Poprad – Nitra 3:4 (kon.) | Trenčín – Košice 3:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Skalica 3:5 (kon.)
Martin – Piešťany 5:2 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 2:7 (kon.)
koniec
HK VITAR Martin
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 31.10.2014, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:30
    Piešťany dali gól!
    Rýchla odpoveď Piešťan, aj keď až tak nepozmení výsledok zápasu. TIBOR KUTALEK získal puk v útočnom pásme a oklamal bekhendom brankára Čecha.l Asistencie: Tomáš Klempa
     
    54:53
    Martin dal gól!
    Dočkal sa aj ďalší čakateľ na vytúžený gól. Dobre hrajúci OLIVER JOKEĽ získal puk na modrej, prekročil cez piešťanskú obranu a prehodil puk pomedzi vyrážačku Šúreka. Asistencia: Andre Themár.
     
    45:36
    Martin dal gól!
    Veľmi šikovný hráč prekvital snahou a nasadením až do chvíle, kedy všetko napätie z neho spadlo – DAVID ZUCKER sa natlačil spoza bránky a pomedzi betóny prekonal Šúreka. Asistencie: Michal Važan, Milan Kolena.
     
    31:10
    Martin dal gól!
    Výbornú fazónu martinských hráčov potvrdil gólom JAROSLAV MARKOVIČ, ktorý sa natlačil spoza bránky a prekonal Šúreka strelou pomedzi betóny. Asistencia: Ivan Ďatelinka.
     
    25:45
    Martin dal gól!
    Rýchla odpoveď zo strany skúsených hráčov MHC. Jaroslav Markovič si urobil priestor našiel voľného pred kruhmi postaveného TIBORA VARGU, ktorý napriahol a prekonal pomedzi betóny Šúreka. Asistencia: Jaroslav Markovič.
     
    18:35
    Martin dal gól!
    Ďalšia akcia zápasu už bola z pohľadu domácich, a to akým spôsobom. JAROSLAV MARKOVIČ zobral zodpovednosť výsledku prvej tretiny do vlastných rúk a potiahol si puk po úrovni pravého kruhu a vymietol pravý horný roh Šúrekovej bránky. Asistencia: Tibor Varga.
     
    14:08
    Piešťany dali gól!
    Obrovská chyba obrancu MHC Tomáša Rusinu, ktorý poslal spoza bránky puk na modrú, kde bol Matúš Rais, ten nahodil puk na brankára Čecha, ktorý vyrazil iba pred BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý už nemal problém po ľade prekonať Čecha. Asistencie: Matúš Rais, Matej Mišura.

    Jozef Čelestiak

    Góly a asistencie: 19. Markovič (Varga), 26. Varga (Markovič), 32. Markovič, 46. Zucker (Važan, Kolena), 55. Jokeľ (Themár) – 15. Rapáč (Rais, MIšura), 56. Kutálek (Klempa)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Ďatelinka, Matejka – Markovič, Fujerík, Varga
    Smrek, Dvořák – Zucker, Kolena, Važan
    Kolba, Brcko – Themár, Pokrivčák, Jokeľ
    Lojek, Rusina – Šugár, Dírer, Jurášek

    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Rybár) – Šedivý, Škadra – Rapáč, Mišura, Klempa
    Brňák, Bučka – Románek, Pašek, Haring
    Rais, Srnec – Konečný, Holovič, Kutálek
    Hluch, Valjent – Hamrák, Peško, Toman

    Rozhodca: R. Mulnner – R. Gajan, M. Smrek (D. Beniač)