stretnutí. Presilovú hru si zahrajú domáci hokejisti. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Kuznecov.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 7. Wright (Thomas, Carle), 32. Palushaj (Pelletier), 51. Thomas (Anderson) – 11. Makarov (Zubov, Lisin), 16. Kolář (Zubov, Berfors), 17. Kuzmin (Lisin), 31. Zubov (Beljakov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Tomljenovič) – Martinovič, Flood, Carle, Morrisonn, Popović, Hutchinson, Katič – Thomas, Anderson, Pelletier – Palushaj, Wright, Trotter – Segal, St. Pierre, Björkstrand – Rodman, Perkovich, Hedberg.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Proskurjakov) – Osipov, Kuzmin, Kolář, Lisov, Zemčjonok, Volodin, Beljakov – Berfors, Sigarjov, Zubov – Lisin, Makarov, Ugarov – Podšenjalov, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin – Sokolov, Kuznecov, Gorškov

    Rozhodca: Bukin, Aljošin – Rogačjov, Bolodis