Č. Budějovice – Třinec 4:3 (kon.) | Liberec – Slavia 3:2 (3:2 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 5:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
5:4 (2:2, 1:1, 2:1)
HC Plzeň 1929
cz Piatok 31.10.2014, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme zaděláno na dramatický závěr. Houfek napřáhl na modré, poslal puk prudkou ranou do ohně, kde se k teči dostal MATĚJ POLATA a snižuje. Asistence: Jakub Houfek, Jan Holý.
     
    44:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují díky dašímu gólu z dílny bratrů Kašových na rozdíl dvou zásahů. David KAše dostal přihrávku do pravého kruhu, podíval se a přes brankoviště narýsoval ideální pas na protější tyč, kde najížděl MARTIN ŠŤOVÍČEK, který si po trefení břevna spravil chuť. Asistence: David Kaše, Ondřej Kaše.
     
    42:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď bych nechtěl být pavoukem v pravém horním rohu Paclovy branky. RADEK VESELÝ dostal puk do jízdy na pravém křídle, příliš nevymýšlel a rychlým švihem jej poslal do protější šibenice. Asistence: Petr Macháček, Robert Černý.
     
    34:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pirátům stačilo na využití přesilovky jen několik vteřin. Akci by šlo popsat velmi lehce slovy: Já na bráchu. Ondřej Kaše přihrál křížně do pravého kruhu mladšímu sourozenci Davidovi, který vypálil z první. Pacl chytil, ale před brankou se nejlépe zorieNtoval DOMINIK TEJNOR vyrovnal. Asistence: David Kaše, Ondřej Kaše.
     
    30:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DAVID MICHEL se vykoupil z faulů na začátku zápasu nejlepším možným způsobem. Po pravém křídle vjel do útočného pásma, kličkou se zbavil obránce a rychlým bekhendovým blafákem mírně zprava zakončil pod horní tyčku Danylcovy branky. Asistence: Filip Suchý, Jan Walter.
     
    17:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šťovíček s Wágnerem velmi dobře napadali. Sebrali puk obránci a první jmenovaný se ocitl sám před Paclem, kterého nepřekonal. Odražený puk si však našel FRANTIŠEK WÁGNER a poslal jej do plzeňské sítě. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    14:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šťovíček vyhrál buly pro LIBORA ŠULÁKA, jenž potvrdil, že se střelbou od modré nemá problémy. Jeho pokus zapadl do plzeňské sítě. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    07:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí hodně nešťastný moment. MATYÁŠ KUBÍK v oslabení vyhodil puk, Danylcovi zapadl do výstroje, a když se domácí gólman zvedal, vypadl puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostům se sice přesilová hra nevedla, ale nakonec ji proměnili. Kristlův dravý průnik a střelu ještě Danylec pokryl, ale na dorážku dojíždějícího MATĚJE POLATY už byl krátký. Asistence: Richard Kristl.

    Libor Kult

    Góly a asistencie: 15. Šulák (Šťovíček), 18. Wágner (Šťovíček), 35. Tejnor (D. Kaše, O. Kaše), 43. Veselý (P. Macháček, Černý), 45. Šťovíček (D. Kaše, O. Kaše) – 4. Polata (Kristl), 8. Kubík, 31. Michel (Suchý, Walter), 56. Polata (Houfek, Holý)


    Piráti Chomutov: Danylec – Meliško, Ringler, Hierman, Šulák, Dubeň, Szathmáry, Černý, Tejnor, Procházka – Wágner, Šťovíček, A. Macháček, Jirušek, R. Veselý, Kämpf, O. Kaše, P. Macháček, D. Kaše, Strunz, Chrpa
    HC Plzeň 1929: Pacl – Polívka, Kubík, Šmíd, Walter, Holý, Houfek, Rajal – Jakubec, Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Kristl, Polata, Michel, Čadek, Suchý, Tulačka, Krliš, Kepka

    Rozhodca: Petružálek – Hynčica, Kilián