SR 18 – Prievidza 0:0 (odl.) | Michalovce – Trnava 5:2 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
P.H.K. 3b Prešov – Topoľčany 2:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.) | Detva – Senica 3:2 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
HC Topoľčany
Piatok 31.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Prešov dáva gól! Sekundu pred záverečnou sirénou a Prešov otáča takmer stratený zápas, kapitán Marcel Pavlovský šiel na nájazd pomaličky, naznačil strelu, puk sa ale potiahol na druhú stranu a do prázdnej brány skóruje!
     
    59:59
    Tak čo sa to deje, Pekarčík dostal puk do útočného pásma, poslal ho medzi kruhy na Pavlovskému, tomu sa hodil pod nohy brankár Jozef Račko, Marcel padá, je to faul a bude sa strieľať trestné strieľanie!
     
    59:40
    Tak to je obrovská smola pre domácich, Pavlovský parádne dostal puk do útočného pásma, prenechal ho Kivaderovi, ten hľadal medzi kruhmi Pekarčíka, ktorý ale nastrelil len Račka!
     
    59:05
    Následne veľká šanca, ktorú spálil Libor Káčer, ten dostal parádnu prihrávku medzi kruhy, no Riečický ho skvelým zákrokom likviduje!
     
    58:02
    Prešov dáva gól! A gól padá ako blesk z jasného neba, žiadne vymýšľanie, nič špeciálne FILIP PEKAČÍK nevymyslel, dostal sa cez modrú čiaru, zobral puk, tvrdo do neho vrazil hokejkou a ten sa následne trepoce v sieti Jozefa Račka!
     
    55:35
    Tak to je smola, Hájnik sa pekne dostal až pred bránu, vyhol sa obrancovi a vystrelil k bližšej tyči, ktorá znova zvoní a vyráža puk miesto Račka!
     
    55:10
    Po buly vypálil veľmi nebezpečne a tvrdo Dušan Kobeľa, jeho strela ale tesne míňa tyč brány!
     
    52:40
    Chovan vypálil od modrej, jeho puk iba Račko vyrazil presne pred Čopáka, ktorý však zakončil len do bočnej siete!
     
    51:11
    Domáci získali presilovku po tom, čo Filipa Pekarčíka trafil hokejkou do tváre Jakub Fusek.
     
    49:29
    Topoľčany dali gól!
    Máme tu prvý gól zápasu, Topoľčany sa dostávajú do vedenia, k puku sa dostal v kruhu na buly LIBOR KÁČER, namieril si to švihom k opačnej tyči a trafil to skutočne výborne.

    Asistencia: Filip Hudec
     
    49:15
    Veľká šanca hostí, tí sa už tešili z gólu, no Riečický vytiahol fantastický zákrok, Káčer dostal výborne puk pred bránku, no zakončenie pri tyčke vychytal Riečický lapačkou!
     
    48:40
    Snaha domácich bola chvíľku umlčaná, potom ale gradovala po chybe hostí, Pavlovskému znova darovali puk, ten ho prihral na Pekarčíka, ktorý však nezakončil.
     
    46:10
    Chyba brankára Račka, ktorý poslal puk len na hokejku Marcela Pavlovského, no kapitán PHK 3b nedokázal usmerniť puk do prázdnej brány!
     
    44:40
    Veľká šanca, najprv Hájnik mieril z kruhu k bližšej tyči, puk Račko vyrazil, od modrej prišla strela Sabola, tú Račko vyrazil len k Ferencovi, ktorého dorážka sa však do brány nezmestila!
     
    36:50
    Hájnik dostal šikovne puk pred bránku kde si ho prevzal Čopák, útočník Prešova okamžite vystrelil, no skvelý Jozef Račko vyráža jeho pokus!
     
    34:15
    Následne sa dobre dostal do útočného pásma Hájnik až pred bránku, jeho zakončenie Račko vyrazil, ale ani Jaroš, ani Hájnik nedorazili puk do siete!
     
    33:40
    Topoľčany chceli vyhodiť, puk ale na bránu vystrelil Sabol, Račko iba betónom vyrazil na hokejku Chalupu, ktorý však z dobrej šance bránu minul.
     
    30:15
    Pekarčík sa pekný manévrom dostal pred bránku kde hľadal Kivadera, puk sa ale dostal len do kruhu na buly kam si nakorčuľoval Vartovník, jeho tvrdá delovka ale ide nad bránu!
     
    27:20
    Obrovská šanca, Hájnik krásne vybojoval puk Matejkovi, ten spred kruhu na buly napriahol k dobrej strele, Račko len vyrazil pred Ferencom, ktorému sa ale nepodarilo puk usmerniť do siete!
     
    26:25
    Prešovčania vo veľkej šanci, nakoniec puk dostali pred bránku kde sa ho snažil usmerniť Čopák, no vo veľkej šanci neuspel a Dobrý sa zmocnil puku!
     
    24:50
    Snaha domácich sa stupňuje, cez stredné pásmo po mantineli sa až pred bránu dostal Martin Hájnik, snažil sa pred bránkoviskom zakončiť, no v bráne končí on a nie puk.
     
    23:50
    Následne sa snažil prekvapiť brankára Filip Pekarčík, ten dostal dobrú prihrávku od Pavlovskému a od kruhu na buly mieril k bližšej tyči, no Račko je pozorný a vyráža puk.
     
    19:00
    Chalupa bol v útočnom pásme poslaný kroščekom na ľad, za čo bude pykať Daniil Bikbulatov.
     
    17:45
    Vo skvelej šanci sa pred bránkou ocitol Vladimír Čopák, ani on si ale nenamieril strelu najlepšie a strieľa nad bránu Jozefa Račka.
     
    16:15
    Pavlovský šikovne našiel na opačnej strane útočného pásma Pekarčíka, ten prenechal Kivaderovi, ktorý namieril okamžite na bránu, ktorú ale míňa z dobrej pozície..
     
    13:00
    Potoček sa dostal do najväčšej šance doposiaľ, puk dostal medzi kruhy presne do jazdy na hokejku, okamžite vypálil, no Račko ho prečítal a likviduje ho!
     
    12:35
    Čopák tentokrát dostal puk ku tyčke, namieril, to mu chvíľku trvalo, nakoniec ale zo skvelej pozície netrafil bránu!
     
    11:25
    Filip Hudec získal v kruhu na buly puk a okamžite ho vypálil na bránku, Riečický mal čo robiť, aby puk schoval v lapačke, sympatický pokus.,
     
    07:50
    Do okamžitého protiútoku šiel Duplinský, Dominik Duplinský vystrelil švihom v kruhu na buly, rozvlnil ale len bočnú sieť brány Jozefa Račka!
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 59. Pekarčík, 60. Pavlovský – 50. Káčer (Hudec)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Novický, Komloš, Guntáš, Tomko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Matejka, Ferenc – Potoček, Čopák, Jaroš – Duplinský, Chalupa, Polívka
    HC Topoľčany: Račko (Halgaš) – Žitňanský, Bystričan, P. Kopecký, Guričan, Chromý, Mrázik – Káčer, D. Mihálik, Fusek – Chlapovič, Bikbulatov, M. Záborský – Dobrý, F. Hudec

    Rozhodca: Babeliak – Číž, Kollár